Authentic hi

1 joulukuun, 2013

Superkiva viikonloppu takana! Mun ystävä Hanna oli Linus-koiransa kanssa mun luona pari yötä ja puuhailtiin kaikkea kivaa. Pyörittiin kaupungilla, syötiin hyvin, juhlittiin, hengailtiin ja nähtiin myös muita tyttöjä 🙂 Äsken Hanna ja Linus lähti ja mä jäin pitkästä aikaa himaan ihan yksin, kun Jetikin on Kotkassa. Huomenna se onneksi tulee Helsinkiin ja torstaina lähdetään sit yhdessä pitkäksi viikonlopuksi Kotkaan!

Tässä muutama kuva lauantaipäivän vaatetuksesta. Oli muuten pirun kylmä ja löysin Zarasta ihanan villakangastakin, jonka heitin samantien päälle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jaloissa oli yhdet uusista Vanseistani, jotka tarttuivat mukaan perjantaiselta Cape Universalin ystisvisiitiltä. Mulla ei olekaan aikaisemmin ollut tota Authentic Hi -mallia, mutta tykkään noista toooosi paljon!OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitäs tykkäätte asusta ja uusista Vanseista?

– Janni

9 Comments

 • Reply saara 1 joulukuun, 2013 at 8:59 pm

  mun mielest on tosi ikävää ettet vastaa kommentteihin joissa on kysymyksiä.. oon jo kaks kertaa kysyny mistä se sun new york taulu/juliste on ja kumpaakaa et oo vastannu ja samalla oon huomannu et niis postauksis on paljon muitaki kommentteja joihin et oo vastannu. kyl on ymmärrettävää että aina aika ei riitä kaikkee mut kuitenki täältä blogista huomaa et aikaa riittää postauksien tekemisee ni luulis et samalla sit vois vastailla lukijoillekki. nimittäin asia on vaa niin että ilman meitä sun blogi ei olis mitää koska ei kukaa voi tälläsestä blogista enää väittää että kirjottelis vaa ”itteää varten”. aina tälläsis tilanteissa ku bloggaaja jättää kommentin huomiotta ni väkisinki arvostus laskee ainaki hetkeks vaikka ite blogi ois kuin hyvä

  • Reply Janni 1 joulukuun, 2013 at 9:10 pm

   Olen ostanut sen taulun kierrätyskeskukselta 🙂

   • Reply Nimetön 13 joulukuun, 2013 at 6:16 pm

    KierrätyskeskukSESTA.

 • Reply Nimetön 1 joulukuun, 2013 at 9:30 pm

  Aivan ihanat noi kengät! <3

  • Reply Janni 1 joulukuun, 2013 at 10:32 pm

   Kiitos <3

 • Reply Jenni 1 joulukuun, 2013 at 10:02 pm

  Ihana asu, ja noi kengät<3 Saako kysyä, että miltä on tuntunu asua eri osoitteissa poikaystävän kanssa? Onko menny mutkattomasti vai onko ollu kamala ikävä? 🙂 Hyvää joulunodotusta!

  • Reply Janni 1 joulukuun, 2013 at 10:34 pm

   Kiiitos ja samoin!:) Kyl meillä on välillä tosi kova ikävä toisiamme. Ollaan kuitenkin nähty tässä tosi usein esim. tälläkin viikolla neljä kertaa ja kolme yötä vietetty samassa osoitteessa 🙂 Kyllä tää kuitenkin on väliaikainen järjestely ja muutetaan jossain vaiheessa takaisin saman katon alle!

 • Reply NATALIE 2 joulukuun, 2013 at 8:54 am

  Nice outfit! xx from Sweden!

 • Reply Sara 2 joulukuun, 2013 at 9:40 pm

  Ihanat Vanssit! Noi on varmaan viilemmälläkin kelillä kivat, kun ei ole nilkat paljaina! :))

 • Leave a Reply