Kerää bonusta nettishoppailusta!

1 joulukuun, 2013

Kertoilinkin teille tuossa joku aika sitten Ostohyvityksen palvelusta ja se onkin varmasti tullut monille tutuksi. Nyt olisi pienen muistutuksen aika, sillä Indiedays ja Ostohyvitys nimittäin järkkäsivät uuden yhteistyökampanjan, johon lähdin tietenkin edellisen kerran tavoin mielelläni mukaan. Ostohyvityksen palvelut toimii nimensä mukaisesti niin, että heidän rekisteröityneet käyttäjänsä saavat rahallisen hyvityksen pankkitililleen monista eri nettikaupoista tilatessaan. Ostohyvityksen listalla on yli 400 verkkokauppaa ja hyvityksen suuruus on kaupasta riippuen vaihtelevasti aina jonkin suuruinen prosenttiosuus tilauksesti kokonaisarvosta. Listalta löytyy monet suosikkinettikaupat, kuten Asos, Nelly, Zalando, Boozt ja paljon muuta. Itse olen hyödyntänyt palvelua useamman kerran ja bonuksia on kertynyt kivasti. Aikaisemmin tilasin Nellyltä (11,5%) 200 eurolla,josta bonusta kertyi n.23 euroa ja nyt Look Fantasticilta (3,5%) tilatessani sadan euron arvosta, kertyi bonusta ostoksestani 3,59 euroa! Omilta sivuiltasi pääset aina kätevästi tsekkaamaan bonuksien ja maksujen sen hetkisen tilanteen.

Sain siis tosiaan Look Fantasticilta tämän kaiken noin sadalla eurolla – not in Finland! Kaikki muut tuotteet ovat Tangle Teezeria lukuunottamatta mulle ihan uusia tuttavuuksia. Olen lukenut noista kaikista paljon kehuja ja innolla odotan kaikkien testaamista. Tangle Teezer sen sijaan on ollut käytössä mulla jo pitkään ja päätin tilata nyt toisenkin – ei katko, ei revi ja avaa takut hellävaraisesti 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA page

Palvelun käyttö on helppoa. Ensin täytyy liittyä ilmaiseksi Ostohyvityksen käyttäjäksi ja sen voit tehdä täällä. Rekisteröidyttyäsi voit halutessasi tehdä tilauksen heti, josta sinulle kertyy samantien hyvitystä. Hommahan toimii niin, että sinun on siirryttävä haluaamasi nettikauppaan aina Ostohyvityksen sivuilla olevan linkin kautta kohdasta “siirry kauppiaan palveluun”. Muistathan varmistaa, ettei sinulla ole selaimessasi muita välilehtiä auki shoppailun aikana, niin palvelu toimii moitteettomasti. Yksityiskohtaiset ohjeet palvelun käyttöön löydät vielä täältä. Ei ole ollenkaan vaikeaa, jos minäkin onnistuin! 😀

Mulla on teille mun blogin kautta liittyville uusille jäsenille vielä hauska ylläri, saatte nimittäin rekisteröityessänne palveluun pienenä lisäbonarina Fazerin suklaalevyn!

Täältä pääset rekisteröitymään kätevästi omilla Facebook -tunnareillasi!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply