HIUSINSPIRAATIOTA

3 tammikuun, 2015

Joskus aikaisemmin kävin kampaajalla harvemmin kuin kerran vuodessa. Värjäsin hiukseni kotiväreillä ja latvat saivat rehottaa, sillä niitä ei juurikaan näkynyt pidennysten alta. Kuitenkin viime vuonna Helsinkiin muutettuani löysin vihdoin itselleni oman luottokampaajan ja siitä lähtien olen käynyt Punavuoressa Pin Up-kampaamossa Johannan käsittelyssä parin kuukauden välein. Olen saanut joka kerta lähteä kampaajalta tyytyväisenä ja hyvillä mielin uusia hiuksiani innoissani hypistellen. Pidennyksistä luovuin vuosi sitten ja se sujui yllättävän kivuttomasti juuri sen takia, että kampaajani ansiosta omat hiukseni ovat olleet parhaassa mahdollisessa kuosissa. Nyt on tässä kiireiden keskellä hurahtanut aika niin nopeasti, että edellisestä kampaamokäynnistä tulee kohta lähemmäs kolme kuukautta. Eilen sain kuitenkin vihdoin varattua ajan taas Johannalle ja ensi viikon perjantaina laitellaan taas hiuksia uuteen uskoon – JES!

Juurikasvua on kertynyt jo reilusti ja latvat ovat ikävästi alkaneet halpsottaa. Tiedossa siis uutta väriä ja ainakin latvojen leikkausta, mutta tarkempaa en osaa vielä sanoa. Tutkailin Pinterestistä hieman inspistä ensi perjantaita varten alla näkyvät kuvat miellyttävät kovasti silmääni…

cats cats2Lisää inspiskuvia löydätte Pinterest -tililtäni 🙂

Idiksiä saa ja pitää jakaa, jos sellaisia on mielessä!

– Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Janette 3 tammikuun, 2015 at 10:16 am

  Sulle voisi sopia tollainen Lucy Halen hiustyyli! 🙂

 • Reply Terhi 3 tammikuun, 2015 at 10:17 am

  Oi tuo viimeinen kuva blondeista hiuksista on täydellinen. Tuollaiset hiukset haluaisin itselleni jos omistaisin yhtään paksummat hiukset : D kivalta näyttää kyllä nämä kaikki vaihtoehdot!

  http://www.terhisuanto.blogspot.com

 • Reply Janina 3 tammikuun, 2015 at 6:00 pm

  Kaikki näyttää tosi kivoilta, itsekin oon nyt tykästynyt vähän lyhyempään malliin hiuksissa 🙂 Näyttää niin paljon freesimmältä ja jotenkin kevyemmältä!

 • Leave a Reply