ULKONA ”SYÖMÄSSÄ”

4 tammikuun, 2015

Tänään on vietetty perinteistä rentoa sunnuntaipäivää. Käytiin iltapäivällä keskustassa tappamassa aikaa ja ulkona ”syömässä” (lue: Junge Juice Barissa mehuilla). Käytiin myös kaupassa ostamassa pari kassillista vihanneksia ja hedelmiä alkuviikon mehuja varten. Moni tuntui kiinnostuvan tuosta mehustamisesta ja mehupaastosta, kun edellisessä postauksessa teiltä siitä kyselin. Aiheesta on siis tulossa juttua ja ainakin mehureseptejä lähtee jakoon. Olen nimittäin löytänyt jo nyt parin päivän aikana ihan killeriyhdistelmiä!

Tältä näytti tämän päivän asu

IMG_8887 IMG_8981 IMG_8844 IMG_8992 IMG_8888

Takki Lindex – Paita Bershka – Housut ja huivi Zara – Kengät Vagabond

 

-Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ansku 4 tammikuun, 2015 at 8:45 pm

    Ai että mää tykkään noista housuista. Ja mehuista myös! JJB on tosi hyvä. Itse harrastan kotona smoothieita, mutta ai että kun saisikin mehustimen. Kyllä lähtisi! 😀

  • Leave a Reply