IHONHOIDON SUOSIKIT

7 tammikuun, 2015

IMG_9354

Luvassa pitkästä aikaa vähän juttua ihonhoidosta. Olen monesti aikaisemmin täällä blogissa painottanut, että ihonhoitoni ei ole vaatinut suurta eforttia, sillä ihoni on aina ollut hyvässä kunnossa muutenkin. Edelleenkään siihen ei tarvitse panostaa paljoa, mutta ihonhoitorutiinini ovat lisääntyneet viimeisen vuoden aikana jonkin verran. Viime kesänä ihoni alkoi jossain vaiheessa hieman oikkuilemaan ja sen takia olenkin joutunut paneutumaan ihonhoitoon aikaisempaa enemmän. Kesän jälkeen kasvoilleni on siis ilmaantunut erilaisia epäpuhtauksia ja nyt talvikuukausina iho on ollut ajoittain kuivan sekä kiristävän oloinen. Omat tämän hetken lempparituotteeni näkyvät yllä olevassa kuvassa ja ovat hyvin Lumene -painoitteisia, kuten myös meikkipussinikin sisältö. Olen ollut viime aikoina ihan älyttömän tyytyväinen kyseisen merkin tuotteisiin niin meikeissä kuin noissa ihonhoitotuotteissakin ja sen varmaan huomaa. Iso plussa pirteän värisistä purkeista!

IMG_9396

Lumenen raikastava puhdistusvaahto on ollut suosikkini jo pidemmän aikaa. Todella tehokas putsari, joka ei kuivata ainakaan omaa ihoani liiaksi. Koostumus on mukavan pehmeä ja tuoksu ihanan raikas. Poistaa tehokkaasti meikit ja jättää nimensä mukaan iholle raikkaan fiiliksen!

IMG_9390

Saman sarjan raikastavaa kasvovettä on tullut myös käytettyä jo pidempään. Nämä täydentävät hyvin toisiaan ja kasvovedellä lähtee ihosta puhdistuksen jälkeen vielä viimeisetkin meikin rippeet!

IMG_9387

Talven aikana olen ottanut tuon raikastavan kasvoveden rinnalle käyttöön myös tämän pinkissä purkissa olevan kosteuttavamman version. Tämä tuntuu paremmalta silloin, kun iho on kuivimmillaan. Ei ole ehkä yhtä tehokas, mutta toimii kuivalla iholla hyvin!

IMG_9368

Nyt talvella olen kuorinut ihoni noin kerran kahdessa viikossa Lumenen syväpuhdistavalla mineraalikuorinnalla. Se on auttanut hyvin ihon sameuteen ja hilseilyyn. Kuorinnan jälkeen kasvojen iho ottaa kosteutuksen paremmin vastaan ja näyttää freesimmältä!

IMG_9377Tämä syväkosteuttava yövoide on ollut talven kuivattaman ihoni pelastus. Kosteuttaa tehokkaasti ja imeytyy nopeasti. Suunnilleen parina iltana viikossa käytän jotain hieman kevyempää voidetta, mutta tämä on ollut kyllä ykkönen. Tämä voide on ollut täydellinen myös tuon yllä mainitun kuorinnan jälkeen!

Löytyykö meiltä samoja suosikkeja? 🙂

Tuotteet saatu Lumenelta.

– Janni

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Kaisa 7 tammikuun, 2015 at 8:12 pm

  Itse pidän myös Lumenen tuotteista! 🙂 kirjoitin blogiini viime kuussa tuotteista http://kaisav.blogspot.fi/2014/12/kauneudenhoito.html?m=1

  Pitää harkita putsarien loppuessa mainitsemiasi tuotteita 🙂

 • Reply Juuls 7 tammikuun, 2015 at 8:16 pm

  Itsellänikin suurin osa kasvopuhdistus ja -kosteutustuotteista ovat Lumenen.. Ja aika monta meikkituotettakin on Lumenen.. Tykkään Lumenesta: hinta-laatu suhde on mielestäni hyvä ja haluan tukea suomalaista merkkiä.. Noita samoja tuotteita en käytä kylläkään.. Mutta montaa muuta kyllä 🙂

  • Reply annaa 7 tammikuun, 2015 at 11:11 pm

   Itse pidän kanssa kovasti Lumenesta, mutta täytynee sen verran korjata että 83% Lumenen omistuksesta on jollain Lontoolaisella yhtiöllä. Tieto löytyy Lumenen nettisivuilta. Että ei ihan suomalainen enää. Mutta hyviä tuotteita kyllä. 🙂

   • Reply Nimetön 8 tammikuun, 2015 at 2:39 am

    No niin tarkasti en tiennyt että Lumenen pääomasijoittaja on joku ulkomainen yhtiö, mutta tutkailin asiaa.. Suurin osa tuotteista kuitenkin kehitellään ja valmistetaan Suomessa ja suuri osa Lumenen työntekijöistä on Suomessa.. Ja Lumenen tehtas on Suomessa.. Että vaikka pääomasijoittaja näyttääkin olevan ulkomainen pääasiassa pidän silti Lumenea suomalaisena…

 • Reply Terhi 7 tammikuun, 2015 at 10:24 pm

  Mä suosin myös Lumenea ihonhoitotuotteissa, nämä sun käyttämät tuotteet ovat kyllä täysin uusia mulle.. Pitääpä ottaa testiin kun vanhat loppuvat : )

  http://www.terhisuanto.blogspot.com

 • Leave a Reply