FAVORITE JUICES

9 tammikuun, 2015

Nyt mennään mehupaaston seitsemättä ja samalla viimeistä päivää – wohooo!

Sen kunniaksi jakoon muutamat lempparireseptit…

imagepunakaalia – omenaa – selleriä – sitruunaa

imageananasta – kookosvettä

imagepinaattia – vihreitä papuja – kesäkurpitsaa – vihreää omenaa – limeä

Vaikka paasto vetelee viimeisiään, niin en missää nimessä aio lopettaa näiden mehujen hörppimistä. Tulen varmasti vetämään näitä jatkossakin paljon esimerkiksi aamupaloina ja välipaloina!

– Janni

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Johanna 9 tammikuun, 2015 at 3:11 pm

  Moikka! Olis kiva kuulla miten se sun crossfit peruskurssi meni? 🙂

  • Reply Janni 9 tammikuun, 2015 at 6:34 pm

   No se meni tosi hyvin ja kävinkin muutamissa treeneissä sen jälkeen marraskuun aikana. Joulukuun alussa olinkin sitten reissussa ja sen jälkeen tulin kipeästi. Sitten olikin jo joulu ja vuodenvaihde edessä. Parhaillaan tässä pohdin, että jatkanko lajin parissa vai en. Tykkäsin meiningistä älyttömän paljon, mutta tietyt jutut hieman mietityttää jatkon kannalta. Saa nähdä! 🙂

 • Reply sina v. 9 tammikuun, 2015 at 3:15 pm

  Noi näyttää/kuulostaa tosi herkullisilta 😛

  • Reply Janni 9 tammikuun, 2015 at 6:34 pm

   Ei muuta kuin testaamaan! 🙂

 • Reply Jasmina 9 tammikuun, 2015 at 6:24 pm

  Olisi kiva myös kuulla, että miten kuuri vaikutti muuten? Lähtikö painoa paljon vai kävitkö vaa’alla ollenkaan? Varmaanhan nesteitä lähtee, mutta jos haluais laihduttaa niin onhan tuommonen hyvä startti sille. Sun toki laihtua ei tarvi, mutta varmasti nyt kuurin jälkeen on kyllä kevyt olo! 🙂 Himottains kans mehulingon osto… Välipaloina vois sitte niitä hörppiä 😀 Ihana blogi muutenkin, käyn joka päivä katsoos, onko uusia päivityksiä 😀 sisustusjutut on kans hyviä!!

  • Reply Janni 9 tammikuun, 2015 at 6:37 pm

   Hei kiva, että kiinnostaa! En käynyt vaa’alla ennen paastoa ja itseasiassa ostimme vaa’an vasta pari päivää sitten. En siis tiedä lähtöpainoani ennen paastoa, mutta arvioisin, että pari kiloa varmaankin lähtenyt. Joo ei tämä paras vaihtoehto laihduttajalle olisi, mutta nimenomaan varmasti hyvä alkuboosti painon pudottamiseen 🙂 Kevyempi olo kyllä on! Ihanaa kuulla positiivista palautetta – se on aina kullan arvoista! Kiitoksia sinulle ja toivottavasti tykkäät jatkossakin käydä täällä seurailemassa!

 • Reply Milla 9 tammikuun, 2015 at 8:15 pm

  Ihanaa lukea mehureseptejä! Oma mehulinko on nyt postissa 😉 Eli varmaan jo huomenna pääsee testailemaan mehujen maailmaa. Olisi kiva lukea kokonainen postauskin paastoviikon tunnelmista 🙂 Kiitos kivasta blogista!

 • Reply emma 9 tammikuun, 2015 at 11:20 pm

  Hei!Mistä ja mitä kookosvettä käytät? Terveisin, utelias ja tietämätön

  • Reply Janni 10 tammikuun, 2015 at 9:43 am

   Ihan suoraan kookospähkinästä valutettua 🙂

  Leave a Reply