VÄRIKÄSTÄ PÄÄLLÄ

11 tammikuun, 2015

Oltiin Joonaksen kanssa varattu eilen mehupaaston loppumisen kuuniaksi pöytä Copas y tapasista ja suunnattiin illalla yhdessä herkuttelemaan. Mulla oli kyseisestä paikasta todella kovat odotukset, sillä olin kuullut siitä pelkkää hyvää palautetta. Palvelu olikin paikalle päästyämme ihan ensiluokkaista, mutta muuten jouduin hienoisesti pettymään. Otimme menut, jotka sisälsivät kolmen tapaksen lajitelmat, pääruoat ja jälkiruoat. Paikan todellinen vetonaula eli tapakset jättivät valitettavasti meikäläisen ainakin tällä kerralla täysin kylmäksi, mutta onneksi makukokemus sentää parani loppua kohti. Pääruoaksi tarjottu siika oli hyvää, mutta ei mitenkään ilmiömäistä. Jälkiruokana pöytään kannettu pannacotta olikin sitten taivaallista ja sen ansiosta menusta jäi hyvä maku suuhun. Copas y tapasissahan ei ole ruokalistoja ollenkaan, vaan he pyrkivät aina tarjoamaan kauden tarjonnan mukaista tuoretta ruokaa ja ravintola tunnetaan myös hyvästä palvelustaan. Nyt paikka ei kuitenkaan täysin lunastanut odotuksiani, vaikka ystävällisestä palvelusta ja suussa sulavasta jälkiruoasta se saakin kyllä täydet pisteet!

Kuvasimme ennen kotoa lähtöä asukuvat todella huonossa yhden hehkulampun hämärässä valossa, kun emme omista vielä(kään) kunnollisia kattovalaisimia. Päälle päätyi ensimmäistä kertaa tuo Vila pour Valentine Gauthier -mallistosta saamani paita, jota en ole oikein osannut käyttää sen räikeiden värien vuoksi.

IMG_9481

Kuvissa näkyy aika hyvin myös mun uusi päivitetty fleda, joka on tietenkin Pin Up Hair -kampaamon supertaitavan Johannan käsialaa!IMG_9517

Meillä on ollut Indiedaysilla todella inhottava lähes koko päivän kestänyt katkos palvelimellamme, joka näyttäisi ainakin nyt olevan ohi. Näitä on viime aikoina ollut valitettavan tiheään ja ehkäpä jotkut teistäkin ovat huomanneet, kun välillä blogeihin ei ole päässyt ollenkaan!

Aamulla postasin hieman kotijuttuja ja postaus meni tuon katkon takia varmasti ohi monelta. Täältä pääsette sen tsekkaamaan nyt jälkikäteen! 🙂

– Janni

6 Comments

 • Reply Terhi 11 tammikuun, 2015 at 8:46 pm

  Ihana nuo sun hiukset! Melkein himottais pätkästä omiakin hiuksia..

  http://www.terhisuanto.blogspot.com

  • Reply Janni 13 tammikuun, 2015 at 7:55 am

   Voi kiitos! Joo mä tiedän ton himon 😀 Heti kun mun omat hiukset vähän kasvaa niin jo mua himottaa leikellä, vaikka myöhemmin saattaa kaduttaa haha

 • Reply Anne 11 tammikuun, 2015 at 11:56 pm

  Oi mikä ihanan fresh huulipuna! 🙂

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  • Reply Janni 13 tammikuun, 2015 at 7:55 am

   Kiitoksia! 🙂

 • Reply Maria 12 tammikuun, 2015 at 1:22 pm

  Heippa! Mistä noi housut on? 🙂

  • Reply Janni 13 tammikuun, 2015 at 7:56 am

   Ginasta 🙂

  Leave a Reply