HELSINGIN YLLÄ

13 tammikuun, 2015

Eilen iltapäivällä treffasin ystävääni Hannaa kahvittelun ja jutustelun merkeissä. Napattiin asukuvatkin tuomiokirkon edustalla hyisen tuulen tunkeutuessa luihin ja ytimiin. Näpit meinasivat jäätyä irti, mutta onneksi niitä sai kuvaussession jälkeen lämmitellä höyryävän kaakaokupin äärellä pitkän kaavan mukaan!

IMG_9785 IMG_9877 IMG_9871 IMG_9958Takki Zara – Neule H&M – Housut Lindex (saatu) – Huivi Cubus – Kengät Vagabond

Kuvat: Hanna K.

– Janni

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Nimetön 13 tammikuun, 2015 at 8:19 pm

  Milloin tulee tieto gul-kellon voittajasta? Vai onko jo voittaja selvillä? 🙂

  • Reply Janni 13 tammikuun, 2015 at 11:54 pm

   Voittajalle on ilmoitettu jo aikoja sitten! 🙂 Eli en tee aiheesta postausta.

 • Reply Heta 13 tammikuun, 2015 at 8:36 pm

  Ihana tuo kuvauspaikka kyllä, tosi kauniita kuvia! Ja ihana asu taas kerran 🙂

  • Reply Janni 13 tammikuun, 2015 at 11:54 pm

   Kiitos kovasti 🙂 Toi on kyllä sellanen kuvauspaikka, että aina toimii!

 • Reply aappo 13 tammikuun, 2015 at 10:37 pm

  Hei 🙂

  opiskeletko vielä? Kuinka olet viihtynyt koulussa? 🙂

  • Reply Janni 13 tammikuun, 2015 at 11:56 pm

   Tradenomin opintoni ovat tällä hetkellä jäissä…. siitä voi ehkä päätellä, että miten viihdyin 😀 Noh… ei vika koulussa ole kylläkään!

 • Reply Saija 13 tammikuun, 2015 at 10:50 pm

  Ihania kuvia ja kiva asu! 🙂 Hyrr on kyllä tosi kylmä tuolla ulkona. Hatunnosto että jaksat tuolla ulkona hytistä meitä lukijoita varten! 😀 itsellä olis kanssa tarvetta tuollaiselle mustalle muhkealle kaulahuiville. Edellinen tuubiversio pöllittiin narikasta… :/ miten sun opiskelut on sujunut? Kuinka monta opintopistettä noin suoritat tänä vuonna? Suositteletko koulua? Onko hirveä työmäärä? Itse pidän välivuotta ja olen harkinnut tradenomia mutta sinne on Helsingin seudulla ikävän vaikea vasn päästä :/ eli ehkä edessä muutto muualle tai toinen ala, ehkä.
  Teidän kotikuvat on muuten aivan ihania!!! Ihanan lämmin tunnelma oikein huokuu niistä. Joten sisustuspostaukset on tosi toivottuja 😀 kuinka monta neliötä teidän kodissa on?

  Kiitos ihan parhaasta blogista ja pirteetä alkanutta vuotta 🙂

  • Reply Janni 14 tammikuun, 2015 at 12:01 am

   Kiitos kehuista Saija! 🙂 Opintoni ovat ainakin tällä hetkellä jäähyllä, sillä suunnitelmiini tuli loppuvuodesta sen verran muutoksia. En kokenut opiskelua kyseisessä koulussa välttämättä itselleni sopivimmaksi vaihtoehdoksi, vaikka koulussa itsessään ei mitään vikaa ollutkaan. Mun mielestä tuohon koulutusohjelmaan ei ole niin vaikea päästä sisään kuin moni tuntuu luulevan. Jos mun viime kevään melkoisen surkealla panostuksella päästiin sisään, niin se kertoo jo jotain. Suosittelen siis ehdottomasti kokeilemaan, jos olet todella kiinnostunut alasta! Meidän kodissa on 59,5 neliötä ja ihan huippua kuulla, että sisustus- ja kotipostaukset ovat mieluisia! Mahtavaa alkanutta vuotta myös sinulle! 🙂

  Leave a Reply