KELLOKOKOELMAN TÄYDENNYS

20 tammikuun, 2015

IMG_4465

Sain joululahjaksi aivan ihanan Hilfigerin ruusukultaisen kellon, joka oli just eikä melkein omaan tyyliini sopiva. Niin sopiva ja mieluinen, että johan olin kerennyt aikaisemmin hankkimaan lähes samanlaisen itselleni Michael Korsilta. Pohdiskelinkin joulun jälkeen, että mitä tekisin tuon uutukaisen kanssa ja pelkäsin jomman kumman ruusukultaisen ihanuuden jäävän käyttämättä samankaltaisuutensa vuoksi. Päädyin lopulta palauttamaan tuon joululahjaksi saamani kellon ja sain sitä vastaan lahjakortin Kultajouselta. Huomasin kyseisen firman nettisivuja selaillessani, että heidän Porvoon liikkeessään olisi tarjolla Marc By Marc Jacobsin kelloja ja soitin sinne samalta istumalta tiedustellakseni, että jospa siellä olisi tarjolla eräs jo aikaisemmin ihailemani malli. Kelloa ei sieltä löytynyt, mutta se saatiin onneksi tilattua sinne Oulun liikkeestä. Eilen Joonas kävi hakemassa uuden kelloni Porvoosta töidensä lomassa ja se on täydellinen!

IMG_4479

Omassa kellovalikoimassani on jo pitkään ollut kultaisen kellon mentävä lovi, mutta nyt se on vihdoin paikattu. Olen viime aikoina tykästynyt siroihin koruihin ja olen miettinyt myös yhden hieman siromman kellon hankintaa. Omat aikaisemmat kelloni ovat lähes kaikki melko massiivisen kokoisia, mutta tämä uusi tulokas on nyt jonkin verran kevyempi. Vaikka se joululahjaksi saamani kello ihana olikin, niin tämä oli kyllä varmasti hyvä ratkaisu. Nyt ei tarvitse pelätä, että yksikään kelloni jäisi laatikon pohjille lojumaan 🙂

 

– Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Meeri 20 tammikuun, 2015 at 7:05 pm

    Oi tuo on ihana! Itsekin olen katsonut samaista kelloa hopean värisenä 🙂

  • Leave a Reply