NOPEA IHONPUHDISTUS

25 tammikuun, 2015

Olen messissä Indiedaysin ja Garnierin yhteisessä kampanjassa, joka on rakennettu Garnierin Micellar -puhdistusveden ympärille. Kiinnostuin tästä tuotteesta alunperin erityisesti siksi, että sen kuvauksessa lupailtiin nopeutusta ja helpotusta kasvojen puhdistukseen. Noita kahta asiaa osaan nimittäin todellakin ihonpuhdistusrutiineissani arvostaa, sillä mitä iisimmin homma tulee hoidettua, niin sen parempi. Tämä tuote lupaa myös iskeä useamman kärpäsen samalla iskulla ja päteä niin kasvo- kuin silmä- ja huulimeikkeihinkin. Todella toimivaltahan tuo kuulostaa ainakin omaan korvaani!

1Q9C5676

Mielenkiinnolla olen tuota puhdistusvettä nyt muutamien päivien ajan testaillut ja tunnustellut, että miten se sopii omaan käyttööni. Mulla on joistakin samantyylisistä tuotteista aikaisemmin vähän huonoja kokemuksia, joten hieman jännitti lähteä tätä testaamaan. Jotkut aikaisemmin kokeilemani puhdistusvedet ovat nimittäin jättäneet käytön jälkee kasvoni rutikuiviksi ja hieman jopa kirveleviksi, mutta onneksi tämän Micellar -veden kohvalla sain huokaista helpotuksesta. Vedenkestäviin ripsiväreihin tuo ei tehoa, mutta muuten kasvot puhdistuvat todella näppärästi ja se jättää puhdistuksen jälkeen ihon todella miellyttävän tuntuiseksi. Olen myös käyttänyt kyseistä tuotetta aamuisin tuomaan kasvoille raikkautta ennen meikkien levittämistä. Tuottetta kaadetaan pieni määrä pumpulilapulle ja sen jälkeen käydään hellästi hankaamatta kasvot läpi kauttaaltaan. Jokailtainen ihonpuhdistus on itselleni todella tärkeää ja vaikka väsyneenä sitä ei aina jaksaisi tehdä, niin en siltikään laiminlyö sitä oikeastaan koskaan. Tämä tuote tekeekin nyt hommasta asteen helpompaa ja sen ansiosta ihonpuhdistuksen voi illalla väsyneenä hoitaa vaikkapa sieltä sohvanpohjalta käsin- jes!

Garnierin Micellar -puhdistusvesi on nimensa mukaan vesipohjainen ja sen tehoperustuu Micellar -teknologiaan, jossa misellit vetävät likaa ja meikkejä puoleensa magneetin tavoin. Tuote on todella hellävarainen, eikä sisällä lainkaan haju- tai väriaineita, joten sitä voidaan suositella myös herkkäihoisille. Micellar Cleansing Water on siis todellellinen All-in-one -tuote ja isosta 400ml pullosta riittää iloa varmasti pitkään!

1Q9C5324

Täältä voi tsekata tuotteesta lisätietoja, mikäli kiinnostuksenne heräsi!

 

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply sannakaroliina 26 tammikuun, 2015 at 10:54 am

  Kuulostaa niin hyvältä, harmi vaan että mun naamalle tosta ei olis mihkään, eikä yleensäkään mistään markettituotteista. Tommonen tuote toimii iholla, joka on pääsääntöisesti hyvässä kunnossa eikä finnejä ja näppyjä ilmesty juuri koskaan tai hyvin harvoin yksittäisiä. Itellä on akneen taipuva iho, joka on nyt kunnossa antibioottikuurin jälkeen, ja pysyy kurissa Sebamedin Clearface sarjan pesupalalla. En voi jättää yhtäkään kyseisellä tuotteella tehtyä aamu- tai iltapesua väliin, tai muuten goodbye finnitön naama. Edes aamuisin pelkkä vesipesu ei riitä. Joskus todella harvoin (esim baarista aamuyöllä tullessa) käytän Vichyn vastaavaa 3 in 1 tuotetta, mutta yhtään pidempiaikaisempi käyttö pilaa naamani heti, se ei vaan puhdista ihoani tarpeeksi tehokkaasti.

  Nää tuotteet on kuitenkin ihan mahtavia just sellaselle iholle, joka ei ole ihan niin taipuvainen epäpuhtauksiin. Ja juurikin niihin hetkiin, kun ei millään jaksaisi mennä pesemään naamaa, esim jos ilta on mennyt vähän pitkäksi. 🙂

 • Reply Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi 26 tammikuun, 2015 at 8:34 pm

  Miselliveden lisäksi ne uudet miselliliinat ovat aivan parhaita vaikka reissuun matkaan 🙂

 • Reply Kristiina 27 tammikuun, 2015 at 12:50 pm

  Näinkin tuosta jo aiemmin mainoksen telkkarissa ja kiinnostus heräsi. Voisi olla todella kätsy juuri niihin iltoihhin, kun on mennyt vähän pitkäksi 😀

  Ja en tiedä, onko joku jo tästä maininnut tai olenko ainoa, mutta minulla ainakin tuo linkki ”täältä voi tsekata tuotteesta lisätietoja” vie sinun 2013 vuoden postaukseen 😀

  • Reply Janni 27 tammikuun, 2015 at 2:40 pm

   Mitää apua! 😀 pitää korjata heti, kun pääsen koneen ääreen! Kiitos kun ilmoitit!

  Leave a Reply