IHANIA SISUSTUSTUOTTEITA

26 tammikuun, 2015

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Ovatko muut huomanneet Elloksen kodinosaston suuren parannuksen viimeisen parin vuoden sisällä? Itse olen mieltynyt Elloksen valikoimaan hurjasti ja sieltä onkin tullut hankittua kotiin yhtä sun toista. Erityisen ihastunut olen ollut Elloksen mattoihin, valaisimiin sekä erilaisiin pieniin huonekaluihin. Tällä hetkellä meillä onkin kotona muun muassa kaksi Elloksen villamattoa, päiväpeite sekä marmorikantiset sohvapöydät, jotka ovat tuntuneet monien kyselyjen perusteella herättävän ihastusta myös teissä blogini lukijoissa. Plussaa annan ehdottomasti myös nettikaupan inspiroivista sisustuskuvista, joista pystyy todella hyvin hahmottaamaan, että miltä tuote näyttää luonnossa. Lisäksi olen saanut noista kuvista monesti inpiraatiota kodin sisustukseen noin muutenkin ja myönnettäköön, että ne houkuttelevat myös klikkailemaan tuotteita ostoskoriin… siinä määrin Ellos on siis myös onnistunut inspiskuviensa stailauksessa loistavasti 😀 Hinnat eivät useimmissa tuotteissa myöskään päätä huimaa ja mun mielestä on siistiä, että pienelläkin rahalla voi kivasti päivittää oman kodin ilmettä.

Tässä muutama tämän hetken suosikkini Ellokselta..

ells_0112839_M

Valosarja täällä ja kuparikori täällä.

ells_0113114_M

Kuparinen pääkallo täällä.

ells_0116621_M

Kuparinen jakkara täällä.ells_0127097_M

Ryijymatto täällä.ells_1375935_M3

Musta sivupöytä täällä.ells_0127118_M

Villamattoja täällä.ells_0127134_M

Ryijymatto täällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Isompi marmoripöytä täällä ja pienempi marmoripöytä täällä.

Huomasittekin varmaan, että viimeinen kuva on meiltä kotoa ja siinä komeilevat Elloksen ihanat marmoripöydät sekä ikilemppari villamatto, jotka linkkasinkin jo tuolla ylempänä. Sanomattakin siis jo selvää, että monet Elloksen sisustusosaston tuotteet sopivat ainakin omaan makuuni kuin nakutetut.

Miten on – tykätäänkö siellä? 🙂

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

♥ Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sina V. 26 tammikuun, 2015 at 5:57 pm

  ihania juttuja! Jonkun noista matoista voisin haluta itselle 🙂

 • Reply Miru 26 tammikuun, 2015 at 8:42 pm

  Elloksella on ihan mahtavia juttuja! 🙂 Itekki on tullu aika moneen otteeseen selailtua kaikkea mahdollista sieltä ja paljon kaikkea tekiskin mieli tilailla 🙂

 • Reply Sara 26 tammikuun, 2015 at 9:03 pm

  Mä olen useampaankin kertaan katsonut noita samoja juttuja mitä sä oletkin kotiin hankkinut, eli toi matto ja marmoripöydät!! Lisäksi sieltä löytyis yksi ihana lamppu, jos sais kämppähommat pian hoidettua niin pitääkin varmaan laittaa tilausta menemään 🙂 ei ole meinaan edes opiskelijabudjetille mitään hirveen pahan hintaisia!

 • Reply emma 26 tammikuun, 2015 at 10:04 pm

  Sulla on kyllä tosi kiva sisustus tyyli, saan aina hirmu paljon inspiraatiota, kiitos siitä <3

 • Reply Katsku 27 tammikuun, 2015 at 9:27 am

  Mä käyn aina säännöllisin väliajoin kans kurkkimassa noiden tarjontaa ja kerran lähti tilaukseen kylpäärin matto, verhot ja muuta pientä kivaa. Siellä on kyllä tosi kohtuuhinnalla nättejä juttuja 🙂

 • Reply Linda 27 tammikuun, 2015 at 11:54 am

  Ellokselta löytyy kyllä tosi kivoja juttuja ja oonkin tilaillut sieltä monta kertaa. Huonekaluja en ole vielä koskaan tilannut, mutta noita marmoripöytiä olen kans ihastellut monta kertaa, ne on upeat.Sulla on tosi kiva sisustustyyli ja siitä saa inspiraatuota itsellekin. 🙂

 • Leave a Reply