VASTAUKSET KYSYMYKSIIN!

28 tammikuun, 2015

Nyt olisi vuorossa meikäläisen vastaukset niihin teidän lukijoiden esittämiin kysymyksiin. Jokunen ehti jo tätä postausta kaipallakin, joten täältäpä se nyt vihdoin tulee! 

Ajattelin aluksi jaotella noita hieman, mutta en sitten keksinyt tarpeeksi selkeitä kategorioita kysymysille, joten nämä tulevat nyt yhdessä köntissä. Toivottavasti ei ole turhan vaikealukuista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ootko ollut lukiossa? Mitä aineita kirjoitit ja millä arvosanoilla 🙂
– Kyllä olin lukiossa. Kirjoitin lyhyen matematiikan, äidinkielen, englannin ja terveystiedon arvoisanoilla C B C C.

Mikset käytä korviksia enemmän? Minusta ne sopivat sinulle hyvin.
– Mulla oli ennen AINA korvikset korvissa, mutta nykyään käytän niitä todella harvoin. Mulla myös tulehtuu korvisreijät todella helposti, vaikka käyttäisin aitohopeisia korviksia. Pitäisi kai kokeilla kultaisia, jospa ne toimisivat korvissani!

Montako sisarusta sulla siis on? Monta täys ja monta puolikasta? 🙂
– Yhteensä neljä, joista kolme ”puolikasta” 🙂

Miten perheesi suhtautuu bloggaamiseen? Onko heille tullut jotain ärtymyksiä tai turhautumisia jatkuvaan kuvaamiseen yms.? 😀
– No kyllä se kuvailu varmasti on joskus jotain ärsyttänytkin, mutta eipä nyt suuremmin 🙂

Unelmatyö?
– Sellainen, jossa saisin työskennellä itseäni kiinnostavien asioiden ja tehtävien parissa (vaatteet, muoti, pukeutuminen, valokuvaus….). Pääsisin toteuttamaan itseäni päivittäin ja nauttisin oikeasti siitä mitä teen. Työ olisi monipuolista ja jokainen päivä olisi jollain tavalla erilainen. Bloggaaminen on hyvin lähellä unelmaduuniani ja olenkin todella onnellinen, että voin tehdä tätä työkseni. Haluan kuitenkin tehdä samalla koko ajan muutakin ja minulla taitaakin keväällä olla kivoja uusia haasteita tiedossa. Unelmatyöhöni kuuluu myös mukava työyhteisö, joka vaikuttaa ratkaisevasti töissä viihtymiseen!

Mikä oli lapsena/nuorena haaveammattisi? 

– Lapsena haaveilin delfiinikouluttajan tai poliisin ammatista 😀 ihan samaa kategoriaa kumpikin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lempparibiisejä tällä hetkellä?

– Mä olen kuunnellut viime aikoina ihan naurettavan vähän musiikkia ja totesinkin sen just muutama päivä sitten autossa, kun Spotifyn Suomen top100 listalta löytyi niin paljon sellaisia biisejä, joita meikäläinen ei ole koskaan kuullutkaan. Pitäisi oikeesti skarpata, mutta en osaa kyllä sattuneesta syystä tällä hetkellä edes nimetä mitään lemppareita!

Miten päädyitte Jetin hankintaan silloin?
– Oltiin jo jonkin aikaa haaveiltu omasta koirasta, mutta ajateltiin, ettei meillä olisi muka mahdollisuutta siihen. Jossain vaiheessa alettiin sitten kuitenkin tosissamme sitä pohtimaan ja tajuttiinkin, että mikä meitä oikeastaan siinä asiassa estäisi. Sen jälkeen aloin kyttäämään netistä pentueita ja laittelemaan meiliä eri kasvattajille 🙂

Ikimuistoisin tapahtuma + matka?

– Ikimuistoisimpiin matkoihin lukeutuu varmasti mun ja Joonaksen ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka vuonna 2006. Vietettiin talvella viikko Egyptissä ja mä olin ensimmäistä kertaa maailmalla ilman vanhempiani. Olin silloin 16 vuotias 🙂

Tulevaisuudensuunnitelmat?

– Mulla ei ole tapana ihan kauheasti suunnitella elämääni etukäteen, enkä oikein osaakaan. Saa nähdä, mitä tulee vastaan ja elellään sitten sen mukaan. Mun mielestä on vähän turhaa yrittää elää elämäänsä jonkin suunnitelman mukaan, kun ei se kuitenkaan yleensä mene ollenkaan niin kuin sen on itse yrittänyt käsikirjoittaa. Lähitulevaisuus taitaa tuoda itselleni eteen ainakin uusia työhaasteita!

Lempivaatteita?

– Farkut, farkkusortsit, farkkupaidat, harmaat neuleet, maiharitakki ym…

Mitä mieltä olet itsestäsi persoonana ja ulkonäöllisesti?

– Kyllä mä ihan tyytyväinen itseeni olen 🙂 Toki ainahan sitä olisi jotain korjattavaa, mutta ei kai kukaan ole täydellinen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miten pitkä oot?

– 162cm

Kuinka paljon painat?

– Paino on pitkään pyörinyt 55-56 kilon tienoilla..

Oletko koskaan tyytymätön sun kroppaan?

– Kaikki varmaan välillä ovat 🙂 Kyllä mä suurimmaksi osaksi viihdyn omassa kropassani hyvin!

Rehellisesti, stressaatko painostasi?

– En tällä hetkellä ainakaan.

Paras leffa?

– Apua en ikinä osaa vastata näihin. Saanko listata muutaman lempparin? Untouchable, The Holiday, Dear John, Vicky Cristina Barcelona…

Jos sinut yllätettäisiin poikaystäväsi/ystäviesi toimesta, mikä olisi parasta mitä voisi tapahtua?

– Ohhh joku ihana rento mökkireissu hyvällä porukalla, hyvää ruokaa, saunomista ja hengailua!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos perustaisit ravintolan, minkä tyylinen se olisi?

– No nyt heititte pahan 😀 Mä tykkään italialaisesta keittiöstä tosi paljon, että ehkä sitte jotain sen tyylistä. Yhtenä pääprioriteettina olisi varmasti raaka-aineiden tuoreus ja puhtaus. Itsehän en tosiaan osaa kokata oikein yhtään mitään, vaikka ruokaa rakastankin!

Mikä on vaikeinta bloggaamisessa? Entä ihaninta?

– Vaikeinta on varmasti se, kun aika ei meinaa riittää kuvien ottamiseen ja postauksien tekemiseen. Ihaninta on se, että saan tehdä just sitä mistä itse tykkään ja nautin tästä suurimmaksi osaksi todella paljon!

Suostutko (lähes) kaikkiin yhteistyö tarjouksiin? Tuleeko niitä paljon?

– Tuleehan niitä aika paljon, enkä todellakan suostu läheskään kaikkiin.

Ovatko blogisi lukijamäärät kokoajan nousussa?

– Aika tasaisella tahdilla on menty jo jonkin aikaa

Minkälaista ruokavaliota noudatat?

– En noudata mitään tietynlaista ruokavaliota. Kiinnitän kuitenkin huomiota ruoan laatuun ja pyrin syömään mahdollisimman puhtaista ja tuoreista raaka-aineista valmistettuja ruokia. Roskaruoka ja einekset ovat nykyään lähes totaalisessa pannassa. Herkuttelen kuitenkin myös usein!

Tarkkailetko kaloreita?

– Rehellisesti sanottuna en oikein ollenkaan. Saatan kaupassa tutkia tarkkaankin eri tuotteiden ravintoarvoja, mutta kaloreihin en edes vilkaise.

Jetikk2

Maita jonne haluaisit matkustaa?
– Näitä on niin paljon, mutta mainittakoon nyt muutamat: Yhdysvallat, Ranska, Portugali, Kroatia, Australia, Uusi-Seelanti, Thaimaa, Meksiko, Jamaika, Malediivit, Brasilia…. ja lista voisi jatkua loputtomiin!

Missä maissa olet käynyt?

– Espanja, Kreikka, Ruotsi, Viro, Tsekki, Egypti, Kap Verde, Saksa, Venäjä, Italia, Englanti, Unkari, Hollanti… unohdinkohan jotain…

mitkä ois sun unelmamatkakohteet ?

– Apua mulla on niiin paljon reissu-unelmia. Mut kyllä mun pikku hiljaa pitäisi päästä käymää siellä Nykissä, joten sanon sen!

Jos mikään ei maksaisi mitään, saisit valita yhden matkakohteen, mikä se olisi?

– Havaiji!

Minkälaiset häät haluaisit ja minne häämatkalle?

– Haluaisin todella pienen ja intiimin hääjuhlan, enkä ollenkaan ”kunnon” häitä. Häämatkalle haluaisin jonnekin paratiisisaarelle rentoutumaan!

Lempikirjasi?

– Luen valitettavasti niin vähän kirjoja, että mun on kauhean vaikea edes nimetä mitään lempparia. Sanottakoon nyt vaikkapa Poika raidallisessa pyjamassa, sillä sen luin läpi tyyliin päivässä.

Mitä kirjoja suosittelisit luettavaksi? 🙂

– Voitkin tsekata tuon ylemmän vastauksen. Ennemmin teidän pitäisi suositella mulle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kuinka usein harrastat liikuntaa?

– Nohh mitä tähän nyt sanoisi.. Hankin salikortin viime viikolla ja kävin salilla kolme kertaa. Sitä ennen edelliset treenit oli Crossfit -treenejä marraskuussa ja sitä ennen olin käynyt satunnaisilla lenkeillä harvoin.. eli enpä juurikaan. Mulla on sellasia kausia, että tulee liikuttua enemmän, mutta myös sellaisia päinvastaisia. Ehkäpä tämä taas tästä lähtee!

teetkö usein virheostoksia (vaatteet,kengät yms…) ?

– Nykyään todella harvoin onneksi!

mistä olet ylpeä ?

– Saan olla onneksi ylpeä monestakin asiasta ja yksi niistä on kyllä tämä oma blogni. Olen ylpeä siitä, että olen alusta asti pysynyt täällä omana itsenäni ja jatkanut hommia omaan tyyliini ottamatta pahemmin ulkopuolisia paineita. Olen onnistunut tekemään rakastamastani harrastuksesta itselleni pikku hiljaa oikean duuniin ja kyllä siitä kai sietää olla ylpeä. Lisäksi olen tietenkin ylpeä myös ympärilläni olevista läheisistäni ja heidän saavutuksista omissa elämissään 🙂 Erityisesti voisin tässä mainita oman mieheni, josta olen äärettömän ylpeä moneltakin kantilta katsottuna!

mikä on lempiruokasi sinun valmistamana?

– Kokkaan itse todella vähän, kun tuo taloutemme toinen osapuoli on sen verran innokas ruoanlaittaja, mutta hmmmm… sanotaan nyt vaikkapa sellainen meksikolainen salaatti!

mikä on suurin saavutuksesi?

– Kyllä mä tässä voisin mainita tämän blogin kehityksen ja sen mukanaan tuomat asiat. Lisäksi yksin Helsinkiin muuttaminen oli itseltäni melkoinen saavutus!

mihin kiinnität ensimmäisenä huomiota tavatessasi uuden ihmisen?

– Ei kyllä tule mieleen, että mikä se voisi olla. Varmasti vaihtelee ihmisestä ja tilanteesta, mutta kokonaisuuteen varmaankin.

minkälainen olit teininä?

– Yläasteella olin kyllä melkoinen riiviö ja vähän kaikkea piti kokeilla. En ollut todellakaan mikään unelmatapaus, mutta muutin 16 vuotiaana pois kotoa ja jossain sen jälkeen alkoi järkikin tipahdella pikku hiljaa pääkoppaan!

käytkö viikonloppusin baareissa?

– Nykyään todella harvoin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

paras konkreettinen juttu sekä joku ei esineellinen asia, mitä olet saanut blogin/bloggaamisen kautta?

– Konkreettinen juttu on taloudellinen hyöty ja se toinen sitten kaikki blogin mukanaan tuomat mahdollisuudet sekä uudet tuttavuudet!

Kuinka kauan jeti on ollut teillä?

– Kohta 6 vuotta.

Kuinka vanha Jeti on?

– 6 vuotta

Mitä sun vanhemmat suhtautu kun muutit niin nuorena pois kotoa?

– Ei ne kai oikein edes uskonut, että ihan tosissani lopullisesti muuttaisin, mutta niin kävi. Ei ole ollut mitään ongelmia asian suhteen kylläkään.

Haluatko lapsia?

– Haluan kyllä.

Ostatko joka kuukausi jonkun uuden vaatteen?

– Ostan

Asutteko ny Helsingissä ja jos saa kysyä niin missäpäin siellä? Onko asuntonne nyt oma?

– Asumme Helsingissä tällä hetkellä vuokralla.

Oletko viihtynyt Helsingissä vai kaipaatko joskus takaisin Kotkaan?

– Tietenkin kaipaan tiettyjä asioita Kotkastakin, mutta tällä hetkellä Helsinki tuntuu ihan oikealta paikalta minulle! 🙂

IMG_3265

Lempi hajuvesi?

– Hmmm ehkäpä Stella McCartneyn Stella 🙂

Oletko koskaan mustasukkainen ja jos olet niin miten se näkyy?

– Kyllä mä joskus olen ollut ja se näkyy idioottimaisena käytöksenä.

Onko teillä Joonaksen kans koskaan ollut mitään kriisiä?

– Ai tämän lähes 10 vuotisen seurustelun aikana? Voi kuulkaa kyllä on, mutta kaikesta on aina selvitty.

Olitko täysin yllättynyt Joonaksen kosinnasta? Jälkeenpäin aateltuna oliko
mitään merkkejä mistä sen olisi voinut arvata, että pian tapahtuu? 😀

– Olin täysin yllättynyt! Eikä se kyllä ollut mitenkään arvattavissa jälkeenpäinkään ajateltuna 🙂

Miltä tuntuu, kun ihmiset tulevat juttelemaan kadulla ja kuinka usein niin tapahtuu?

– Olen ehkäpä jollain tapaa jo siihen tottunut, mutta on se aina ehkäpä edelleen hieman hämmentävä tilanne. Ei tapahdu kyllä kovin usein, mutta tietyin väliajoin kyllä!

Juotko kahvia?

– En ole koskaan juonut.

Oletko tykännyt opiskella? Onko se päiväopiskelua vai mitä? Käytkö töis samalla ja onko rankkaa?

– En viihtynyt koulussa kovin hyvin ja nyt tuo koulu onkin jäähyllä minun osaltani. Uudet tuulet puhaltavat ja päätös koulun sivuun jättämisestä tuntuu oikealta ratkaisulta. Myönnettäköön, että päivätyöt, blogi ja iltakoulu -yhdistelmä on aika hemmetin rankkaa!

Miten CrossFit-harrastus sujuu?

– Tykkäsin CrossFitista lajina ihan hitosti ja nautin (jollain sairaalla tapaa:-D) treeneistä todella paljon. Mulle jäi kuitenkin sellainen fiilis, että ehkä se ei kuitenkaan ole ihan oma juttuni. Salilla jengi tuntui ottavan lajin meikäläisen mittakaavassa vähän turhan tosissaan ja en ehkä tuntenut kuuluvani joukkoon, sillä itselläni ei ole mitään kisaamistavoitteita tms. En oikein tiedä voiko CrossFit -salilla käydä ihan vaan huvikseen treenailemassa? Se on niin oma kulttuurinsa, että se tuntuu vaativan harrastajalta vähän suurempaa panostusta ja se ei ehkä tunnu itselleni mielekkäältä. Harmi sinänsä, sillä kuten sanottu, niin tykkäsin kyllä treeneistä tosissani!

IMG_3499

Mitä mieltä olet uudesta asuinalueestanne?

– Tykkään kovasti 🙂 Keskustaan pääsee melko nopeasti, mutta silti olemme täällä hieman syrjemmässä. Olen aivan ihastunut tämän alueen lenkkeilymaastoihin ja siihen, että kaikki palvelut ovat lähellä!

Koitko hankalaks sillon Kotkassa asuessa sen, et kävit Kouvolassa töissä? Mulla on mahdollisesti eessä samanlainen tilanne opiskelujen kanssa, et pitäis siis lähtee autoilemaan aina vähän kauemmas, niin sen takia mietin!

– Ei se nyt herkkua ollut varsinkaan talvella ajella sitä väliä, mutta loppujen lopuksihan se on aika pieni matka kuitenkin ja sen jaksaa kyllä. Olen kuullut, että opiskelijat järjestävät usein kimppakyytejä ja sehän helpottaa hommaa kovasti!

Oletteko suunnitellut lapsien hankkimista? Onko tämä miten kaukana tulevaisuudessa?

– Haluamme kyllä perheenlisäystä jossain vaiheessa, mutta emme ole suunnitelleet mitään.

Millainen itseluottamus sulla on ja onko blogiyhteisö vaikuttanut siihen?

– Kyllä mulla on kohtuullisen hyvä itseluottamus ja muutenkin suurimmaksi osaksi hyvä fiilis itsestäni. Blogimaailma on kasvattanut minua valtavasti ja sen kautta olen saanut rutkasti lisää itseluottamusta!

 Mitkä ovat viisi parasta ja viisi huonointa asiaa omasta mielestäsi itsessäsi?

– Parhaat: joustavuus, rentous, luotettavuus, spontaanius ja oma-aloitteisuus. Huonoimmat: äkkipikaisuus, turha stressaaminen, huono itsekuri, nukun liian vähän ja isojen päätösten tekeminen tuntuu minulle aina yhtä vaikealta.

Mistä bloggareiden tulot muodostuu? Ootko missään muualla töissä?

– Se riippuu monesta asiasta. Muun muassa siitä, että toimiiko itsenäisenä bloggaajana vai portaalin alla. Lyhykäisyydessään blogin ylläpitämisestä, mainoksista, sisältöyhteistöistä, kampanjoista ym… Olen itse töissä myös muualla!

Kuin monesti treenaat viikossa?

– Liian vähän tällä hetkellä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen jo hyvän tovin miettinyt bloggaajan näkökulmasta tätä Indiedaysia. Millainen se on blogialustana? Onko ulkoasua helppo muuttaa? Tarvitseeko erilaisia koodauksia jos haluaa muuttaa esim gadgetin otsikon kokoa vai onko ne suoraan jossakin?

– Blogialustanahan meillä toimii WordPress, joka on mielestäni paljon parempi kuin Blogger. Emme itse tee ulkoasumuutoksia tms. vaan siihen meillä on tarjolla ihan ammattiapua. En siis itse koodaile mitään, mutta esim. sivupalkin sisältöjä on helppo vaihdella itsekin ym..

Mikä on Joonaksen ja sun pitkän suhteen salaisuus?

– Mä en usko, että siihen liittyy mitään sen suurempaa salaisuutta. Kyllä se suhde kestää, jos se on niin tarkoitettu ja molemmat sitä haluavat. Tottakai sen eteen täytyy aika ajoin tehdä töitä, mutta meillä kaikki rullaa suurimmaksi osaksi hyvin ihan omalla painollaan. Meidän on hyvä olla yhdessä ja käyttäydymme kunnioittavasti toisiamme kohtaan. Emme lakaise riitoja tai erimielisyyksiä maton alle, vaan asiat selvitetään ja ongelmat ratkotaan. Olemme molemmat selkeästi kiitollisia siitä, mitä meillä on ja ilmaisemme sen usein toisillemme. Pyrimme kohti yhteisiä tavoitteita ja osaamme myös tehdä tarpeen vaatiessa kompromisseja. Ja mikä tärkeintä: Tykkäämme toisistamme kuin hullut puurosta!

mikä on sun lempi ruoka?

– Kaikki Joonaksen tekemät pöperöt on superhyviä!

mikä on sun kauneusihanne? tai kuka julkkis (tai joku muu henkilö) omaaa sun
mielestä “täydellisen ulkonäön”?

– Luonnolliset ja persoonalliset ihmiset kiinnittävät huomioni. Jessica Alba on aina ollut mielestäni valtavan kaunis!

mikä on hulluinta mitä oot tehny(hyvällä tavalla)?

– Miksi mulla ei ikinä tule mitään mieleen, vaikka olenhan mä tehnyt kaikennäköistä. Yhtenä voisin mainita yöuinnit teininä Kotkan maauimalassa 😀

jos joutuisit elämään loppuelämäsi jumittuneena johonkin tiettyyn ikään, mikä se olisi?

– No vaikka tämä ikä sitten, jos olisi pakko valita. Eli 25!

Kerro jokin outo tapa mikä sulla on?

– Hmmm en pysty oikeastaan ikinä juosta juoksumatolla hiljaa varsinkaan, jos kuuntelen samalla musiikkia. Vauhti lähtee hyvän biisin kohdalla välittömästi pikku hiljaa kiihtymään ja kipitän välillä ihan henkihieverissä 😀 Vauhtia on varmaan aina minimissään 10km/h…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lempiväri ?

– Ehkäpä sininen tällä hetkellä!

Lempieläin ?

– Koira

Lempihedelmä ?

– Avokado

Lempi marja ?

– Ehdottomasti mansikka!

Ketä fanitat ?

– Sellasia ihmisiä, jotka ovat rohkeasti suurella tarmolla seuranneet omia unelmiaan ja saavuttaneet ne kovalla työllä. Kaikkien pitäisi vaan rohkeasti yrittää pyrkiä tekemään sitä, mikä on se omin juttu ja mikä tuntuu itsestä hyvältä, vaikka joku muu olisikin asiasta eri mieltä!

Mikä on sun tv-sarjojen top3?

– Modern Family, Sinkkuelämää ja Salkkarit 😀

Jos saisit mennä kenen tahansa julkisuuden henkilön (elossa olevan tai jo kuolleen) kanssa illalliselle, kenen kanssa menisit ja miksi?

– En mä osaa sanoa.

Jos saisit kuunnella vain yhtä kappaletta koko loppuelämäsi, mikä se olisi ja miksi?:D

– Joku J.Karjalaisen biisi ehdottomasti, koska niihin en kyllästy ikinä!

Saatko paljon negatiivista palautetta blogiin?

– Todella vähän nykyään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuka/ketkä on sellaisia suomalaisia bloggaajia, jotka tahtoisit tavata? Esim. kenen blogia seuraat ja tahtoisit uteliaisuudesta tietää millaisia ovat ns. tosielämässä?

– Olen päässyt tapaamaan todella paljon bloggaajia ja tämä onkin hankala kysymys. Haluaisin ehkäpä tavata joitain itsekin bloggaavia blogini vakkariseuraajia, sillä monet vaikuttavat minun tyylisiltäni ihmisiltä. Mainittakoon nyt tässä ihan huippukivan tyylin omaava Terhi, joka kirjoittaa blogiaan täällä. Ihanien asujen lisäksi mimmi vaikuttaa muutenkin hyvältä tyypiltä!

Entä keneen esimerkiksi olet tutustunut bloggaamisen kautta? (sori jos liian henkilökohtainen kysymys)

– Olen tutustunut kymmeniin ihmisiin blogin kautta, mutta ihan kourallisen kanssa kaverustunut sen syvemmin.

Mietitkö usein jos shoppailet tms vaikka Helsingin keskustassa, että miettiikö kaikki, että “tossa on se Janni” ja tuntuuko susta, että ihmiset kyttäisi sun tekemistäsi siinä kaupassa tai miettisitkö voitko tehdä niin tai näin kun ne katsoo?

– En mieti oikeastaan koko asiaa. Tiedostan kuitenkin, että moni varmasti tunnistaa. Se konkretisoitui viime keväänä, kun kuvailtiin Saran kanssa katumuotikampanjan tiimoilta Helsingin keskustassa ja lähes jokainen pysäyttämämme ihminen sanoi tietävänsä meidän blogit. 

Ihan rehellisesti, oletko koskaan kokenut olevasi kuuluisa? Tai siis jos joku vaikka tullut juttelemaan tai olet ollut vip jossain tilanteessa, niin onko tullut sellaista fiilistä? 🙂

– En oikein tiedä millaista fiilistä tässä tarkoitetaan 😀 Onhan se jotenkin hämmentävää, kun joku tulee juttelemaan ja siitä tulee aina jännä fiilis, mutta en silti koe olevani kuuluisa. Ja oli esimerkiksi tosi hassua matkustaa viime kesänä Blockfesteille meille bloggaajille järjestetyllä limusiinikyydillä (:-D)… olihan se hauskaa, mutta oli siinä vähän hölmö fiilis, jos totta puhutaan!

Kuinka paljon ja miten treenaat? Sulla on ihan mun unelmakroppa! 🙂

– Tätä kroppaa ei ole kyllä treenillä hommattu 😀 liikun nimittäin sen verran vähän, mutta kiitos silti! 🙂

Kuinka paljon rahaa sulla menee vaatteisiin kuussa?

– Ei kovinkaan paljoa, mutta jos satun olemaan esim jossain reissussa, niin saatta mennä enemmän. Todella karkea arvio on 100-400e kuukaudessa ja tohon hintahaitariin mahtuu myös ne reissut ja muut!

Minkälaista musiikkia kuuntelet?

– Kuuntelen oikeastaan vähän kaikennäköistä, mutta räppi on kuitenkin mun lempigenre.

 

Isot kiitokset kaikille kysymyksiä esittäneille ja toivottavasti saitte tyydyttäviä vastauksia. Oli hauska toteuttaa tällainen pitkästä aikaa!

 

– Janni

29 Comments

 • Reply Ee 28 tammikuun, 2015 at 8:00 pm

  Siis ootko ollu Kouvolassa töissä? Missä siellä? Ja tykkäsitkö kaupungista? Tosi kiva postaus ja koska oon aika uus lukija nii sain jotenki tosi hyvän kuvan susta tai siis vaikutat ihanan mukavalta ja positiiviselta ihmiseltä!:)

  • Reply Janni 28 tammikuun, 2015 at 10:39 pm

   Olin Kouvolan Vilassa töissä, mutta kauhean hyvin en kyseistä kaupunkia siitä huolimatta tunne. Perus suomalainen pikkukaupunki! Ja kiitoksia kovasti 🙂 ihan huippua kuulla, että ajattelet noin!

 • Reply Iitu 28 tammikuun, 2015 at 8:26 pm

  Jotenkin ihana juttu,että oot ”uskaltanut” lopettaa koulun jossei se tuntunut omalta(jos siis ymmärsin oikein). Ihailen ihmisiä,jotka tekee ja toimii vaikka sitten myöhemmin huomaisikin ettei juttu tuntunut omalta. Itelläni ois opittavaa siitä,sillä tuntuu etten ikinä uskalla kokeilla uutta,kun pelkään huomaavani ettei se sopinutkaan itselleni. Vaikkei sillä pitäisi olla väliä,silloin vain kohti uusia haasteita! 🙂

  Muutenkin vaikutat mukavalta ihmiseltä ja pidän siitä,että oot pysynyt omana itsenäsi blogissa 🙂 Hauskaa kevään odotusta Janni!

  • Reply Janni 28 tammikuun, 2015 at 10:42 pm

   Itselläni ollit vähän samanlaista ongelmaa, mutta pikku hiljaa olen päässyt siitä eroon. Eihän valintojen tarvi olla lopullisia ja aina on oikeus muuttaa mieltä, jos siltä tuntuu. Vaikea etsiä sitä omaa juttua, jos ei uskalla lähteä kokeilemaan eri vaihtoehtoja. Rohkeutta tuo päätös minultakin vaati ja pohdinkin asiaa monien eri tahojen kanssa aina parhaista ystävistäni koulun opinto-ohjaajaan. 🙂

 • Reply esbe 28 tammikuun, 2015 at 10:27 pm

  Hei! Vaikutat blogisi perusteella todella mukavalta ja aidolta persoonalta. Lisäksi sinulla on aivan huippu tyylisilmä! 🙂 Kysysinkin, että mistä on postauksen kuvassa vilahtava maastokuvioinen takkisi? Sellainen on ollut itsellänikin etsinnässä jo pitkään.

  • Reply Janni 28 tammikuun, 2015 at 10:44 pm

   Kiitos paljon ihanista sanoista! Se on jo useamman vuoden vanha takki, jonka ostin aikoinaan Pull&Bearista 🙂

 • Reply Elisa 28 tammikuun, 2015 at 10:34 pm

  Olipa kivoja vastauksia 🙂
  Pari kysymystä tuli mieleen (en oo siis kun joku pari kolme kk lukenut sun blogia), että mitä/missä opiskelit ennen niiden jäähylle siirtämistä? Ja oletko tutustunut saraan ihan vaan blogin kautta vai kotkassa (jotenkin mieleen tuli että eikö sarakin ole sieltä päin..?)

  🙂

  • Reply Janni 28 tammikuun, 2015 at 10:45 pm

   Haaga-heliassa liiketaloutta, mutta vain muutaman kuukauden ajan. Saran kanssa olemme tutustuneet Kotkassa jo ala-asteella 🙂

 • Reply essi 28 tammikuun, 2015 at 10:35 pm

  On kyllä tosi kiva kun vastasit noihin kysymyksiin niin ystävällisesti ja mukavasti. 🙂

  • Reply Janni 28 tammikuun, 2015 at 10:46 pm

   No kuinka muutenkaan? 🙂 ystävällisestihän ne oli kysyttykin!

 • Reply nina 28 tammikuun, 2015 at 11:57 pm

  ihan mielenkiinnosta kysyn kun jäi mietityttään, et onko sulla jotain lempi räppäreitä suomalaisista ja/tai ulkomaalasista 😀 ?

 • Reply Terhi 29 tammikuun, 2015 at 7:55 am

  Kääk, kiitos ihanista sanoista! Pitää vielä kyllä joskus treffata, vaikutat mainiolta myös : ) teit mun päivän kyllä tänään!

  • Reply Janni 29 tammikuun, 2015 at 9:07 pm

   Voi ei ihanaa 🙂 ehdottomasti täytyy!!

 • Reply Aino 29 tammikuun, 2015 at 9:00 am

  Harmi ettei sun crossfit harrastus ottanut tulta allensa. Mutta lajiahan voi harrastaa ihan vaan ns harrastusmielessä ei tarvitse todellakaan pyrkiä kisoihin! Monet harrastavat sitä vain koska se on todella kivaa tai esim vaikka laihduttaakseen/päästäkseen parempaan kuntoon. Todella harva oikeasti pyrkii kisoihin, mutta tosiaan moni panostaa paljon koska laji vain vie mennessään! Ja Crossfitissä juuri se yhteisöllisyys on mikä koukuttaa! Ja kaikki otetaan avosylin vastaan salilla ja kaikki ovat kavereita. Ei mtn perussali meinikiä yksin korvalaput korvilla treeniä. Omasta salista tulee ns yksi yhteinen tiimi.
  Tosin siinä mielessä jos lajissa haluaa tulla hyväksi tulee panostaa paljon, monet liikkeet ovat vaativat hyvää tekniikka.
  Mutta itselle on tosiaan löydettävä se mieleinen laji niin liikuntakärpänen pysyy hengissä 🙂

  • Reply Janni 29 tammikuun, 2015 at 9:05 pm

   No se täytyy kyllä sanoa, että salilla olu todella mukavia ihmisiä ja otettiin kyllä todella hyvin uudet tulokkaat vastaan!! 🙂

 • Reply salla 29 tammikuun, 2015 at 9:33 am

  Moikka! Ihan mahtavaa että toteutit tän kysymyspostauksen pitkästä aikaa! Sain jotenkin ihan erilaisen kuvan sinusta ja nimenomaan positiivisessa mielessä! 🙂
  Vaikutat todella mukavalta ihmiseltä ja en tiedä oikeastaan miksi mutta mulle jäi huippufiilis tästä postauksesta :-D!

  • Reply Janni 29 tammikuun, 2015 at 9:04 pm

   Jess ihanaa kiitos 🙂 Pitäisi kai tehdä useamminkin!

 • Reply Heinis 29 tammikuun, 2015 at 10:56 am

  Ihanan avoimesti vastasit 🙂 Esim. pituus ja paino ym. henkkoht asioita, joista monet bloggarit venkoillen yrittävät väistellä. Tästä tuli kiva fiilis 🙂 Puhut myös aina kauniisti Joonaksesta <3

  • Reply Janni 29 tammikuun, 2015 at 9:03 pm

   Noi on mun mielestä aina vähä hassuja kysymyksiä 😀 mut ei mulle ole ikinä ollut ongelmia niitä sanoa ääneen. En vaan ymmärrä, että miksi noita ylipäätään kysytään? Mut superkiva, että tykkäsit 🙂

 • Reply Heta 29 tammikuun, 2015 at 1:33 pm

  Missä päin Helsinkiä siis asut? 🙂 Vai onko se semmoinen asia ettet halua sitä täällä sanoa? Itse oon asunut nyt vajaa vuoden Töölössä, ja musta se on kanssa superihana alue asua!

  • Reply Janni 29 tammikuun, 2015 at 9:01 pm

   En halua kertoa tarkkaa paikkaa 🙂 en ainakaan asu enää kantakaupungin alueella.

 • Reply Nette 29 tammikuun, 2015 at 7:15 pm

  Hei! Missä salilla käyt? Oon ite just muuttanut Helsinkiin ja mietin mikä sali vois olla hyvä, valinnan varaa kun on. 🙂

  • Reply Janni 29 tammikuun, 2015 at 9:00 pm

   Mä käym Foreverilla 🙂 en osaa vielä kauheesti antaa kokemuksia siitä, kun tosiaan vasta liityin!

 • Reply Janette 29 tammikuun, 2015 at 8:45 pm

  Sä vaikutat niin ihanalta persoonalta! 🙂

  • Reply Janni 29 tammikuun, 2015 at 8:59 pm

   Äääk kiitos tosi paljon!! 🙂

 • Reply Pauliina 29 tammikuun, 2015 at 11:17 pm

  Naurahdin ääneen lapsuuden ajan ammattihaaveiden kanssa. Mulla oli aivan samat! Tuon delfiinikouluttaja haaveen jaoin ääneen ylä-asteella, ihmettelen edelleen miksi mulle naurettiin :’D Lukiossa sentään osasin vaihtaa poliisikouluun ja olla hiljaa delfiineistä, haha.

  • Reply Janni 30 tammikuun, 2015 at 11:20 pm

   Hahah 😀 olitko kenties katsonut meikäläisen tavoin sitä la aamulla televisiosta tullutta flipper -sarjaa?

 • Reply Abi 1 helmikuun, 2015 at 1:46 am

  Moikka! Pakko toistaa sama mitä muutkin, vaikutat tosi rennolta ja semmoselta tyypiltä johon haluais tutustua kunnolla! 🙂 Mulla ois kuitenkin kysymys tosta sun koulusta. Oon itse myös hakemassa lukemaan liiketaloutta ja (vaikka) olen lukenut että sieltä valmistuu kuin liukuhihnalla porukkaa. En oikein keksi mitään minne hakea ja se tuntuu ainoalta mikä nyt voisi kiinnostaa… Oliko ne pari kk sun mielestä kiinnostavia? jos sulla olisi ollut aikaa oisitko jatkanut? Ja sinne sisään pääseminen, oliko se hankalaa? Paljonko jouduit lukemaan/valmistautumaan? 🙂 Kiitos paljon jos viitsit vastata, oon aivan hukassa näiden hakujuttujen kanssa ja paniikki painaa päälle 😀

  • Reply Janni 2 helmikuun, 2015 at 12:52 pm

   Suosittelen ehdottomasti hakemaan, mikäli olet alasta kiinnostunut 🙂 Itselläni ei aika ja kiinnostus riittänyt valitettavasti. Aikuispuolelle pääsi mielestäni jopa helposti sisään, sillä luin itse todella heikosti, mutta pääsin ihan reilusti sisään ja maalaisjärjestäkin oli kokeessa apua. Tsemppiä!

  Leave a Reply