MY NEW NIKES

14 huhtikuun, 2015

Mikä siinä onkin, että kaikista kivoimmista tennareista ja lenkkareista ovat aina ne pienimmät koot loppu? Olen monen kuukauden ajan etsiskellyt enemmän tai vähemmän aktiivisesti harmaita/vaalean sävyisiä Niken Roshe Run -lenkkareita, mutta omaa kokoa ei ole ollut missään. Tosin kokovalkoisia on näkynyt parissa paikassa, mutta ne eivät jotenkin ole iskeneet tässä mallissa omaan silmääni. Viime loppuviikosta etsiskelin poikaystävälleni uusia kenkiä ja samalla kertaa huomasin valikoimassa myös naisille saapuneen uutta väriä Roshe Runeista. Todella yllättävää, mutta haluamastani väristä oli vielä kaikkia kokoja jäljellä ja pääsin vihdoin nappaamaan sellaiset itselleni. Veikkaan, että nuo olivat juuri saapuneet valikoimaan, sillä kokemukseni mukaan tietyt koot viedään käsistä joka kerta. Se miestenosaston selailu pääsi muutes unohtumaan samantien noiden löytämisen jälkeen ja poikaystävä raukka jäi ilman popoja 😀 Täytyy korjata tilanne nyt tässä joku päivä!

Tässä ne nyt ovat ♥

DSC_9786 DSC_9800 DSC_9794Multahan löytyykin Roshe Runit ennestään jo mustina ja tuo malli taitaa olla oma suosikkini jo ihan senkin takia, että ne eivät hiosta oikeastaan ollenkaan. Matsku on ihan superhengittävää ja sen takia ne ovatkin ihan mahtavaat kengät duunipäiviin sekä tietysti sitten kesällä. Myönnettäköön, että omat jalkani hikoilevat ehkä keskivertoa enemmän ja se on ihan hirveän tuntuista istua toimistolla nahkakengissä jalat nihkeinä koko päivän. Hengittävyyden lisäksi Roshe Runit ovat varmasti mukavimman tuntuiset jaloissa kaikista omistamistani kengistä. Nämä tulevat varmasti siis kovaan käyttöön ja arvauksia otetaan vastaan, että kuinka kauan väri pysyy puhtaana! 😀

Huomasin yllätyksekseni, että Zalandolla näyttäisi edelleen olevan saatavilla kaikkia kokoja näistä – what?

Ne löytyvät täältä!

Postaus sisältää mainoslinkin.

♥ Janni

7 Comments

 • Reply Miru 14 huhtikuun, 2015 at 10:37 am

  Noi on kyllä ihan mahti kengät!! 🙂 Heti kun säät taas salli, kaivoin omat mustat käyttöön ja eipä paljoo muita nyt oo jalassa näkyny 😀 Nuo harmaat on kans kyl upeen näköset!

  • Reply Janni 14 huhtikuun, 2015 at 12:37 pm

   Noi on kyllä ihan parhaat! 🙂

 • Reply Jeppu 14 huhtikuun, 2015 at 11:28 am

  Minkä kokoiset nuo ovat sinulla, ja mitä kokoa yleensä käytät muissa kengissä? 🙂

  • Reply Janni 14 huhtikuun, 2015 at 12:38 pm

   Noista kannattaa ottaa omaa normaalia kokoa yhden isommat 🙂

 • Reply Mintsu 14 huhtikuun, 2015 at 12:47 pm

  Roshe Runit on kyllä aivan ihanat jalassa! Itselläni on white/metallic platinum väriset ja olen myös miettinyt kuinka kauan ovat tuon väriset 🙂

 • Reply memuli 14 huhtikuun, 2015 at 4:11 pm

  Auttaisko näihin suihkutettavat kosteussuojat,tekstiilisuojat jne.?

 • Reply ide 14 huhtikuun, 2015 at 10:17 pm

  Voi apua… Oon himoinnu just noita tai mustia roshe runeja pitkään, mutta oon uskotellu itelleni, ettei niitä löydy mistään, kun ne on niin suosittuja. Ja nyt ne olis tuossa nenän edessä. Saapa nähä käykö mun säästötilille huonosti! Ja tuo hengittävyyskin vielä, tällä hetkellä kun oon vielä siistimmässä työssä ja päivät umpinaisissa nahkakengissä, niin huh huh sitä nihkeyttä ja hajua päivän päätteeksi… Tulevaan kesätyöhön lenkkarit vois kuitenkin olla aika ihanteelliset työkengät… Apuaa, sorry säästötili!

 • Leave a Reply