BJÖRN BORG SPRINTER WORKOUT

12 syyskuun, 2015

Voin kertoa tähän alkuun sellaisen pienen fatkan, että meikäläinen tulee olemaan huomenna RIKKI. Kaivopuistossa järjestettiin tänään Björn Borgin ja Crossfit Basementin toimesta sellaiset puistotreenit, että tämä kesän kestänyt lusmuilu kostautui oikein kunnolla. Olo on jo nyt kuin jyrän alle jäänyt, mutta fiilis silti ihan huipussaan. Koko tapahtuma meni niin nappiin, että sen jälkeen täällä ollaan oltu vain yhtä hymyä!

DSC_3762 Onko teidän korviin jo kerennyt kiiriä sana Sprinteristä? Kyse on Björn Borgin tällä viikolla lanseeraamasta mobiilisovelluksesta, jonka avulla on tarkoitus etsiä itselleen samanhenkisiä treenikavereita. Sovellus on yhteydessä iPhonen omaan Health -appsiin, jonka kautta saat kerättyä aktiivisuuspisteitä itsellesi. Sprinterissä voit suurta suosiota niittäneen Tinderin tavoin selata muita käyttäjiä ja chattailla omien matchiesi kanssa. Lähiaikoina on tehty tutkimus, jonka tuloksena todettiin treenikaverin lisäävään treenin tehoja jopa 100%. Omalla kohdallani voin ehdottomasti vahvistaa väitteen todeksi, sillä yksin tulee annettua periksi niin paljon helpommin. Kokeilkaapa onneanne siis Sprinterin ihmeellisessä maailmassa ja käykää ainakin testaamassa tuota ilmaista superhauskaa sovellusta!

DSC_3758 DSC_3796 DSC_3827 DSC_3792 DSC_3740 DSC_3783 DSC_3804 DSC_3760Tapahtumassa tehtiin tänään tekniikkaharjoituksia sekä kaksi crossfit -henkistä paritreeniä. Paikalla oli tosi hyvin jengiä ja meille sattui mahtava tuuri säänkin kanssa. Tiedettiin kyllä, että on hieman riskialtista järjestää ulkoilmatapahtumaa Suomessa syyskuun puolessavälissä, mutta aurinkopaistoi koko päivän kirkkaalta taivaalta. Tästä sai kyllä nyt hyvän potkun persuksille ja nyt on hyvä lähteä kohti aktiivisempaa syksyä – jes!

– Janni

1 Comment

  • Reply sini 13 syyskuun, 2015 at 11:19 am

    Moikka,
    osallistuin tapahtumaan extempore kesken mun lenkin, ja oli kyllä huippua! Iso kitos koko porukalle 🙂 Osaatko sanoa onko niitä kuvia joita siellä otettiin nähtävissä jossain?

  • Leave a Reply