VIIMEISIÄ VIEDÄÄN

29 joulukuun, 2019

Arkeen paluu on tässä viimeisten parin päivän aikana joulun jälkeen tuntunut jotenkin erityisen hyvältä. Olen viettänyt muutamat päivä tässä lähes kokonaan lomaillen ja se on ollut ehdottomasti hyvä päätös. Ajattelin ottaa rennommin vielä vuodenvaihteen yli ja sitten palailla normaaliin rytmiin. Ainakin hetkeksi, sillä tammikuun toisella viikolla koittaa kauan odotettu reissu hieman kesäisempiin maisemiin. Uudelle vuosikymmenelle on siis luvassa melkoisen ihana startti ja jännittävät ajat ovat muutenkin edessä alkuvuodesta. Reissun jälkeen voikin sitten alkaa pikkuhiljaa kunnolla valmistautua vauvan tuloon – kaikki isot hankinnat ovat vielä tekemättä, kotona olisi pientä remonttia ja vauvan huonetta olisi kiva saada jonkinnäköiseen valmiuteen. Paljon on vielä tehtävää, mutta onneksi tässä on vielä ihan mukavasti aikaakin!

takki Monki // mekko H&M //pipo Acne Studios // kengät Timberland

Kivoja vuoden viimeisiä päiviä teille kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Hanna 29 joulukuun, 2019 at 11:44 am

    Ihana asu ja vauvakumpu!

    • Reply Janni 30 joulukuun, 2019 at 9:53 am

      Kiitos <3

    Leave a Reply