UUDET PIHAKALUSTEET

8 kesäkuun, 2021

Kaupallinen yhteistyö: Veke.fi

Talvella remontoitiin taloa sisältä ja keväällä rupesimme suunnittelemaan pihajuttuja heti lumien alkaessa sulaa. Haaveilimme heti aika isosta terassin laajennuksesta ja muutenkin halusimme pihan yleisilmettä siistimmäksi, mikä tarkoitti muun muassa maalaushommia sekä istutusten karsimista. Pihalta löytyi entuudestaan lasitettu terassiosuus, joka on ihan mielettömän kiva juttu!

Viimeiset muutamat viikot ovat pyörineet hyvin pitkälti pihahommien parissa. Ensin siistimme pihaa talven jäljiltä sekä siirtelimme ja karsimme istutuksia. Ennen uuden terassiosuuden rakentamista piti sen tieltä raivata jos jonkin moista tavaraa ennen kuin homma saatiin aluilleen. Nyt on kuitenkin ystävien avustuksella saatu uusi iso terassi valmiiksi ja piha alkaa muutenkin näyttää jo paljon siistimmältä.

Isompi terassi vaati tietenkin myös uusia puutarhakalusteita ja käännyin heti ensimmäiseksi Veke.fi:n puoleen. Olen hankkinut viime vuosina todella vähän huonekaluja tai muuta sisustustavaraa uutena, mutta silloin kun olen, niin Veke.fi:stä on yleensä löytynyt mieluista tuootteet. Eikä tarvinnut pettyä tälläkään kertaa – hakusessa oli 8 hengen ruokailyryhmä, aurinkotuolit sekä jonkinlainen riipputuoli, josta olen myös haaveillut jo pidempään. Lisäksi löysin myös parvekkeellemme sopivan ”kahvipöydän” vanhojen rottinkituolien kaveriksi!

Ruokailuryhmä haluttiin sijoittaa lasitetulle ja katetulle terassialueelle. Haluttiin ehdottomasti lämmintä puunsävyä ja pyöriteltiinkin useampia vaihtoehtoja Veke.fi valikoimasta. Sivustolta löytyy eri kokoisia valmiita ruokailuryhmiä tai sitten voi koota itselleen mieluisan setin puutarhatuolien ja puutarhapöytien valikoimasta. Me päädyttiin jälkimmäiseen vaihtoehtoon ja tuohon suojaisaan tilaan valitsimme lopulta Honka lankkupöydän antiikkipetsatulla kannella ja harmailla jaloilla. Tuoleiksi meille sen sijaan valikoituivat Pyry rottinkituolit, jotka sopivat loistavasti tällaiseen katettuun ulkotilaan. Tästä tuli meidän mielestä aivan ihana setti ja jotenkin nuo melko sirot, mutta kuitenkin jämäkät tuolit tuovat kivasti ilmavuutta tilaan – tykkään ihan älyttömästi!

Aurinkotuoleista minulla oli heti aika selvät toiveet mielessä. Halusin puiset klassiset tuolit, joita olisi helppo liikutella ja säädettävän selkänojan, jonka saa laskettua myös täysin vaakatasoon. Nämä Tiikki aurinkotuolit vastasivat toiveitani oikeastaan ihan täydellisesti ja plussaa vielä tuosta pienestä pöytä tasosta, jonka saa vedettyä esiin tuolin molemmille puolille. Näitä on pyörien ansiosta helppo liikutella paikasta toiseen ja tyyli on juurikin sellainen perinteinen, jota lähdin hakemaan. Ainoastaan kasausvaiheessa meinasi hetkellisesti hermo mennä, kun ruuveille tehtyjä reikiä ei oltu porattu loppuun asti. Niitä reikiä piti itse siis vielä viimeistellä, jotta ruuvit saatiin paikoilleen. Se oli kuitenkin tosi nopea homma ja nyt kasattuna tuolit tuntuvat todella laadukkailta, kestäviltä ja tukevilta! 😊

Tällaisesta riipputuolista olin haaveillut pitkään ja nyt vihdoin meillä oli sellaiselle sopiva paikka. Veke.fi valikoimasta löytyy suuri määrä erilaisia riipputuoleja ja riippukeinuja, mutta lopulta päädyimme Usva kahden istuttava riipputuoli ja teline -settiin. Valinta on osoittautunut loistavaksi ja harvemmin tuossa tulee kahdestaan istuttua, mutta iso koko mahdollistaa rennon loikoilun. Olen nukkunut tuossa jo pari päiväunetkin ja tuonne on ihana uppoutua rentoutumaan!

Parvekkeella meillä on tuoleina käytettyinä ostettuja rottinkituoleja ja etsimme niiden kanssa yhteen sopivaa pöytää. Parveke on melko kapeaa sorttia ja sen sisustaminen on siitä syystä tuottanut hieman päänvaivaa. Nyt kuitenkin löysin tämän Bloomingville Sole sohvapöydän, joka sopii tosi kivasti rottinkituolien kanssa. Parvekkeen sisustus on vielä hieman kesken, mutta tässä on jo nyt ollut ihana lämpiminä päivinä nautiskella aamukahveja. Olen miettinyt, että samanlainen pöytä voisi sopia hyvin myös meidän alakertaan sohvapöydäksi!

Me olemme olleet näihin valintoihin todella tyytyväisiä ja terassi on nyt todella viihtyisä, vaikka tyhjää tilaa on vielä paljon. Nyt sieltä kuitenkin löytyy jo kaikki tarvittava; tilaa löhöilyyn ja rentoiluun sekä myös ruokailuun. Saa nähdä, mitä muuta vielä keksimme, mutta nyt on jo tosi hyvä näin!

Mikäli teillä on tarpeita puutarhakalusteille joko pihalle tai parvekkeelle, niin kannattaa ehdottomasti kurkata Veke.fi valikoima. Lisäksihän verkkokaupasta löytyy laaja valikoima huonekaluja sekä sisustustavaraa ihan kodin jokaiseen huoneeseen ja tilaan. On superkiva asioida kotimaisen verkkokaupan kanssa, jolla asiakaspalvelu toimii loistavasti ja tilaukset toimitetaan nopeasti, jos vain tuotteita löytyy varastosta!

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ellen 9 kesäkuun, 2021 at 10:15 pm

    Voi miten viihtyisän näköistä, toivotaan paljon ihania kesäpäiviä 🙂 saanko kysyä, että mistä tuo sinun mekko on?

    • Reply Janni 10 kesäkuun, 2021 at 5:51 am

      Kiitos ja niin tosiaan toivotaan! 😊🙏🏻 Mekko on Porvoon vanhan kaupungin Elmina nimisestä kaupasta!

    Leave a Reply