SUNNUNTAIN VIETTOA

8 helmikuun, 2015

Jess toiveeni toteutui! Aurinko paistoi myös tänään vapaapäivänäni ja sain nautiskella siitä täysillä. Okei miinustetaan tuosta tämän päivän ihanasta kelistä kuitenkin tuo jäätävän kylmänä puhaltanut pohjoistuuli, joka teki nautiskelusta aika ajoin vähän hankalaa, mutta siitäkin huolimatta olen ollut ihan fiiliksissä. Käytiin kaverin kanssa aamupäivällä juoksemassa reipas lenkkikin, jonka aikana tuuli meinasi heitellä meitä kumoon useampaankin otteeseen, mutta päättäväisesti painettiin vain eteenpäin. Aina sitä yrittää keksiä tekosyitä lenkkeilyn skippaamiselle vähänkään rajummalla kelillä, mutta hyvin sitä vain tänäänkin selvittiin jäätävästä viimasta huolimatta. Onneksi lähdettiin! Loppupäivä on mennyt rennosti ja heräsinkin tuossa hetki sitten päikkäreiltä. Käytiin tänään iltapäivällä Joonaksen kanssa perinteisen sunnuntain tapaan ulkona syömässä ja kaupungilla pyörähtämässä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATakki H&M – Neule Gina Tricot – Paita Vila (ikivanha) – Farkut Monki – Kengät Vagabond – Laukku Pull&Bear

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

– Janni

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Terhi 8 helmikuun, 2015 at 9:25 pm

  Äää revi mutkin lenkille : D niin kateissa urheilumoodi, mutta pitää vaan yrittää saada itteensä niskasta kiinni. Ihanan freessi asu, jotenkin keväinen vaikka kuitenkin tarpeeksi lämpimän näköinen. Oikeen bueno : ))

  • Reply Janni 12 helmikuun, 2015 at 12:16 am

   Ehkä meidän pitääkin sopia lenkkitreffit? 😉 Kiiiiitos!! 🙂

   • Reply Nimetön 14 helmikuun, 2015 at 9:44 am

    Sekään ei olisi lainkaan huono idea!

 • Reply anniina 9 helmikuun, 2015 at 11:03 am

  taisin ostaa just ton saman pallopaidan kirpparilta! kivasti yhdistelty 🙂 mulla se näyttää kyllä isommalta, toi takaliehuke tulee melkein polvitaipeeseen asti 😀 mutta täytyypä kokeilla tommosen neuleen kanssa!

  • Reply Janni 12 helmikuun, 2015 at 12:16 am

   Niin itseasiassa mullakin, mutta toi neule jotenkin veti sitä ylöspäin 🙂 Oon ostanut ton varmaan joku 4 vuotta sitten!

 • Reply Ninni 9 helmikuun, 2015 at 2:04 pm

  Tienaatko bloggaamisella tai saatko paljon lahjoja? 🙂 tykkään blogistasi!

  • Reply Janni 12 helmikuun, 2015 at 12:17 am

   Kyllä tienaan 🙂 Kiitos paljon!

 • Reply Laura 9 helmikuun, 2015 at 10:37 pm

  tosi kiva asu! 🙂

  • Reply Janni 12 helmikuun, 2015 at 12:17 am

   Kiiitoksia Laura! 🙂

  Leave a Reply