Monthly Archives

tammikuu 2018

PALMUJEN ALLA

30 tammikuun, 2018

Täytyy myöntää, että näitä kuvia katsellessa iskee valtava kaipuu takaisin palmujen alle loikoilemaan. Thaimaan Koh Yao Yailla oli useampiakin tällaisia äärimmäisen rauhallisia rantoja, joilla sai makoilla melkeinpä ylhäisessä yksinäisyydessään. Ehdoton suosikkini oli kuitenkin tämä saaren länsipuolella niemenkärjessä sijaitseva biitsi, jonka keskiosaa koristivat upeat isot palmupuut, joiden varjoon oli ihanaa jäädä paistattelemaan päivää. Hiekkaranta jatkui hauskasti melkein keskelle merta ja etenkin laskuveden aikaan pääsi kävelemään todella pitkälle. Tämä ranta kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa, jos on Yao Yaille suuntaamassa. Paikkaan pääsee tietysti superhelposti omalla skootterilla ja lisäksi varmaa melkein jokainen hotelli/resortti järjestää kuljetuksen tarvittaesssa!

uikkari – Billabong TÄÄLLÄ

– Janni

KIERRÄTETTYJÄ LÖYTÖJÄ

28 tammikuun, 2018

Saavuin Thaimaasta kotiin valtavan sisustusinpiraation kera. Reissusta tuli ostettua muutamia uusia juttuja kotiin ja eilisellä Kotkan visiitillä oli pakko päästä penkomaan kierrätysmyymälöitä. Lisäksi tilasin jo aikaisemmin tällä viikolla meille vihdoinkin sängynpäädyn, joka on ollut mielessä jo varmaan vuoden päivät. Tänään innostuin vaihtelemaan kotona hieman järjestystä, laittamaan tarpeettomia huonekaluja myyntiin ja samalla sijoittelin eilen tehdyt pienet ostokset paikoilleen!

Kotkan Goodwill -kierrätysmyymälä on oma ehdoton suosikkini ja sieltä on tullut vuosien varrella ostettua yhtä sun toista kotiin. Toiveikkain mielin astelin eilenkin sinne sisään ja ensimmäisenä löytönä bongasin kaksi hyvää ystävääni hyllyjen välistä seikkailemasa – ihana yllätys. Loppujen lopuksi mukaani tarttui tuo tämän postauksen kuvissa makuuhuonettamme koristamaan päässyt rottinkituoli sekä kaunis sinivalkoinen ruukku, joka näkyy tuossa sängyn vieressä olevan tason päällä. Yhteensä näille jäi hintaa vaivaiset 14 euroa ja olin niiin superiloinen molemmista löydöistä – sopivat meille kuin nakutettu.

Mitäs pidätte?

Lisää sisustusaiheisia postauksiani pääsette tsekkaamaan täältä!

– Janni

MONTA MOTIVAATTORIA

26 tammikuun, 2018

Olipa ihana pehmeä lasku arkeen loman jälkeen, kun nyt kolmen työpäivän jälkeen pääsi jo viikonlopun viettoon. Tuntuu, että loman jälkeiset ensimmäiset päivät ovat aina enemmän tai vähemmän hapuilua ja rästihommien kirimistä, mutta eiköhän maanantaista eteenpäin tilanne normalisoidu. Viikonlopulle on suunnitteilla yhtä sun toista ohjelmaa – ystävien tapaamista, kuvailujuttuja ja sporttailua. Jotenkin joulun, uudenvuoden ja menneen loman jälkeen on iskenyt sellainen fiilis, että pakko palata myös ihan kunnolla ruotuun. Reissulla tuli tietenkin syötyä ihan mitä sattuu ja alkoholiakin tissuteltua melkein joka päivä, mikä kuulostaa aika hurjalta näin jälkeenpäin ajateltuna 😀 Huomaamatta tuli jossain rantarafloissa päivittäin napattua drinkki tai bisse ja ruoankin kanssa tuli juotua joka ilta viinilasillinen tai olut.

Nuo parin viikon lomatottumukset todellakin kostautuivat tänään salilla ja treeni tuntui todella raskaalta. Hengitys ei meinannut tasaantua millään ja hiki lensi. Onneksi tuollainen parin viikon jakso ei tietenkään voi mitenkään pahasti kuntoa romauttaa, mutta nyt otetaan taas ihan toinen vaihde silmään. Syksyllähän otettiin Joonaksen kanssa kotona käyttöön se treenikalenteri, josta täälläkin silloin kirjoittelin. Sen motivoimana melkein joka viikko on tullut liikuttua keskimäärin se kolme kertaa ja sama meininki toivottavasti jatkuu nyt taas tästä eteenpäin. Puolimarathonillekin (HHM) tulee varmaan osallistuttua taas keväällä ja kohta pitäisi ottaa taas juoksulenkitkin osaksi viikkoja. Viime vuonna painelin kisaan ilman kunnon treenaamista ja sen huomasi kyllä loppuajassa. Nyt tässä on vielä hyvin aikaa kohotella kuntoa ja sen myötä pääsisi sitten tavoittelemaan parempaa aikaakin taas. Lisäksi meille teetettiin duunin puolesta loppuvuodesta kuntotestit, joissa mitattiin tämän hetken taso ja asetettiin niiden mukaan jokaiselle omat tavoitteet. Muutaman kuukauden päästä mittaukset pidetään uudestaan ja olisihan se tietenkin toivottavaa, että kehitystä olisi tapahtunut. Onpahan ainakin monta motivaattoria!

Postauksen kuvituksena helteisiä asukuvia Bangkokista..

IHANAA VIIKONLOPPUA!

– Janni