PALMUJEN ALLA

30 tammikuun, 2018

Täytyy myöntää, että näitä kuvia katsellessa iskee valtava kaipuu takaisin palmujen alle loikoilemaan. Thaimaan Koh Yao Yailla oli useampiakin tällaisia äärimmäisen rauhallisia rantoja, joilla sai makoilla melkeinpä ylhäisessä yksinäisyydessään. Ehdoton suosikkini oli kuitenkin tämä saaren länsipuolella niemenkärjessä sijaitseva biitsi, jonka keskiosaa koristivat upeat isot palmupuut, joiden varjoon oli ihanaa jäädä paistattelemaan päivää. Hiekkaranta jatkui hauskasti melkein keskelle merta ja etenkin laskuveden aikaan pääsi kävelemään todella pitkälle. Tämä ranta kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa, jos on Yao Yaille suuntaamassa. Paikkaan pääsee tietysti superhelposti omalla skootterilla ja lisäksi varmaa melkein jokainen hotelli/resortti järjestää kuljetuksen tarvittaesssa!

uikkari – Billabong TÄÄLLÄ

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kati / almiel 30 tammikuun, 2018 at 1:08 pm

  Kaunista 🙂

  • Reply Janni 30 tammikuun, 2018 at 1:57 pm

   Kiitos – noissa maisemissa kyllä silmä lepää! 🙂

 • Reply Elli 30 tammikuun, 2018 at 11:16 pm

  Siis aivan ihanan näköinen ranta!! En ehkä kestä miten ihanalta noi Thaimaan palmut ja valkonen hiekka näyttää… Pikkusen matkakuumetta pukkaa noita maisemia ihastellessa! ❤️

  • Reply Janni 31 tammikuun, 2018 at 9:26 am

   No sanoppa muuta 🙂 Jotenkin niin ihana rentouttava rauhallinen maisema! <3

  Leave a Reply