MONTA MOTIVAATTORIA

26 tammikuun, 2018

Olipa ihana pehmeä lasku arkeen loman jälkeen, kun nyt kolmen työpäivän jälkeen pääsi jo viikonlopun viettoon. Tuntuu, että loman jälkeiset ensimmäiset päivät ovat aina enemmän tai vähemmän hapuilua ja rästihommien kirimistä, mutta eiköhän maanantaista eteenpäin tilanne normalisoidu. Viikonlopulle on suunnitteilla yhtä sun toista ohjelmaa – ystävien tapaamista, kuvailujuttuja ja sporttailua. Jotenkin joulun, uudenvuoden ja menneen loman jälkeen on iskenyt sellainen fiilis, että pakko palata myös ihan kunnolla ruotuun. Reissulla tuli tietenkin syötyä ihan mitä sattuu ja alkoholiakin tissuteltua melkein joka päivä, mikä kuulostaa aika hurjalta näin jälkeenpäin ajateltuna 😀 Huomaamatta tuli jossain rantarafloissa päivittäin napattua drinkki tai bisse ja ruoankin kanssa tuli juotua joka ilta viinilasillinen tai olut.

Nuo parin viikon lomatottumukset todellakin kostautuivat tänään salilla ja treeni tuntui todella raskaalta. Hengitys ei meinannut tasaantua millään ja hiki lensi. Onneksi tuollainen parin viikon jakso ei tietenkään voi mitenkään pahasti kuntoa romauttaa, mutta nyt otetaan taas ihan toinen vaihde silmään. Syksyllähän otettiin Joonaksen kanssa kotona käyttöön se treenikalenteri, josta täälläkin silloin kirjoittelin. Sen motivoimana melkein joka viikko on tullut liikuttua keskimäärin se kolme kertaa ja sama meininki toivottavasti jatkuu nyt taas tästä eteenpäin. Puolimarathonillekin (HHM) tulee varmaan osallistuttua taas keväällä ja kohta pitäisi ottaa taas juoksulenkitkin osaksi viikkoja. Viime vuonna painelin kisaan ilman kunnon treenaamista ja sen huomasi kyllä loppuajassa. Nyt tässä on vielä hyvin aikaa kohotella kuntoa ja sen myötä pääsisi sitten tavoittelemaan parempaa aikaakin taas. Lisäksi meille teetettiin duunin puolesta loppuvuodesta kuntotestit, joissa mitattiin tämän hetken taso ja asetettiin niiden mukaan jokaiselle omat tavoitteet. Muutaman kuukauden päästä mittaukset pidetään uudestaan ja olisihan se tietenkin toivottavaa, että kehitystä olisi tapahtunut. Onpahan ainakin monta motivaattoria!

Postauksen kuvituksena helteisiä asukuvia Bangkokista..

IHANAA VIIKONLOPPUA!

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Amanda 30 tammikuun, 2018 at 12:59 am

    Se on puolimaraton, ilman hoota… Mutta anyway, hieno saavutus päästä maaliin! 🙂

    • Reply Janni 30 tammikuun, 2018 at 9:40 am

      Sorry mennyt englannin ja suomen kielien kirjoitusasut sekaisin. Ja riippuu tottakai yksilön omasta tasosta, että kuinka helppo/vaikea tuo saavutus on. Olen itse päässyt maaliin pari vuotta sitten yli vartin paremmalla ajalla viime vuoteen verrattuna, joten siksi tavoittelen myös tänä vuonna viime vuotta parempaa aikaa! 🙂

    Leave a Reply