INSPIRAATIOTA MAANANTAIHIN

9 helmikuun, 2015

 Pieni inspispäläys maanantai-iltaan!

Klassinen kauluspaita ja neule -yhditelmä näyttää jälleen kerran todella toimivalta 🙂

page catsKuvat: täältä, täältä, täältä ja täältä

♥ Janni

1 Comment

  • Reply satu 10 helmikuun, 2015 at 12:02 am

    Ihania inspiskuvia! Mä niiiiiiin rakastan tuota klassista kauluspaita-neuleyhdistelmää. Oon yrittäny nyt joulun jälkeen noita metsästellä mutta huonolla menestyksellä. Tuntuu että kauluspaidat on useasti itselle liian pitkiä kun olen tällainen pätkä. Ja neuleita ei taas tunnu löytyvän niissä halutuissa väreissä 😀 Tuon kollaasin varsinkin ylimmät kuvat on kovasti mun mieleen. Tommoset kun sais mustan, puhtaanvalkoisen ja rosan sävyssä. Semmoset slim-hihaiset neuleet on mun mielestä myös tosi kivoja.
    Asiasta toiseen edelliseen postaukseesi liittyen; kuinka pitkiä lenkkejä yleensä juokset ja kuinka pitkiä lenkkejä jaksat juosta maksimissaan? Olisko sulla jotain hyviä vinkkejä juoksuharrasustusta aloittelevalle? 🙂 Olen tosi innostunut mutta kunto on niin huonossa kunnossa että pari kilometriäkin on ihan jo saavutus..
    Kivaa helmikuun alkua! 🙂

  • Leave a Reply