LAINAVAATTEISSA

15 helmikuun, 2015

Vitsit miten ihanan rento viikonloppu tulikaan vietettyä. Ajanviettoa perheen kanssa, herkuttelua ja upeasta aurinkoisesta sunnuntaista nautiskelua ulkoilun merkeissä. Tästä on hyvä jatkaa uuteen tulevaan viikkoon 🙂 Ainakin säätiedoitusten perusteella aurinkoisia päiviä pitäisi olla luvassa lisää ja sehän sopii mulle aivan mainiosti!

Nämä kuvat ovat sen sijaan peräisin torstailta..

DSC_1074 DSC_1120-2 DSC_1163 DSC_1100 DSC_1170Ei ole varmaan vaikeaa arvata, että kenen vaatekaapilla sitä ollaan taas käyty penkomassa 😉 Innostuttiin Saran kanssa näiden torstaisien asukuvien lisäksi kuvailemaan vähän enemmänkin ja vetäisin päälleni vähän lainavaatteita Saran vaatevarastoista.

Kuvat: Sara / Tickle Your Fancy

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Elina 15 helmikuun, 2015 at 8:55 pm

    On kyllä parasta, jos on samankokoisia/samantyylisiä ystäviä ja vaatteita voi lainailla puolin ja toisin:) vähän niinkuin yksi iso yhteinen vaatekaappi!

  • Reply nananas 16 helmikuun, 2015 at 12:42 pm

    TODELLA onnistunut asu! ihana sommittelu.

  • Leave a Reply