PARIN KUUKAUDEN PÄÄSTÄ

18 helmikuun, 2015

En sitten onnistunut pysäyttämään tämän ärsyttävän flunssan etenemistä ja eilen illalla mulle nousi vähän lämpöä ja tänään on ollut ihan todella tukkoinen olo. Mun ympärillä on tässä viime aikoina kyllä ollut yksi sun toinenkin kipeänä, joten ei se kai ihme ole, että minäkin sain tästä flunssakierteestä oman osani. Nyt ei auta muuta kuin lipittää teetä ja vitamiinipommimehuja sekä toivoa parasta. Iso kiitos kaikista edelliseen postaukseen tulleista flunssan selätysvinkeistä – eiköhän tämä tästä!

Mietiskelin tänään aamulla, että hemmetti tässähän on helmikuu jo voiton puolella ja pian päästään sitten starttaamaan ensimmäinen oikea kevätkuukausi. Aika rientää niin uskomattoman nopeasti, että enää ei mene kauan, kun saadaan jo keventää vaatetusta ja ihastella vihertyviä puiden oksia. Odotan aina joka vuosi yhtä innolla, että saan vihdoin kaivaa taas Vansit, farkkurotsit ja muut kevyemmät vermeet käyttöön. Reilun kuukauden päästä lähdemme myös perinteiselle Tukholman risteilylle meidän perheen naisten voimin ja se jos jokin on yksi varmoista kevään merkeistä!

Tässä muutamia kevätkuvia, jotka poimin tänään arkistojen kätköistä. Hyvällä säkällä sitä nautiskellaan samankaltaisista keleistä taas parin kuukauden kuluttua!

page page2 page3

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply ap 18 helmikuun, 2015 at 8:55 pm

  Perinteinen Tukholma (sitä odotellessa) + Jeti Lankkarilla <3

 • Reply ella 18 helmikuun, 2015 at 10:01 pm

  Upeita asuja ja sinä myös!

 • Reply Julia 18 helmikuun, 2015 at 11:08 pm

  Voi vitsit, nyt on kyllä flunssaa paljon liikkeellä! Itse olen pari päivää kärsinyt 39 asteen kuumeesta ja nuhasta, mutta eiköhän se tästä. Paranemisia sinne!
  Ihanan keväisiä kuvia 🙂

 • Reply Terhi 19 helmikuun, 2015 at 12:07 am

  Ähh tsemppiä ja pikaista paranemista! : )

  Täällä myös odotellaan siirtymistä kevyempiin kenkiin ja takkeihin! Niin mukavaa saada myös paljastaa nilkat, haha! : D

 • Leave a Reply