NOPEAA, TERVEELLISTÄ JA HELPPOA!

19 helmikuun, 2015

Yhteistyössä Indiedays ja Lidl.
DSC_1683

Olen varmasti blogissakin aikaisemmin maininnut, että säännöllinen ruokailurytmi teettää itselläni suuria haasteita. Olen päivittäin menossa milloin missäkin ja mulla ei ole vuosiin ollut mitään tarkkoja rutiineja elämässäni, jonka takia tuo ruokailurytmikin on aina hieman kärsinyt. Olisi nimittäin helpompi rytmittää ruokailutkin, jos sitä muutenkin eläisi edes jonkin suurpiirteisen kaavan mukaan. Valitettavan usein syön aamiaista vasta lounasajan kieppeillä ja näin multa jää yksi ateria ikään kuin kokonaan väliin. Illalla tulee sitten mätettyä ruokaa taas enemmän kuin olisi varmasti suotavaa. Jos olisin fiksu, niin kantaisin eväitä mukana ja suunnittelisin aina iltaisin ruokailut seuraavan päivän ohjelman mukaan niin, että ateriarytmi pysyisi järkevänä. Välillä olenkin näin tehnyt ja huomaan eron jaksamisessani silloin todella selkeästi. Tuo on kuitenkin poikkeustilanne ja yleensä mulla on tapana venyttää ateriavälejä aivan liian pitkiksi ja nälkä kerkeää kasvamaan aivan liian suureksi. Nälissään ja kiireessä sitä sitten helposti tarttuu huonoihin ja epäterveellisiin ratkaisuihin, kun jotain syötävää on vain saatava nopeasti. Etenkin vapaapäivinä ja iltavuoropäivinä syömiseni ovatkin aina ihan sekaisin!

Tällaiselle minun kaltaiselleni höppänälle terveellisten ja nopeiden aterioiden saaminen läheltä on siis aivan äärimmäisen tärkeää, jos ne eväät ovat taas kerran sattuneet unohtumaan. Mielenkiintoni heräsikin, kun kuulin Lidlin lanseeranneen myymälöihinsä uuden Fresh Corner -pisteen, joka on kuin tehty omiin tarpeisiini. Raikkaat salaatit, hedelmät, marjat, täytetyt leivät ja muut freesit ateriat sopivat vaikkapa tien päällä nautittaviksi, sillä bokseissa on mukana myös aterimet ja kaikki muu tarpeellinen. Erityisesti innostuin tästä siitäkin syystä, että Lidl löytyy molempien työpaikkojeni välittömästä läheisyydestä sekä myös matkani varrelta, kun käpyttelen himasta metroasemalle. Tämä saattaakin siis tulevaisuudessa pelastaa meikäläisen vielä moneen otteeseen, kun nälkä pääsee yllättämään!

Testasin salaateista peston sekä Falafelin, joista jälkimmäinen oli suosikkini ja siitä onkin lisää juttua postauksen lopussa!

DSC_1686 DSC_1693Lidlistä saa vihdoin myös babypinaattia ja rucolaa ♥DSC_1697

Tässä voisi hyvinkin olla hyvä setti lounaaksi työpaikalle 🙂 Pensasmustikat voisi syödä jälkkäriksi sellaisenaan tai sitten maustamattoman jogurtin ja hunajan kera!DSC_1705

Tuo Falafel -salaatin mukana tuleva jogurtti-minttukastike on muuten ihan mielettömän hyvää ja raikasta. Plussaa myös siitä, että kaikki salaatin komponentin oli pakattu erikseen, joten ne eivät päässeet vettymään tai nahistumaan!idDSC_1711

Laitetaanpa tähän loppuun pystyyn pienimuotoinen arvonta, jossa arvotaan kahdenkymmenen euron arvoisia Lidlin lahjakortteja!

Osallistuaksenne teidän tulisi kertoa tämän postauksen kommenttiboksissa, että millaisia tuotteita itse toivoisitte Fresh Corner -pisteisiin myytäviksi? Mitkä olisivat teidän mielestänne helppoja ja nopeita välipaloja, jotka olisi helppo napata kaupasta mukaan?

Arvonta päättyy 25.2.15.

♥ Janni

You Might Also Like

143 Comments

 • Reply Marjo 19 helmikuun, 2015 at 6:48 pm

  Ois aika mahtava jos sieltä löytyis smoothieita! Eikä semmosia kauheita lisäainesmoothieita joissa on kilo sokeria. 🙂

 • Reply sofiam 19 helmikuun, 2015 at 7:08 pm

  Valmiiksi kuutiotuja hedelmiä ja viherpirtelöitä 🙂

 • Reply Armi 19 helmikuun, 2015 at 7:14 pm

  Terveelliset välipalapatukat – ei niitä sokeripommeja, kuten vaikka Rainbowin myslipatukat. Sama kun vetäisi suklaapatukan ihan loppujenlopuksi, pienellä kuitulisällä vain 🙁 Mä tykkään myös smoothieista ja vauvansoseista, sekä trailmixeistä! Etenkin toi trailmix ois tosi kiva 🙂 Pähkinöitä ja kuivattuja marjoja/hedelmiä. Nami!

 • Reply Maija K. 19 helmikuun, 2015 at 7:19 pm

  Miniporkkanat olisivat hyviä samoin kuin jotkut monipuolisemmat hedelmäsalaatit. 🙂

 • Reply Mira 19 helmikuun, 2015 at 7:24 pm

  Raikas vihersmoothie !!

 • Reply Emppu 19 helmikuun, 2015 at 7:28 pm

  Smoothiet ovat hyviä välipaloja ja mielestäni sopivat hyvin Lidl:n lanseeraamaan konseptiin.

 • Reply ansu 19 helmikuun, 2015 at 8:18 pm

  Voisin napata mukaan myös esimerkiksi hedelmäsalaatin (pikari jossa valmiiksi pilkottuja hedelmäpaloja ) tai sitten jonkun raikkaan smoothien. Uskon kuitenkin että tulen myös hyödyntämään näin vuorotyöläisenä Lidlin uutta valikoimaa 🙂

 • Reply Hanna 19 helmikuun, 2015 at 8:23 pm

  Oon itekkin testannu jo tommoisia (yhtä!!) Ja toimii! Tsekkasin mitä kaikkea sieltä löytyikään, niin olipas vaikka mitä. Noi marjasysteemiy on aivan huikeet ja salaatit. Kätevimmät eväät ovat salaatti ja jokin vitamiinipommi kylkeen. Jotkin valmissmoothiet ois myös tosi freshejä ellei niitä vielä ole.

 • Reply Juhannaa 19 helmikuun, 2015 at 8:23 pm

  Smoothiet olisi myös kiva lisä, mutta nykyisetkin tuotteet kuulostavat hyviltä! 🙂

 • Reply niina 19 helmikuun, 2015 at 8:30 pm

  sellaiset jogurtti -marja-kaura kerrovälipalat on ihania. ja juurikin nuo salaatit

 • Reply Mirak 19 helmikuun, 2015 at 8:34 pm

  Juurikin kaikenlaiset täyttävät salaatit on mun nopeasti kaupasta haettavia vaihtoehtoja! Ja tollaiset kuvassakin näkyvät kunnolliset kolmioleivät (ei sellaiset pelkkää majoneesimössöö sisältävät ällötykset)!

 • Reply Laura 19 helmikuun, 2015 at 8:34 pm

  Isompaan nälkään just salaatit on parhaita napata mukaan, välipalaksi sitten taas proteiinipatukat, banaani tai rahka/jogurtti, jossa mukana lusikka.

 • Reply Tarja 19 helmikuun, 2015 at 8:36 pm

  Lidlin Fresh -corner on minulle aivan uusi tuttavuus. En tiedä, miten se olikin mennyt aivan ohi, vaikka Lidlissä tulee käytyä. Mutta siis todella positiivinen yllätys! Tuoltahan saa terveellisen, kevyen lounaan napattua helposti matkaan. En tiedä kyllä, mitä tuonne voisi lisätä, mutta en ole vielä testannutkaan kuin tuon pesto-kana-salaatin. Seuraavaksi kokeiluun lähtee ihan ehdottomasti tuo falafel-versio, niin herkulliselta näyttää ja kuulostaa.

 • Reply jennia 19 helmikuun, 2015 at 8:42 pm

  Tutkin kans ite tosi innoissani lidlin uutta mainosta missä oli nää Fresh Corner-tuotteet! Tulee kyllä varmasti käyttöön salaatit. Toivomuksena vois olla jotain terveellisiä smoothieita 🙂

 • Reply Tuisku 19 helmikuun, 2015 at 8:44 pm

  Salaatit ja smoothiet.

 • Reply memuli 19 helmikuun, 2015 at 8:51 pm

  Vihersmoothie ja pestopatonki

 • Reply Kaisu 19 helmikuun, 2015 at 8:55 pm

  Smoothiet olisivat mainio lisä tuohon tuoteperheeseen! Ei mitään lisättyjä säilöntäaineita, vaan mahdollisimman tuoretta tavaraa jos vain mahdollista 🙂

 • Reply Aino 19 helmikuun, 2015 at 8:58 pm

  Ruokaisia smoothieita (mielellään lisäaineettomina) ja hedelmäsalaatteja kaipaisin Fresh Corner-pisteisiin!

 • Reply AP 19 helmikuun, 2015 at 9:00 pm

  Haluaisin kerrankin raikkaita ja ruokaisia salaatteja yhtä aikaa (EI pastaa seassa)… Ja sushia!

 • Reply LauraT 19 helmikuun, 2015 at 9:07 pm

  Lehtikaalia! Tai jonkin näköinen vihersmoothie paketti!

 • Reply tarza 19 helmikuun, 2015 at 9:16 pm

  Ehdottomasti näitä erilaisia salaatteja tai jopa piste, josta voisi itse kasata mieleisensä salaatin 🙂
  Niin ja nuo smoothiet myös!

 • Reply Emppu 19 helmikuun, 2015 at 9:23 pm

  Kylmät wrapit olisi kiva vaihtoehto myös! Kunhan täytteet olisivat terveellisiä ja kastikkeet kevyitä ja hillityllä kädellä annosteltu!

 • Reply Gemma 19 helmikuun, 2015 at 9:29 pm

  Nuo tuoresalaatit kelpaisivat mulle mainiosti, erityisesti tuo Caesar-versio – nam! Harmi vaan että työmatkalla tai työpaikan läheisyydessä ei ole Lidliä.

 • Reply Mii 19 helmikuun, 2015 at 9:29 pm

  Valmiiksi pilkotut vihannekset (esim. porkkana, kurkku, kukkakaali, paprika…) ja dippi tai hummus!

  Marjasekoitus tai marjat+hedelmät sekoitus nykyisten tuoreiden marjojen ja hedelmäpalojen lisäksi.

  Tuorepuuro tai muu vastaava, jossa sopivassa suhteessa hiilaria ja protskua!

  Siinä pari ideaa 😉

 • Reply epi 19 helmikuun, 2015 at 9:38 pm

  Hyvänä lisänä olisivat tuoreet ja herkulliset smoothiet tai hedelmä/marja/kasvismehut. Nythän ne mehut ainakin on kovasti pinnalla niin olisi kiva kokeilla erilaisia vaihtoehtoja.

 • Reply Lotta 19 helmikuun, 2015 at 9:45 pm

  Raikkaat smoothiet olis ihania! ja myös hyvät lihattomat vaihtooehdot salaatteihin!:)

 • Reply Elina 19 helmikuun, 2015 at 9:46 pm

  täytyy itse myös testata nuo salaatit, menny ihan ohi ainakin mulla! Mutta valmiit smoothiet olisi hyvä lisä valikoimaan

 • Reply Susanna 19 helmikuun, 2015 at 9:49 pm

  Ehdottomasti erilaiset smoothiet! Ja nimenomaa sellaiset smoothiet, joissa ei olisi mieletöntä määrää sokeria tai lisäaineita, vaan aidosti hedelmiä tai marjoja 🙂
  Tänään huomasinkin Lidlissä tuon fresh cornerin ja tulen taatusti hakemaan sieltä työeväitä jatkossa! Sen verran oli herkullisen näköisiä salaatteja ja leipiä 😛

 • Reply Heidi K 19 helmikuun, 2015 at 9:49 pm

  Täällä myös liputetaan smoothieta! Tosi houkuttelevilta ja raikkailta näyttää kyllä nuo leivät ja salaatit, täytyy testata 🙂

 • Reply Iines 19 helmikuun, 2015 at 9:50 pm

  Erilaiset hedelmäsalaatit olis loistavia! 🙂

 • Reply Heini 19 helmikuun, 2015 at 9:54 pm

  Olen itse ruvennut kunnolla miettimään syömisiäni tämän vuoden puolella, ja vaikka en itseäni miksikään hifistelijäksi asian suhteen kutsuisikaan niin kaikki terveellinen on nykyään pop omassa ruokavaliossani – tietenkään ei sovi herkkupäiviä unohtaa.
  Mutta tämän uuden terveellisen ruokavalioni myötä olen innostunut vihermoothieista, ja niitä on tullut kotona tehosekoittimessa pyöriteltyä.
  Itsellekin välillä tuppaa syömisten välillä olemaan liian monta tuntia, eikä silloin jaksa kotona alkaa pilkkovan vihanneksia ja hedelmiä – vaan tyytyy siihen epäterveellisempään vaihtoehtoon.

 • Reply teetu 19 helmikuun, 2015 at 9:57 pm

  Toi falafel salaatti täytyy kyllä testata ja yleensä tutustua koko fresh corneriin. Raikkaita ja napakoita salaatteja kaipaan,enkä mitään vettyneitä mössöjä..kiitos vinkistä.

 • Reply Mari 19 helmikuun, 2015 at 9:57 pm

  Smoothiet olisi ihania,tosin lidlin valikoimista niitä löytyylin jo.
  Mutta esim.ulkomailla smoothie makuja ja yhdistelmiä on pilvin pimein..
  Lisäksi erilaiset hedemämixit olisi ihania,valmiiksi kuutioidut,tuoreet,
  vaikka Suomessa niiden hinta onkin sitten ihan älytön,
  joten menkkiä ei silloin olisi=(

 • Reply Enni 19 helmikuun, 2015 at 9:57 pm

  Smoothieita ja raikkaita tuoremehuja !

 • Reply Aune 19 helmikuun, 2015 at 10:04 pm

  Ehdottomasti toivoisin jotain kasvis kala yhdistelmää. Toinen toive olis jos messissä olis kourallinen pähkinöitä 🙂 noikin on kyllä jo nopeita ja kivoja vaihtoehtoja

 • Reply anna-maija 19 helmikuun, 2015 at 10:05 pm

  Tuo Fresh Corner on kyllä näyttänyt aivan älyttömän houkuttavalta llähi-Lidlissä asioidessa.

  Mutta jos jotain sais vielä lisäksi konseptiin toivoa, niin wrapit ja täytetyt patongit ois kiva lisä valikoimaan!

 • Reply Iida 19 helmikuun, 2015 at 10:06 pm

  Terveellinen ja raikas smoothie! Ei sellasia sokerilitkuja vaan oikeesti terveellinen smoothie on tosi hyvä välipala!

 • Reply anni 19 helmikuun, 2015 at 10:09 pm

  ehkäpä lidl voisi frsh-nurkkaan kehittää muiden kauppojen tavoin jotain salaattibaari tyylistä 😉

 • Reply emma 19 helmikuun, 2015 at 10:16 pm

  Itse suosin juurikin salaatteja, mutta niiden pitää olla freshin näköisiä! Mukaan tarttuu myös nykyisin useammin raaka- kuin protskupatukka. Pähkinä/kuivattu hedelmä -mixit on myös hyviä, lemppareihin lukeutuu myös kuivatut taatelit ja viikunat. Onhan näitä haha!

 • Reply Jutt 19 helmikuun, 2015 at 10:22 pm

  Ehdottomasti esimerkiksi jonkinlainen vihersmoothie tai valmiit hedelmäkuutiot ilman sokerilientä!

 • Reply Meri 19 helmikuun, 2015 at 10:33 pm

  Mä tahtoisin valikoimaan kanasalaattia! Ja toinen hyvä ja varmasti menestyvä juttu olis smoothiet 🙂

 • Reply Sani 19 helmikuun, 2015 at 10:36 pm

  Viherpirtelöt ja smoothiet olisi superkäteviä!

 • Reply Sonvas 19 helmikuun, 2015 at 10:50 pm

  Ehdottomasti miniporkkanat, marjat, pähkinät ja smoothiet!

 • Reply Jenna 19 helmikuun, 2015 at 11:04 pm

  Ehdottomasti pitäisi ottaa mallia ulkomailta ja myydä valmiita hedelmäsalaatteja , marjamixejä sekä smoothieita <3

 • Reply Suvi 19 helmikuun, 2015 at 11:06 pm

  Smoothiet, marjaboksit, täytetyt patongit, maukkaat salaatit, tuoremehut 🙂

 • Reply Neela 19 helmikuun, 2015 at 11:09 pm

  Noi marjat ovat hyvä idea. Ja kasvissyöjänä toivoisin, että salaateissa ja leivissä olisi paljon vegetaristille sopivia vaihtoehtoja.

 • Reply Suvi 19 helmikuun, 2015 at 11:19 pm

  Kaipaisin Lidlin valikoimaan raikkaita smoothieita ja fruitieita, joita olisi sitten helppo napata mukaan. Nuo salaatit kuulostavat kyllä superhyviltä, täytyy pian päästä kokeilemaan!

 • Reply Petra 19 helmikuun, 2015 at 11:25 pm

  Smoothiet tai täytetyt patongit voisi olla kiva lisä tohon valikoimaan 🙂

 • Reply Jonna 19 helmikuun, 2015 at 11:28 pm

  Smoothiet!! 🙂

 • Reply sara 19 helmikuun, 2015 at 11:29 pm

  Paljon erilaisia ja monipuolisia salaatteja! Tarpeeksi isot annokset ois myös plussaa että tunnin päästä syönnin jälkeen ei olisi jo maha kurnimassa..

 • Reply Iines 19 helmikuun, 2015 at 11:30 pm

  Onpas kivaa, tällasia tarvittais joka kauppaan! Valmiiksi pilkotut hedelmät, terveelliset välipalapatukat, smoothiet tai jogurtti+mysli/marja-setit aterimineen olis jees.

 • Reply aimy 19 helmikuun, 2015 at 11:30 pm

  Englannin malliin voisi olla valmiiksi viipaloituja hedelmiä ja marjoja sekä täytettyjä patonkeja eri makuisina 🙂

 • Reply Elisa 20 helmikuun, 2015 at 7:14 am

  Olenkin jo joitain noista lidlin uutuuksista kokeillut eväänä – hyviä ovat olleet! Ehkä pieni lisäys valikoimaan voisi olla esimerkiksi raikkaista hedelmistä koottu hedelmäsalaatti, joka olisi kätevää napata mukaan ja nauttia bussissa tai ruokatauolla 🙂

 • Reply MK 20 helmikuun, 2015 at 7:39 am

  Salaatteja (myös vaikkapa hedelmäsalaatteja) ja nuo smoothiet on tosi hyvä idea!

 • Reply Kata 20 helmikuun, 2015 at 8:19 am

  Juurikin oikeasti raikkaita ”valmis”salaatteja ja smoothieita sekä terveellisiä välipalapatukoita. Täytyypä käydä heti tarkastamassa tarjonta 😀

 • Reply Minna 20 helmikuun, 2015 at 8:26 am

  Jokin missä ois proteiinia ja kuituja.:) Ei sokeria.

 • Reply Rst 20 helmikuun, 2015 at 8:42 am

  Toi falafel-salaatti kuulostaa niin herkulliselta! Toivoisin valikoiman just erilaisia kasvissalaatteja (eli kasvisruokailijoille soveltuvia salaatteja, joissa perinteisen kana/liha-täytteen tilalla olisi joku kasvisproden lähde, kuten vaikka marinoituja kikherneitä, linssejä, quornia, tempeä, tofua tms raikkaan ja täyteläisen salaattipohjan päällä) Hedelmät saa suoraan hevi-ostastolta sit jälkkäriksi! Ja näin ollen ei synny myöskään turhaa muovijätettä, kuin jos banaanit ja omput on viipaloitu ylimääräisiin muovirasioihin, kun samat saa luollisissa ”suojissaan” suoraan heviosastolta!

 • Reply Melina 20 helmikuun, 2015 at 8:51 am

  Smoothie olis sellanen mitä ite kaipaisin hyllyille! Usein ei oo aikaa tehä sellasta kotona mukaan otettavaks, joten olis helppo napata sellainen kaupan hyllyltä mukaan! 🙂

 • Reply Pauliina 20 helmikuun, 2015 at 9:52 am

  Ravitsevat, tuoreet smoothiet sekä terveelliset, maukkaat rahkasekoitukset, jotka eivät olisi ”sokeripommeja”, olisi hyviä välipaloja mun mielestä! 🙂 Lidlin rahkoilla tämä varmasti jopa onnistuisi nimittäin ne on mun mielestä ihan parhaan makuisia rahkoja!

 • Reply Sara 20 helmikuun, 2015 at 10:18 am

  Sokerittomat aidoista marjoista tehdyt smoothiet voisivat ainakin toimia. Ja lisäksi lehtikaalia Lidlin valikoimiin toivon minäkin! 🙂

 • Reply Merita 20 helmikuun, 2015 at 11:08 am

  Salaattien lisäksi, pilkottuja hedelmiä! Tai niistä tehtyjä fruitieita.

 • Reply Kati 20 helmikuun, 2015 at 11:21 am

  Salaatit (myös hedelmäsalaatit), smoothiet ja yleisesti sellaiset tuotteet, joissa ei olisi hirveästi lisäaineita ja ne olisivat tuoreita. 🙂

 • Reply silja 20 helmikuun, 2015 at 11:26 am

  Terveellisiä energiapatukoita, tuoreita hedelmäsalaatteja ja erilaisia, terveellisempiä smoothieita ois ihan mahtava saada kauppoihin! Lisäksi en tiedä liittyykö tämä varsinaisesti tähän, mutta Lidlissä ei myydä vielä lehtikaalia ja sitä olisi kiva saada kun itse käyn suurimmaksi osaksi vain Lidlissä 🙂

  • Reply Pauliina 21 helmikuun, 2015 at 4:07 pm

   Lahden Lidlissä on kyllä ainakin lehtikaalia! Harmi jos ei kaikissa Lidleissä.. Itse ostan lehtikaalini aina sieltä, koska ison pussin saa vain kahdella eurolla:)

 • Reply Anskuu 20 helmikuun, 2015 at 11:27 am

  Ruokaisat salaatit on ehdottomasti parhaita. Tuon peston lisäksi olisi kiva kokeilla kana caesar salaattia 🙂 salaattien lisäksi vähän pienempään nälkään. Esim pienet täytetyt patongit olisivat hyviä 🙂 aion ehdottomasti kokeilla tuota pestosalaattia! 🙂

 • Reply verppa 20 helmikuun, 2015 at 11:50 am

  nyt on lidlin työntekijänä kyllä sanottava että on sieltä aina saanut rucolaa, ruukussa vaan… 🙂

  • Reply Janni 20 helmikuun, 2015 at 12:00 pm

   Jep mut se on tosi usein loppu 😀 Ja tollee pussissa parempi! 🙂

 • Reply Henna 20 helmikuun, 2015 at 11:51 am

  Itse löytäisin salaattien lisäksi valikoimasta mieluiten erilaisia pähkinöitä, smoothieita ja tuoreita marja- sekä hedelmäsekoituksia 🙂

 • Reply Jutta 20 helmikuun, 2015 at 12:27 pm

  Smoothiet ois aika jees! (: Tai jotkin erilaiset terveelliset mehut ja hedelmäkupit (semmoset mitä saa aina ulkomailtakin, oi nammm) <3

 • Reply Vanille 20 helmikuun, 2015 at 12:46 pm

  Multa lähtee kans ääni smoothielle 🙂 Vihersmoothie, marja- ja/tai hedelmäsmoothie, ei lisättyjä sokereita tai muita lisäaineita… Smoothie olisi sellainen joka olisi helppo ja nopea nappaista mukaan ja helppo juoda matkan päällä. Kiireellisen ihmisen unelmavälipala – täyttävää, terveellistä ja helppoa 🙂

 • Reply Eppu 20 helmikuun, 2015 at 12:52 pm

  Luin tästä eilen vasta itsekin, ja innostuin heti! Salaattivaihtoehtoja oli yllättävän paljon markettituotteeksi, joten siitä nostan kyllä hattua. Erityisesti kesää kohden uskon, että itsekin testailen useampaakin tuotetta edullisen hinnankin takia. Monien muidenkin tavoin toivoisin itsekin jonkinlaisia terveellisiä smoothieita valikoimiin, ja se hedelmäsalaattisysteemikin kuulosti ihan hyvältä.

 • Reply Ella 20 helmikuun, 2015 at 1:22 pm

  Kiitos kivasta postauksesta! Täytyykin suunnistaa heti seuraavalla kauppareissulla Lidliin! 🙂 Itse toivoisin esim. erilaisia marja- ja hedelmäsalaatteja sekä jonkinlaisia smoothieita, joita voisi helposti ottaa mukaan vaikka töihin välipalaksi.

 • Reply Mira 20 helmikuun, 2015 at 1:28 pm

  Marjamixit, hedelmämixit, sushi.. Omnommm. Tosi kätsä idea toi fresh corner ja kerran oonkin ehtinyt Lidlissä jo piipahtaa sielt salaatin hakemassa. Tosi harmi vaan et meidän kaupungissa huimat kaks Lidliä on molemmat vähän syrjemmässä ja kauempana esim. keskustasta ni tosi harvoin tulee käytyä ku en autookaan omista. 🙁 Tykkäisin muuten tosi paljon kyl Lidlin valikoimista ja esim se paistopistekin on tosi jees!

 • Reply Daphnion 20 helmikuun, 2015 at 1:40 pm

  Gluteenittomana kun löytyisi jtn voileipiä ja wrappeja. Ei varmasti olisi mahdotonta valmistaa.

 • Reply Sonja 20 helmikuun, 2015 at 2:15 pm

  Täytyykin varmaan mennä lidlin kautta töihin viikonloppuna. Hyvältä näyttää. Wrapit ja hedelmäsalaatit olisi myös kivoja eväitä.

 • Reply ella 20 helmikuun, 2015 at 2:27 pm

  täälläkin ollaan ruokaisien salaattien kannalla 🙂 sen lisäksi terveellisistä raaka-aineista valmistetut ja ruokaisat kolmioleivät, wrapit ja täytetyt patongit olis jees!

 • Reply Vipsu 20 helmikuun, 2015 at 2:34 pm

  Smoothieta tiskiin kiitos, ilman sokerikyllästystä 🙂

 • Reply Heidi S 20 helmikuun, 2015 at 2:49 pm

  Erilaisten smoothieiden puolesta liputetaan täälläkin! Lisäksi erilaiset mehut, joissa on käytetty oikeasti terveellisiä ja hyviä raaka-aineita olis aika jees! 🙂

 • Reply Mimmu 20 helmikuun, 2015 at 3:02 pm

  Hedelmäsalaattia, tai couscous-feta-salaattia 🙂

 • Reply Lauranenn 20 helmikuun, 2015 at 3:05 pm

  Smoothieita ehdottomasti! Olisi helpompi kokeilla uusia makuja kaupasta valmiina ostamalla, kotona jumittuu liian helposti niihin samoihin vanhoihin.

  Tykkään myös niistä Valion uusista raejuusto+hedelmä välipaloista, ehkä Lidl voisi kehitellä jotain samantyyppisiä? 🙂

 • Reply sofia 20 helmikuun, 2015 at 3:17 pm

  erilaisia tuorepuristettuja mehuja ja smoothieita. 🙂

 • Reply anni 20 helmikuun, 2015 at 4:02 pm

  No oishan ne smoothiet aika jees! jos vielä ois perus lidl-hinnat niissäkin 🙂

 • Reply neitiR 20 helmikuun, 2015 at 4:46 pm

  Hedelmiä ihanina kuorittuina mixeinä, ilman että pikkupurkki maksaa viis euroa!:D

 • Reply Emppa 20 helmikuun, 2015 at 5:11 pm

  Smoothiet ilman sokerilitkuja, miniporkkanat, pähkinämix-pussit, raakapatukat sekä sushiboxit ja juuri tollaset freshit salaatit lähtisivät mulla kyllä välipalan puutteessa mukaan!

 • Reply Sennu 20 helmikuun, 2015 at 5:44 pm

  Nämä nykyisetkin kuulostavat lupaavilta, mutta joku smoothie ois super!

 • Reply nepsu 20 helmikuun, 2015 at 6:39 pm

  Mieluisia tuotteita olisivat tuorepuurot, smoothiet, pienet pähkinäsekoitukset, kuutioidut hedelmät, terveellisesti täytetyt leivät (esim.ruis/kaura/gluteiiniton leipä ja tuoreita vihanneksia sekä laadukasta lihaa ja kevyttä juustoa, ei ainaisia majoneesipläjäyksiä), wrapit ja salaatit ovat myös aina hyviä! Myös jokin jugurtti-mysli/pähkinä-tuoremarja setti voisi olla hyvä…

 • Reply Anni 20 helmikuun, 2015 at 6:46 pm

  smoothiet, salaatteja , raakakakkuja

 • Reply Anniina 20 helmikuun, 2015 at 6:47 pm

  Pähkinäinen välipala olis sopiva!

 • Reply Miia ♥ 20 helmikuun, 2015 at 7:16 pm

  Smoothiet ja mehut olis hyviä! 🙂

 • Reply Saarap 20 helmikuun, 2015 at 8:16 pm

  Mäkin kaipaisin jotain tuorepuurohässäköitä 🙂

 • Reply jennie 20 helmikuun, 2015 at 8:40 pm

  Wrapit, smoothiet, täytetyt patongit… Ja kuutioituja hedelmiä!

 • Reply Sofia 20 helmikuun, 2015 at 8:57 pm

  Viherpirtelöt olis käteviä! Tuoreet ananaspalat, marjoja, terveellisiä jogurtteja 🙂

 • Reply Taru 20 helmikuun, 2015 at 9:47 pm

  Kolmioleivän ostan silloin harvoin kun kiire on. 🙂

 • Reply kissaniina 20 helmikuun, 2015 at 9:47 pm

  Terveelliset ja ravitsevat smoothiet olisi huippu välipala!

 • Reply Tanja 20 helmikuun, 2015 at 10:24 pm

  Smoothiet ja terveelliset mehut olisivat mainio lisä 🙂

 • Reply Duppis 20 helmikuun, 2015 at 10:44 pm

  dippivihannekset! 🙂 Ja salaattien viereen joku erillinen kori missä ois minikastikepusseja, joista voisi valita mieluisas esim. caesar, thousand island, balsamico+oliiviöljy yms..

 • Reply bikka 20 helmikuun, 2015 at 11:10 pm

  Kaikki mitä olisi helppo syödä arjen kiireessä esim. Bussissa. Kuten smoothiet, wrapit… 🙂

 • Reply Anniina 20 helmikuun, 2015 at 11:25 pm

  Smoothiet, vitamiinimehut, marjamiksit ja no täysjyväpastasalaatteja taitaakin jo löytyä:-)

 • Reply Jassu 20 helmikuun, 2015 at 11:51 pm

  Ihania raikkaita smoothieita, aurinkoisia hedelmäsalaatteja ja ”kotitekoisia” tuoreita myslipatukoita! 🙂 herkullista energiaa siis.

 • Reply Jade 20 helmikuun, 2015 at 11:52 pm

  Jogurtti parfait! Marjoja, mysliä ja jogurttia nam!!

 • Reply Maarit 21 helmikuun, 2015 at 12:07 am

  Hedelmäsalaattia ja sushilajitelmia, niin kuin marks&spencerillä briteissä 🙂

 • Reply Suvi 21 helmikuun, 2015 at 12:34 am

  Wau! Olin itse lukioaikoina (kohta melkein 10 vuotta sitten :D) Lidlissä töissä ja silloin en ollut kovin tyytyväinen kaupan valmisruoka valikoimaan saatikka valmis salaatteihin! Näyttää hyvältä etenkin toi falafel- setti 🙂 Täytyy kokeilla, oiskohan yhtä hyviä falafeleja kuin stadin Fafasissa 😛 Itsekin näkisin mielelläni tuoreista hedelmistä tehtyjä hedelmä-/marjasalaatteja valikoimissa, kuin myös erilaisia smoothieita/ fruitieita! Jotkut valmiit dipit kuten guacamole tms voisi olla piristävä lisä myös 🙂

 • Reply Annis 21 helmikuun, 2015 at 10:02 am

  Toivoisin enempi vaihtoehtoja myös keliaakikolle! Salaattiannoksista voisi edes osasta tehdä gluteenittomia, mutta pastasalaatti pysyköön pastasalaattina! 😀 Lidlissä on hyvät valikoimat maitotuotteita, mutta suurin osa on tosi sokerisia. Plussaa laajasta skyr-valikoimasta, mutta Fresh corneriin olisi kiva saada rinnalle myös muita proteiinirahkoja ilman lisättyä sokeria. Esimerkiksi Arlan Protein rahkat tai Valion uudet välipalarahkat ilman lisättyä sokeria :)Ne on näppäriä välipaloja ja helppo kantaa mukana!

 • Reply Mi 21 helmikuun, 2015 at 10:14 am

  Salaatit, joissa on sopivasti proteiinipitoista täytettä ovat itselle omimpia valmisruokia.

 • Reply Heli 21 helmikuun, 2015 at 10:16 am

  Erilaisilla höysteillä varustetut tuorepuurot olisivat kivoja! Esim. tuorepuuroja luonnonjogurtilla, kuivatuilla marjoilla ja pähkinöillä, tai tuorepuuro mantelimaidolla ja granolalla!

 • Reply Suski 21 helmikuun, 2015 at 10:29 am

  Hedelmäsalaatti vois olla kiva! 🙂 se vois sisältää tuoretta ananasta, mansikoita, appelsiinia, viinirypäleitä :>

 • Reply Leena 21 helmikuun, 2015 at 12:35 pm

  juuri tällaisia ei sekoitettuna salaattiannoksia olen odottanut. jos jälkkäriksi saa vielä marjoja, on ateria kohdallaan!

 • Reply darling 21 helmikuun, 2015 at 1:35 pm

  Näyttääpä houkuttelevilta ihan jo nuo pakkaukset! Mutta monen muun tavoin tykkäisin tuoreista hedelmistä kootuista salaateista sekä muista salaateista, ne kun on niin helppoja napata mukaan! Myös smoothiet olisi huippuja. 🙂

 • Reply Lilli 21 helmikuun, 2015 at 1:43 pm

  Hei!
  Oj kiva että lidlistä löytyisi hyviä lounasvaihtoehtoja!
  Kasvissyöjänä toivoisin saavani proteniiniä monien eri vaihtoehtojen kautta, ei aina olisi vain se yksi vaihtoehto tai sitten olet ilman. 😀

 • Reply Janni 21 helmikuun, 2015 at 2:38 pm

  Salaatit ja muut terveelliset tuotteet!

 • Reply Cherrycloud 21 helmikuun, 2015 at 3:06 pm

  Hedelmä- ja marjasmoothiet/-fruitiet olisivat hyviä 🙂

 • Reply mm 21 helmikuun, 2015 at 3:43 pm

  Smoothieta, hedelmäsalaatteja ja kaikkea muuta pientä kivaa ja terveellistä syötävää 🙂

 • Reply katsku 21 helmikuun, 2015 at 6:40 pm

  Profeel- patukat sais olla kassoja lähempänä noissa deli-pisteissä ja olisi kiva jos niistä löytyisi esimerkiksi erilaisia smoothieita 🙂 Monta kertaa menny Lidliin hakemaan niitä patukoita kiireessä ja olis helpompi nappaa ne kassan vierestä ku seilata myymälän toiseen päähän – varsinkin ruuhka-aikana erittäin hauskaa 😀

 • Reply Marika 21 helmikuun, 2015 at 6:45 pm

  Moikka!
  Ehdottomasti erilaiset smoothiet, hedelmäsalattia pieninä kuutioina joten helppo napostella välipalana. Myös kuitupitoisia pieniä leivänpaloja valmiiksi maustettuja esim leivänpaloja sourcream, punasipuli&juusto tai muita erilaisia makuvaihtoehtoja.
  Lisäksi pienet marjasalaatit olisi käteviä.
  Välipaloja joissa riittävästi proteiinia.

 • Reply Embu 21 helmikuun, 2015 at 8:01 pm

  Mun mieleeni olisivat esim. täytetyt patongit ja smoothiet!

 • Reply s 21 helmikuun, 2015 at 9:01 pm

  Smoothiet missä ei oo käytetty mitään maito tuotteita! Kävisi suurimmalle osalle varmasti paremmin. Myös kuivahedelmät ja erilaiset pähkinät pikku pakkauksissa 🙂

 • Reply ev_ 21 helmikuun, 2015 at 10:23 pm

  Raikkaat ja ruokaisat salaatit, jotka toimivat lounaina. Ihanaa, että Lidliinkin on tullut tällaisia juttuja.

 • Reply V 21 helmikuun, 2015 at 10:35 pm

  Lohi-ruisleipiä ja fruitieita!

 • Reply Jossu 22 helmikuun, 2015 at 8:06 am

  Paikan päällä puristetut tuoremehut ois aika luksusta ja sellaisen voisi napata mm. salaatin kanssa mukaan ! 🙂

 • Reply hanna 22 helmikuun, 2015 at 8:47 am

  Tuo falafelsalaatti vaikuttaa todella hyvältä, lisää siiis vähän erikoisempi salaatteja! 🙂

 • Reply Heidi 22 helmikuun, 2015 at 9:25 am

  Sellaiset jogurtit, jossa on erillisenä osana mysliä olisivat hyviä. Ja smoothiet myös.

 • Reply eeeriika 22 helmikuun, 2015 at 10:14 am

  Haluaisin hyllyyn ainakin jonkinlaisen hedelmäsalaatin/paloiteltuja hedelmiä 🙂

  Lisäksi sieltä voisi löytyä myös smoothieta tai puristettuja mehuja!

 • Reply Susanna 22 helmikuun, 2015 at 10:30 am

  Hedelmä- ja marjakippoja, joissa olisi pilkottuna esim. ananasta, kiiviä, appelsiinia, mansikoita, vadelmia yms. Tuollaisia sai Saksassa kaikista isommista marketeista halvalla 🙂

 • Reply Niina 22 helmikuun, 2015 at 10:38 am

  Monipuolisia ja erilaisia salaatteja sekä terveellisiä jälkiruoka vaihtoehtoja.

 • Reply marianne 22 helmikuun, 2015 at 11:46 am

  Smoothiet ja erilaiset hedelmäsalaatit,nam!

 • Reply Irma 22 helmikuun, 2015 at 3:54 pm

  Vihersmoothiet olisi kivoja!

 • Reply Sofia 22 helmikuun, 2015 at 4:21 pm

  Monipuolisia salaatteja ja paloiteltuja hedelmiä. 🙂

 • Reply Ellaaa 22 helmikuun, 2015 at 5:18 pm

  Täytetty voileipä, mutta höttöleivän sijaan ois maukasta ruisleipää. Täytteiksi sitten vaikka tomaattia, rucolaa, pestoa ja mozzarellaa. Aijettä semmosen ostaisin ite tosi mielellään. Smoothiet ilman maitotuotteita ja ilman sokeria ois kans iha parasta.

 • Reply Sara 22 helmikuun, 2015 at 5:47 pm

  Miniporkkanat ois tosi jees! 🙂

 • Reply Lumimanteli 22 helmikuun, 2015 at 5:49 pm

  Vihannestikut ja siemennäkkäriin tehdyt ”burgerit” tms täytetyt leivät.

 • Reply Larre 22 helmikuun, 2015 at 6:20 pm

  Monipuolinen salaattivalikoima olis just hyvä! 🙂 Rasiaan aamulla pakatut salaatit kun ei lounasaikaan ole enää mitään maittavimpia…

 • Reply Nea 22 helmikuun, 2015 at 8:09 pm

  valmis salaatteja vaihtuvineen sisältöineen sekä valmiiksi pilkottuja hedelmiä 🙂

 • Reply Silvia 22 helmikuun, 2015 at 9:43 pm

  Hei,
  Ehdottomasti kaikkia sokerittomia smoothieita!

 • Reply Minttu 23 helmikuun, 2015 at 8:54 am

  Pilkottuja (dippi)vihanneksia, joita vois sit napostella kiireessä! 🙂

 • Reply TinttiS 23 helmikuun, 2015 at 9:16 am

  Mä huomannut tuon saman hyllyn ja kiinnostuneena tutkaillut tarjontaa – kokeiluasteelle en ole vielä päässyt! Musta ois hienoa, jos sieltä löytyisi nykyisen tarjonnan lisäksi esim. täytettyjä croisantteja tai sitten jonkinlaisia valmiita muro/mysli+jogurtti-komboja marjojen kera.

 • Reply Juulia 23 helmikuun, 2015 at 1:03 pm

  Hedelmäsalaatteja, pähkinäpusseja, suolaisia terveyspatukoita ja smootheja.

 • Reply ronjamiranda 23 helmikuun, 2015 at 3:38 pm

  Subwayn tyyppisiä täytettyjä leipiä, bageleita ja smoothieita olis ihan huippu napata mukaan lounaaksi tai välipalaksi! 🙂

 • Reply eemm 23 helmikuun, 2015 at 11:49 pm

  Parempia salaatteja ja jotain smoothieita (mut ei sokerisia:().

 • Reply Arhippa 25 helmikuun, 2015 at 4:51 am

  Ruokaisat salaatit on hyviä kunhan valikoimaa on useampia erilaisia. Naposteluvalmiit hedelmät on tosi jees myös.

 • Reply Malaika 25 helmikuun, 2015 at 4:54 am

  Salaatteja kaipaan minäkin. Voisi olla esim. papuja tai pähkinöitä mukana. Smoothietkin kiinnostaa ja voisiko olla vaikka aina joku viikon hedelmä tai marja joka olisi uusi tuttavuus.

 • Reply hai 25 helmikuun, 2015 at 11:44 am

  Välipalapatukat olisivat kova sana. Helppo ja nopea vaihtoehto.

 • Reply Nea 25 helmikuun, 2015 at 9:35 pm

  Kasvisruokaa! Salaateista saisi olla enemmän kuin yksi kasvisvaihtoehto ja smoothiet olisivat myös kivoja.

 • Reply kristiina 26 helmikuun, 2015 at 6:28 pm

  Pikapuuropussit! Niitä olen kaivannut Lidlin valikoimaan jo pidemmän aikaa.

 • Leave a Reply