TAKAISIN RYTMIIN

20 helmikuun, 2015

Tämä viikko on hujahtanut jotain ihan pikavauhtia, enkä ole kerennyt blogiinkaan paneutua ihan normaaliin malliin. Olen ollut töissä ja hoitanut muita asioita flunssan painaessa päälle samaan aikaan. Menossa on tullut oltua siis paljon ja kotona oleminen onkin sitten kulunut hyvin pitkälti lepäillessä. Nyt olo on kuitenkin jo paaaljon parempi ja aionkin ottaa kaiken mahdollisen irti edessä olevasta viikonlopusta. Meillä ei ole mitään kummempia suunnitelmia tuleville parille päivälle ja sehän vasta onkin ihan parasta 🙂 Keretään varmasti kuvailemaan muutamat asut ja meikkipostauksetkin olisivat tuossa työn alla, niin päästään taas bloginkin kanssa takaisin rytmiin!

Toivotan muillekin ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

1 2 3

♥ Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nimetön 21 helmikuun, 2015 at 9:35 am

    Hei mistä olet ostanut tuon CK-paidan? (oliko kallis 😉

  • Leave a Reply