TRENSSITAKKI JA VILLANEULE

27 helmikuun, 2015

Ulkona ei ihan vielä pärjää kevyessä trenssissä, paitsi jos sen alle heittää pari lämmintä kerrosta vaatetta. Tuultahan tuo yhdistelmän ei sitten pidä tietysti ollenkaan, mutta en malttanut odottaa tuon trenssitakki ja pooloneule -yhdistelmän testausta. Keskiviikkona oli niin ihanan aurinkoinen kelikin, että kevääntuntua oli kyllä taas ilmassa!

DSC_2544 DSC_2582 DSC_2529 DSC_2607Takki Lindex*- Neule H&M – Kauluspaita Gina Tricot* – Farkut Monki – Kengät Vagabond

* = Saatu

Nyt yritän tässä kovalla kiireellä valmistautua töihin lähtöön. Mukavaa viikonloppua taas kaikille!

– Janni

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Terhi 27 helmikuun, 2015 at 2:31 pm

    täyden kympin asu! Love it <3

  • Reply Janette 27 helmikuun, 2015 at 2:42 pm

    Näyttää tosi hyvältä! 🙂

  • Reply Laura 27 helmikuun, 2015 at 4:50 pm

    IHANA ASU<3 Toi trenssi on just sopivan rento, mutta tyylikäs ja sopii tosi kivasti ton poolon kanssa:) Itekin odotan jo innolla, että pääsee käyttämään kevätvaatteita ja kevyitä takkeja ihan kunnolla!

  • Leave a Reply