CLUBMASTERIT PEILILASEILLA

1 maaliskuun, 2015

Olen miettinyt, että olisiko tulevalle kesälle siistiä hommata Ray-Banin Clubmasterit omien ruskeakultaisteni lisäksi myös värikkäillä peililaseilla. Sellaisia on tullut nyt jatkuvasti kaikkialla vastaan ja olenhan tuohon Clubmastereiden malliinkin ihastunut jo aikoja sitten. Päätin tuttuun tapaani ostaa nyt kyseisen tyyliset lasit ensin tuollaisena halpana versiona tällä kertaa Cubukselta, jotta voin testailla, että tulisiko laseille käyttöä. Voisivathan ne olla varsinkin keväämmällä aika makeet ja tuoda kivaa uutta fiilistä asuihinkin. Vai kannattaisiko merkkilaseja kuitenkin hankkia vain klassisemmissa väreissä ja jättää nämä hulluttelut noihin halpisversioihin?

DSC_2727 DSC_2796 DSC_2741 DSC_2799 DSC_2735Takki Zara – Paita Only – Housut Gina Tricot (saatu) – Kengät Vagabond – Laukku Pull & Bear – Aurinkolasit Cubus

– Janni

5 Comments

 • Reply Laura 1 maaliskuun, 2015 at 10:44 am

  Olen sitä mieltä, että ehdottomasti merkkiarskat klassisina ja hulluttelut halpisversioina 🙂

 • Reply llaura 1 maaliskuun, 2015 at 11:17 am

  Sopii kyllä sulle tosi hyvin! 🙂 Täältä siis peukku ylös (y)

 • Reply Ansku 1 maaliskuun, 2015 at 11:38 am

  Nää on kyllä aika supermageet. Klassiseen asuun tuo vähän särmää ja festareillehan noi olis ihan ykköset.

  http://www.peaceandstyle.fi

 • Reply Tammy 1 maaliskuun, 2015 at 12:47 pm

  Lovin your grey coat <3

 • Reply Laura 1 maaliskuun, 2015 at 7:00 pm

  Mageet lasit kyllä, sopii sulle hyvin! Ja asukin on tosi kiva (Y) mun mielestä kans kannattaa panostaa klassisiin aurinkolaseihin, joita tietää vaikka kymmenen vuodenkin päästä vielä pitävän. Muoti-ilmiöt vaihtuu niin usein, että peililasiset voivat äkkiäkin mennä pois muodista, ja sitten harmittais kun on monta sataa pistäny laseihin, joita on pitänyt vain yhden kesän.. :/

 • Leave a Reply