SUKKANATSI

2 maaliskuun, 2015

Mä omistan ainoastaan mustia sukkapareja, enkä oikein muita suostu käyttämään. Kaupat ovat pullollaan hienoja kirjavia sukkia, mutta jostain syystä ne eivät vaan iske meikäläiseen ollenkaan. Mulle ainoa oikea väri sukissa on kokomusta ja ainoastaan urheillessani saatan käyttää värillisiä sukkia. Meille tuli perjantaina töihin uusi sukkalähetys ja jostain kumman syystä iskin heti silmäni mustavalkoiseen pilkulliseen pariin. Normaalisti jopa tuo olisi mulle niin sanotusti too much, mutta jokin niissä ihastutti. Ajattelin, että niillä voisi kivasti saada piristystä johonkin simppeliin asuun ja päätin ostaa sukat työpäivän päätteeksi. Viikonloppuna ne pääsivätkin heti käyttöön!

DSC_2823Takki Zara – Neule ja kauluspaita Gina Tricot – Sukat Björn Borg – Kengät Vagabond

DSC_2917

PS. Miten hitossa mun hiukset näyttää noin vaaleilta tuossa kuvassa!!

 

– Janni

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Laura 2 maaliskuun, 2015 at 6:22 pm

    Ihana asu<3 Ja vitsit noi pidemmätkin hiukset sopii sulle kivasti, ihana toi liukuväri:-)

  • Reply sofia 2 maaliskuun, 2015 at 9:44 pm

    Niiin suloset sukat, piristävät asua ihanasti!

  • Reply Elina 3 maaliskuun, 2015 at 8:10 am

    Onpa pirteet sukat! Itse en osaa käyttää sukkia ollenkaan, enkä käytä niitä muuten kuin urheillessa. Onneksi asun ainakin vielä paikassa jossa on aina lämmintä ja sandaaleilla vedetään, mutta kohta takaisin suomeen muuttaessa pitäisi sukkien käyttämisen jalo taitokin pian opetella 🙂

  • Leave a Reply