EUROOPPALAINEN PIDENNYSHIUS

3 maaliskuun, 2015

DSC_3096Nyt on elelty hiustenpidennyksien kanssa reilut pari viikkoa ja olen saanut juuri sitä mitä halusinkin – ihanaa vaihtelua! On ollut kiva välillä vaihteeksi viipottaa hiukset isoilla kiharoilla tai laittaa tukka muhkealle ponnarille. Mulla on siis taas käytössä clip on -pidennykset ja kokeilussa nyt ensimmäistä kertaa Rapunzel of Swedenin eurooppalainen hius. Olen ollut tähän asti ainakin aivan mielettömän tyytyväinen ja koen huomaavani laatueron verrattuna aikaisempiin hiustenpidennyskokemuksiini. Useinmitenhan pidennyshiukset ovat peräisin Aasiasta ja näin ollen käyneet läpi rajun värikäsittelyn, kun niitä on vaalennettu mustasta vaaleampiin haluttuihin sävyihin. Rapunzelin eurooppalaiset pidennykset taas tulevat lähinnä Etelä-Euroopasta ja Venjältä, joten hius on ollut alkujaankin vaaleampaa ja laatu ei ole päässyt liiaksi kärsimään kemiallisista käsittelyistä. Hiukset tuntuvat pehmoisilta ja vahvoilta, eivätkä ainakaan vielä ole takkuuntuneet lainkaan!

Kyseessä siis tämä tuote, josta mulla on sävy #6. Hiukset ovat 50 senttiä pitkät, mutta itse leikkasin noista sellaiset reilut 10 senttiä pois heti kättelyssä. Yksi setti riittää itselläni koko päähän hyvin ja mulla ei ole edes kaikki osiot käytössä. Omat hiukset pitenivät noin 10 sentin verran ja paksuutta tuli rutkasti lisää!

DSC_3102 DSC_3062Voin nyt ainakin tämän vielä melko lyhyen kokemuksen perusteella suositella tuota Rapunzelin eurooppalaista hiuslaatua erittäin lämpimästi!

Onko joillakin teistä pidempiaikaista kokemusta niemenomaan näistä pidennyksistä? Olisi mukavaa kuulla, että miten ne ovat toimineet muilla!

Yhteistyössä Rapunzel Of Swedenin kanssa.

– Janni

3 Comments

 • Reply Anni 3 maaliskuun, 2015 at 5:44 pm

  Kauniilta näyttää. Eikö sinua häiritse hiusten eettinen puoli, joka on aika karua. Kyse on kuitenkin oikeista hiuksista. Itse en pystyisi pitämään pidennyksiä kun tiedän millainen riisto niihin liittyy.

 • Reply Amanda 3 maaliskuun, 2015 at 7:03 pm

  Hei, ihan mielenkiinnosta kysyn. Luin jotain sun vanhempaa postausta pidennyksistä, ja siinä sanoit ettei rapunzelin pidennykset ole laadukkaita, ja ettet välttämättä niitä suosittelisi kenellekään, kun oman kokemuksesi mukaan ne takkuuntuivat hyvin nopeasti. Joten, mikä sai sut muuttaan mieltäs ja kokeileen nyt uudestaan ? 🙂

  • Reply Janni 3 maaliskuun, 2015 at 7:13 pm

   Se, etten ollut aikaisemmin kokeillut tätä eurooppalaista hiusta 🙂 Olen myös oppinut, että pidennyksien laatu on hyvin paljon kiinni tietystä erästä, josta sattuu hiukset saamaan. Olen vuosien saatossa saanut samoista paikoista niin hyviä, kuin huonojakin eriä ja näin myös Rapunzelin kohdalla!

  Leave a Reply