LUOTETTAVA TUPLAFARKKU

6 maaliskuun, 2015

Aurinko paistoi eilen koko aamupäivän, mutta taivas repesi juuri samalla hetkellä, kun meikäläinen kaivoi kameran repusta 😀 Just my luck! Asukuvien ottamiselle ei ole viime aikoina ollut liiaksi aikaa, joten onneksi saatiin kuvat otettua tänään sateesta huolimatta. Päällä oli tuttuun tapaan tuplafarkkua, josta on muodostunut jo aikoja sitten se kiireisimpien aamujeni luottoasu!

DSC_3224 DSC_3244 DSC_3232 DSC_3265 DSC_3239Takki H&M – Farkkupaita ja farkut Levi’s JC * – Kengät Converse

Kuvat: Sara / Tickle Your Fancy

– Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jenni 6 maaliskuun, 2015 at 9:16 pm

  Tuplafarkku on kyllä niin toimiva kombo! Itselläkin tulee se ensimmäisenä mieleen kiireessä.

  • Reply Janni 8 maaliskuun, 2015 at 12:11 am

   Niin totta!! 🙂

 • Reply Mimosa123 7 maaliskuun, 2015 at 8:18 pm

  Moikka! Joskus ajat sitten teit postauksen, jossa toivoit, että sulle kommentoitaisiin enemmän. Ootko edelleen samoilla linjoilla? Tuli mieleen, kun selasin ny muutaman postauksen, etkä juuri vastaile kommentteihin, niin voiskohan se olla syy lukijoidenki passiivisuuteen?

 • Leave a Reply