SUUNNITELMAT UUSIKSI

8 maaliskuun, 2015

Meillä meni loppuviikolla suunnitelmat yllättäin uusiksi, sillä olimme alunperin suunnitelleet olevamme tämän koko viikonlopun Kotkassa. Pläänit eivät tosiaan sitten loppujen lopuksi onnistuneetkaan, mutta eilen teimme kuitenkin Jetin kanssa kahdestaan Kotkan reissun ja tulimme illalla kotiin. Kerkesimme viettää aikaa perheen kanssa ja minä pääsin katsomaan siskon voimistelujoukkueen katselmusta. Illalla menimme vielä Joonaksen kanssa elokuviin täällä Helsingissä, jonne meikäläinen meinasi kyllä simahtaa moneen otteeseen. Käytiin katsomassa American Sinper, joka oli kyllä sen verran hyvä leffa, että oma torkkumiseni menee kyllä tällä kertaa ihan vaan väsymyksen piikkiin.

Eilisen päivän asu näytti seuraavalta

DSC_3437 DSC_3475 DSC_3496 DSC_3527 DSC_3470 DSC_3482 Takki H&M – Paita Adidas – Farkut Monki – Kengät Vagabond – Huivi Cubus

♥ Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Tiia 10 maaliskuun, 2015 at 7:10 am

    Aivan ihanat farkut! kesällä vähän lyhyemmän paidan kanssa! pakko lähtee varmaan helsinkiin monkissa pyörähtään kun seuraavat vapaat koittaa! 🙂

  • Leave a Reply