ENTISTÄ HELPOMPI TAKE AWAY!

15 maaliskuun, 2015

Yhteistyössä Indiedays ja Robert’s Coffee.

Nyt kaikki kaltaiseni jonotusta vihaavat take away -ihmiset kuulolle. Hiljattain lanseerattu Robert’s coffeen sovellus saattaa  helpottaa arkeanne huomattavasti, sillä take away -tuotteen mukaan noutamisesta on nyt tehty helpompaa sekä ennen kaikkea nopeampaa!DSC_4560

Ja miten homma sitten toimii?

Sovelluksen nimi on Robert’s Coffee ja se on ladattavissa Android -puhelimille ja iPhonelle (iOS8). Palveluun tehdään oma profiili, johon pääsee kirjautumaan sähköpostiosoitteen ja salasanan avulla. Tämän jälkeen valitset listasta lähimmän toimipisteen, josta haluat tilauksesi noutaa. Voit näpytellä laajasta valikoimasta haluamasi tuotteet ostoskoriin ja maksu tapahtuu etukäteen profiiliisi liitetyllä luottokortilla. Lopuksi voit vielä valita ajan 5min-120min, jonka jälkeen noudat tilauksesi. Näin ollen voit siis skipata kaikki mahdolliset jonot ja noutaa omalla nimelläsi varustetun valmiin tilauksen kassalla sijaitsevasta take away -korista. Aplikaatiosta  löytyy laaja valikoima Robert’s Coffeen tuotteita erilaisista juomista lounassämpylöihin ja korvaapuusteihin unohtamatta äärimmäisen herkullisia vihersmoothieita. Sovellus toimii kahdeksassa eri kahvilassa Helsingin keskustan alueella!

DSC_4565Sovellus on ollut itselläni testissä nyt kahden viikon ajan ja enpä juuri löydä moittimista. Tästä on ollut suuri apu varsinkin sellaisina päivinä, kun olen juossut kaupungilla pää kolmantena jalkana ja jotain välipalaa on täytynyt saada nopeasti. Tuollaisia päiviä on tuntunut viime aikoina riittävän ja Robert’s Coffeesta mukaan napattu vihersmoothie onkin toimittanut virkistävän välipalan virkaa erittäin usein. Monesti ajattelen vain hakevani kahvilasta pikaisesti jotain, mutta homma tyssää usein pitkiin jonoihin, jolloin tapahtuman nopeudesta ei voida kyllä enää puhua. Tämän sovelluksen avulla olen pystynyt ennakoimaan ja tekemään tilauksen valmiiksi vaikka metrossa istuessani ja määränpäässä sitten vain noutanut tekemäni tilauksen mukaani. Kaikin puolin helppoa, kätevää ja nopeaa – erityinen plussa vielä laajasta valikoimasta! DSC_4536 DSC_4573Mikäli kiinnostuitte, niin kannattaa ehdottomasti ladata tämä sovellus ja tutustua tarkemmin. Se ei tietenkään vielä velvoita mihinkään ja näin voit tsekata, että olisiko tällainen palvelu juuri sinua varten. Iloisena uutisena voin vielä mainita, että kaikista tämän sovelluksen kautta tilatuista tuotteista saa torstaihin 19.3. asti -30% alennuksen. Eli take away -tuotteita helposti, nopeasti ja vieläpä edullisesti – wohoo!

♥ Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply v 15 maaliskuun, 2015 at 11:22 am

  kuulostaamuuten hyvältä, mut toi takeaway kori? Mistä tietää, että ihan se ”oikea henkilö” ottaa sen eikä kuka vaan? 😀

  • Reply juuli 15 maaliskuun, 2015 at 9:31 pm

   samaa mietin. ja kuinka kauan ennen sovittua noutoaikaa tuotteet laitetaan koriin? miten kahvi pysyy kuumana?. mltes jos myöhästyykin yllättäen sovitusta ajasta. tai ei pääse hakemaan tuotteita ollenkaan?
   ärsyttää sun blogissa välillä nää mainokset joissa ei usko et itekkään oikeesti tykkään tuotteesta. mikset voi rehellisesti kertoa tuotteen /palvelun huonoja tai hyviä puolia?

   • Reply Janni 15 maaliskuun, 2015 at 9:55 pm

    Sovellukseen tallentuu oma tilaushistoriasi ja sen kautta henkilökunta voi tarvittaessa tsekata, että oikea henkilö noutaa tuotteet. Tuotteet laitetaan varmaankin koriin valmiiksi juuri ennen sovittua noutoaikaa 🙂 Ainakin tilaamani chailattet ovat olleet joka kerta lämpimiä. En kertonut tällä kertaa negatiivisia puolia, sillä en sellaisiin itse törmännyt. En suosittele tuotteiden tilaamista sovelluksen kautta, mikäli et ole varma, että pääset ne myös noutamaan. Itselläni palvelu on toiminut moitteettomasti.

 • Reply Tinja Emilia 16 maaliskuun, 2015 at 4:39 pm

  Mielenkiintoinen idea! Kokeilisin heti, mutta harmin paikka että pitää olla luottokortti. Sellaista minulla ei ole. Muuten kyllä kiva idea. Olisi tietenkin ollut kiva kokeilla appsia, koska Robert’s on kuitenkin ollut lempikahvilani jo useiden vuosien aikana.

  Kiitos kun vinkkasit tästä – ehkä jossain vaiheessa tuonne saadaan maksuvaihtoehdoksi debit-kortti 🙂

  • Reply Pinja 26 maaliskuun, 2015 at 5:25 pm

   Hei!

   Sovellus toimii myös Visa Electronilla, jos sellainen sattuu löytymään! 🙂

 • Reply Sina V. 16 maaliskuun, 2015 at 6:44 pm

  Kuulostaa tosi jännältä!

 • Leave a Reply