HIGH RELAXED MOM JEANS

17 maaliskuun, 2015

Monkin mom jeansit ovat olleet heittämällä käytetyimmät housuni viime aikoina. Ostin ne vajaat pari kuukautta sitten ja silloin jo arvoin kahden värin välillä, mutta päädyin tummempaan siniseen. Niiden osoittauduttua huippuhyviksi päätin pienen harkinnan jälkeen käydä lauantaina hakemassa myös vaaleamman sinisen parin itselleni. Oli onni, että kokoja oli vielä jäljellä!

Veikkaan vahvasti, että nämä jatkavat voittokulkuaan vielä pitkään!

DSC_5238 DSC_5262 DSC_5259 DSC_5244 DSC_5266

 

Takki Primark – Paita Adidas Originals (täältä) – Farkut Monki – Tennarit Adidas Originals (täältä) – Aurinkolasit Ray-Ban

Yllä oleva asu toimi muuten sujuvasti juhla-asuna kaksilla synttäreillä sunnuntaina Kotkassa. En muistanut kiireessä ottaa siistimpää vaatetta mukaan, mutta hyvin se kakku upposi kitaan noissakin. Huuliin punaa ja tukka siististi kiinni – avot!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

♥ Janni

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Anna 17 maaliskuun, 2015 at 7:06 pm

  Ihanat tennarit, Janni! Itse tilasin myös pari päivää sitten Miss Stan Smithit mutta punaisin yksityiskohdin. Niin ja mammafarkut näyttää kivalta myös. Oikein aurinkoista kevättä sinne! http://www.arcticvanilla.com/

  • Reply Janni 20 maaliskuun, 2015 at 12:10 am

   Oiii ne punaiset on kans ihanat!! 🙂 Kiitos samoin <3

 • Reply nooraten 17 maaliskuun, 2015 at 10:49 pm

  Ooohh! Täytyy itekin ostaa vastaavanlaiset pökät, niin ihanat ja asu toimii loistavasti! Saako tiedustella mitä kokoa noi on, jos tässä vaikka joutuu netin kautta tilailemaan? Kivat illanjatkot sinne 🙂

  • Reply Janni 20 maaliskuun, 2015 at 12:11 am

   Ne mun tummemmat ovat 26′ ja nämä vaaleemmat 27′. Vaaleemmat ovat jotenkin napakammat!

 • Reply Riikka 18 maaliskuun, 2015 at 3:38 pm

  Ihan täydellinen asu taas kerran!

  • Reply Janni 20 maaliskuun, 2015 at 12:12 am

   Kiiitos Riikka! 🙂

 • Reply Tiia 26 toukokuun, 2016 at 10:34 pm

  Hei!

  Pakko tulla kysymään, vaikka postaus onkin jo vuoden vanha. Ostin meinaan tänään Monkista mom jeansit, ja pohdin valtavasti kahden koon välillä: suuremmat näyttivät täydellisiltä päällä ollen sopivan löysät reisien kohdalta, mutta aavistelin että muutaman kerran käytön jälkeen ne venyisivät vyötäröltä liikaa. Pienemmät taas olivat selvästi tiukemmat, eikä reisissä ollut haluamaani väljyyttä. Päätin kuitenkin ottaa pienemmät siinä toivossa, että paksu puuvillakangas hieman venyisi käytössä. Nyt aloin kuitenkin tosissaan miettimään, oliko päätös oikea.

  Nyt kysynkin: ovatko farkut venyneet käytössä nimenomaan reisien kohdalta? Vyötäröltähän nämä varmasti venyvät, mutta kun hakusessa on hieman väljemmät mom jeansit.

  Naurattaa taas nämä mun maailmanluokanongelmat, muttakun nää farkut on just täydelliset enkä haluais nyt mokata tässä kokoasiassa!

  • Reply JanniAmanda 27 toukokuun, 2016 at 8:42 am

   Moikka, Mun mielestä nämä eivät kauheasti kyllä veny, vaikka kaupassa niin väitetäänkin 😀 Ja jos ne pääsevät venymään, niin pesussa kutistuvat aina takaisin (100% puuvilla)!

  Leave a Reply