ALENNUSKOODI VAKKARIKAMPAAJALLENI

20 maaliskuun, 2015

Voi sitä ilon määrää, kun pääsin tiistaina vihdoin istahtamaan vakkarikampaajani Pin Upin Johannan tuoliin. Tyvikasvu oli päässyt venähtämään jo melko pitkäksi ja väri kaipasi muutenkin freesausta. Olin jo pidempään mietiskellyt hiusteni kohtaloa, kunnes aloin taipumaan tummemman värin suuntaan, kuten jo täällä kirjoittelinkin. Kerroin toiveeni Johannalle ja hän teki jälleen loistavaa työtä. Hiusten pituuksia tummennettiin muutamalla asteella ja tyveen laitettiin vielä yhden asteen tummempi neutraali väri. Latvan kanssa pitäydyttiin edelleen melko kylmässä sävyssä, mutta siinä on nyt taittoa syvään suklaanruskeaan ja päivän valossa väri näyttääkin ihanan moniulotteiselta!

Alla kuvia lopputuloksesta ja postauksen lopussa kiva pieni bonari kaikille, jotka kaipailette näin kevään korvilla uudistusta hiuksiinne!

DSC_5639DSC_5674Kyllä tämä tummempi väri tuntuu aina vaan jotenkin yhtä kotoisalta 🙂 DSC_5648 DSC_5677Johanna halusi tarjota teille blogini lukijoille kivan bonuksen omista töistään:

Saatte nimittäin 20% alennuksen hänen tekemistään väri+leikkaus -paketeista, kunhan teette varauksen tämän kuun loppuun (31.3.15) mennessä!

Monen muunkin hiukset varmasti kaipaavat uutta freesiä ilmettä näin keväällä, joten ”alennuskoodi” tuli nyt mielestäni todella hyvään saumaan. Muistakaa aikaa varatessanne kysyä nimenomaan Johannaa ja mainitkaa nähneenne tämä postaus, niin saatte hyödynnettyä alennuksen. Varaus on siis tehtävä tämän kuun loppuun mennessä, mutta voitte tietenkin varata ajan pidemmälle kevääseen!

Pin Up sijaitsee Punavuoressa Sepänkadulla ja ajan voi varata numerosta: 040 963 6557 tai suoraan netin kautta täältä!

Yhteistyössä Pin Upin Johannan kanssa.

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply