KUVAUSPÄIVÄ TAKANA

30 maaliskuun, 2015

Helou! Maanantaipäivä hujahti lähes kokonaisuudessaan eräissä hauskoissa kuvauksissa, joiden lopputuloksesta on tulossa juttua blogiin myöhemmin kevään aikana. Päivä ei tuntunut rankalta, mutta kotiin päästyäni olinkin yllättäin aivan poikki ja lähes tulkoon koko illan olen vain makaillut tässä sohvalla läppärin kanssa. Ajateltiin pistää kohta joku leffa pyörimään ja sen jälkeen voisin koittaa kerrankin mennä nukkumaan ennen puoltayötä. Isot kiitokset muuten edelliseen postaukseen sadelleista lenkkarivinkeistä – pidän ne ehdottomasti korvan takana, kun lähden seuraavalla kerralla kaupoille!

Täältä tulee vielä risteilyltä peräisin olevia asukuvia. Tuo laivan kannella sijaitseva lasinen mesta oli oiva paikka asukuvien ottamiseen, sillä valoa piisasi, mutta satiin kuitenkin pysytellä turvassa ulkona riehuneelta sateelta ja tuulelta!

DSC_7210 DSC_7258 DSC_7228 DSC_7283 DSC_7268Takki Gina Tricot (saatu) – Paita Zara – Farkut Monki – Kengät Converse– Koru H&M

– Janni

No Comments

Leave a Reply