PÄÄSIÄISKUULUMISIA

6 huhtikuun, 2015

DSC_8220Pääsiäinen on kulunut perinteisesti Kotkassa perheen ja ystävien seurasta nautiskellessa. Perjantaina vietettiin hauskaa iltaa tyttöjen kanssa kera viinin ja aina yhtä huikeiden juttujen. Lauantaina sen sijaan syötiin herkullista pääsiäispäivällistä mun perheen kanssa ja oltiin ihan vain kotosalla. Eilen nautiskeltiin pitkästä aikaa aurinkoisesta ulkoilukelistä ja syötiin kakkua vanhemman siskoni synttäreiden kunniaksi. Illemmalla kävin sitten vielä tekemässä tupatarkastuksen ystäväni ihanassa uudessa kodissa. Pääsiäisen normaaleilta suklaaövereiltäkään en ole onnistunut tänä vuonna välttymään ja Kindereitä(ja vähän muutakin…) on vedetty kuulkaa yksi jos toinenkin!

DSC_8265Kamera on pysynyt valitettavasti koko pääsiäisen ajan melko visusti poissa kuvioista ja harmittelinkin äsken säälittävän pieneksi jäänyttä kuvasaldoa. Olen ehkä alitajuisesti muutenkin sysännyt viime päivinä blogiin liittyvät asiat syrjemmälle mielestäni ja se onkin ollut varmasti ihan oikea liike tähän väliin. Mulla on ollut nyt ehkäpä liiankin monta rautaa tulessa hiljattain ja tämä rentouttava pääsiäisviikonloppu osui juuri oikeaan saumaan. Nyt koitetaan ottaa vielä tämä viimeinen pyhä rennosti, sillä huomenna on luvassa rankka päivä. Minulla on suoraan työpäivän jälkeen tiedossa vielä pitkät jännittävät kuvaukset ja voin kertoa, että niistä selvittyäni tulee varmasti uni silmään melko vikkelästi!

DSC_8283Tänään suuntaamme takaisin Helsinkiin ja ajateltiin käydä illalla vielä elokuvissa, kunhan vain saataisi se katsottava leffa päätettyä!

Toivottavasti muutkin ovat saaneet rentoutua pääsiäispyhien aikana ja tsempit huomiseen arkeen paluuseen!

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply