EROON TORKUTUKSESTA

7 huhtikuun, 2015

Nyt on taas palattu arkeen pääsiäisen relailujen jälkeen. Mielen lisäksi rentoilusta kiittää myös meikäläisen pärstävärkki, joka näki tänään aamulla meikkiä ensimmäisen kerran muutamaan päivään. Odotan kesää ihan älyttömästi jo senkin puolesta, että silloin yleensä vähennän meikin määrää ainakin puolella, kunhan vain iho rupeaa saamaan edes hieman päivetystä pintaan. Nopeuttaa aamutoimiakin heti muutamalla minuutilla ja voin siis painaa torkkua useampaan kertaan… No ei vaan tuosta aamuisesta torkuttelusta pitäisi ihan oikeasti päästä eroon, mutta se on kuulkaa helpommin sanottu kuin tehty. Päätän melkein joka ilta herätystä ajastaessani, että huomenna aamulla en sitten torkuta kertaakaan, mutta kuinkas käykään aamulla…. ei ole varmaan vaikea arvata. Vinkkejä tuosta tavasta eroon pääsyyn pliis?

Tältä näytti eilisen päivän rento asu..

DSC_8576 DSC_8824 DSC_8772 DSC_8729 DSC_8655 DSC_8750 DSC_8810Takki H&M – Paita Gina Tricot – Farkut Monki – Lenkkarit Nike(täällä) – Aurinkolasit Ray-Ban

– Janni

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply carita 7 huhtikuun, 2015 at 9:51 am

  Niin tuttua toi torkuttaminen:D Mutta, jos ite haluun siitä eroon niin itellä toimii sellanen, että laitan herätyskellon johki aika kauas sängystä, tyyliin keittiön viereen ja kun pirinä alkaa niin pakko nousta ylös…sit yleensä lataan kahvinkeittimen illalla valmiiks niin sitten ku joutuu nouseen eka sinne keittiöön sen herätyskellon takii niin samalla laittaa kahvinkeittimen päälle ja sit yleensä oon jo sen verran ”virkee”, että ei niin automatic rojahda vaan takas sänkyyn vaan alkaa tekee muita aamutoimia jne. Mutta siis vaikeetahan se on, eikä siitä pääse yli eikä ympäri:D

  • Reply Janni 8 huhtikuun, 2015 at 10:32 pm

   Hahah hitto kun en juo kahvia 😀 kiitti vinkistä!

 • Reply Memilla 7 huhtikuun, 2015 at 10:06 am

  Oi nätit kuvat ja noi farkuut on niin upeet! 🙂 Täällä on yks ihan hirvee torkkuja! Mulla on miljoona herätystä aamusin ja se on rasittava tapa! Mulla on pieni ratkasu kyllä, sellanen Philipsin valoherätyskello. Siihen on paljon kivempi herätä kun niihin kännykän kauheisiin ääniin, mut jos nukkuu aamulla väärällä kyljellä niin, et silmät ei oo sitä valoa kohti, se ei toimi ihan niin hyvin 😀 mulla alkaa radio soimaan siinä ja jos tulee hyvä laulu, on helpompi herätä kun haluu kuunnella sen! Jonain aamuina tosi paras herättäjä, välillä ei ihan niin.. Mut se +varaherättäjänä kännykkä, joka ei oo ihan käden ulottuvilla ei tehnyt musta superherääjää, mut autto kuitenkin! 🙂

  • Reply Janni 8 huhtikuun, 2015 at 10:33 pm

   Kiiitos paljon! Oonkin useaan oteeseen miettinyt, että auttaisko toi tollanen valoherätys 🙂 Kiva kuulla, että sua on ainakin helpottanut 🙂

 • Reply Ansku 7 huhtikuun, 2015 at 10:33 am

  Ei siihen kai muu auta kun nousee vaan sitkeesti ylös, eikä kaadu sänkyyn takasin 😀

  Ai että noi lenkkarit. Ne on ihan huippuhienot!

  • Reply Janni 8 huhtikuun, 2015 at 10:34 pm

   Miksi se onkin niin vaikeaa? 😀 Kiiitos!! 🙂

 • Reply veera s. 7 huhtikuun, 2015 at 11:11 am

  herätys vaan sen verran myöhään soimaan ettei kerkee torkuttaa! 🙂

  • Reply Susu 7 huhtikuun, 2015 at 4:54 pm

   Mä pääsin tällä tavalla eroon torkuttamisesta 🙂

  • Reply Janni 8 huhtikuun, 2015 at 10:35 pm

   Uskokaa tai älkää, niin mä kerkeen aina 😀 ellen sitten laittaisi 5min ennen lähtöä haha. Mulla on liukuva työaika nykyään, joten mulla ei oikein edes ole sitä tiettyä aikaa milloin pitää olla aamulla duunissa. Ei siis haittaa, jos myöhästyn sen 15min suunnitellusta…

 • Reply anni 7 huhtikuun, 2015 at 3:08 pm

  itellä on tapana kaatua sänkyyn makoilemaan vielä aamutoimien jälkeen, jos aikaa vaan löytyy 😉 torkuttaminen ei oo ikinä ollut ongelmana, sammuttaa vaan herätyksen heti ekaan soittoon! 😀

  • Reply Janni 8 huhtikuun, 2015 at 10:36 pm

   APUA entä jos nukahdat siihen? 😀

 • Reply Meri 7 huhtikuun, 2015 at 4:48 pm

  Aivan ihana asu:) oot tosi kaunis;)

  • Reply Janni 8 huhtikuun, 2015 at 10:36 pm

   Voi kiitos paljon! 🙂

 • Reply olivia 7 huhtikuun, 2015 at 10:10 pm

  loving this look!

  http://fridaynightstyle.com/

  • Reply Janni 8 huhtikuun, 2015 at 10:36 pm

   Love to hear that!! 🙂 Thanks a lot!

 • Reply ruut 8 huhtikuun, 2015 at 8:52 am

  Kokeilepa semmosta puhelimen sovellusta, joku walkung alarm haulla saattais löytyä. Ite pääsin sillä ja tahdonvoimalla eroon 🙂

  • Reply Nimetön 8 huhtikuun, 2015 at 8:53 am

   *walking

   • Reply Janni 8 huhtikuun, 2015 at 10:37 pm

    Hei mä tsekkaan! Kiitos vinkistä!

 • Reply minnie 9 huhtikuun, 2015 at 7:49 am

  Kivoja kuvia! 🙂 Torkuttamiseen en osaa sanoa mitään, kun en ite käytä herätyskelloa melkein ikinä.. 😀 Herään luonnollisesti viimestään kuuden seittemän välillä joka aamu, joskus ois kiva osata nukkua pidempäänkin. 😀

 • Leave a Reply