ENTINEN INHOKKI – NYKYINEN SUOSIKKI

10 huhtikuun, 2015

Pieninä tyttöinä äiti puki minut sekä siskoni useasti pellavavaatteisiin ja taisimme silloin kaikki enemmän tai vähemmän vihata tuota kyseistä materiaalia. Jokainen muistaa varmasti ainakin yhdet penkin alle menneet kesäjuhlat, jotka korkeammalta taholta päälle käsketty ilkikurinen pellavamekko meni pilaamaan 😀 hahah no ei nyt ehkä ihan kuitenkaan, mutta täytynee myöntää, että vuosia sitten en ymmärtänyt ollenkaan äitini innostusta pellavavaatteita kohtaan. Tuon asian kanssa on kuitenkin käynyt samalla tavalla kuin lukuisien muidenkin ja nykyään tuo ihana luonnonmateriaali on puuvillan lisäksi toinen ehdoton suosikkini. Varsinkin nimenomaan kesällä pellavavaatteet ovat huippuja, sillä ne ovat äärettömän mukavia päällä eivätkä hiosta. Pellava on materiaalina myös kaltaiselleni laiskalle silittäjälle loistava valinta, sillä se näyttää hyvältä hieman ryppyisenäkin. Kaiken muun hyvän lisäksi pellavavaatteet ovat vielä hitsin kauniitakin ja näyttävät päällä todella kivalta!

Gina Tricotin tämän kevään mallistosta löytyy aivan ihania rentoja kauluspaitoja, jotka ovat 100% pellavaa. Ne maksavat vain 24,95e – vahva suositus!!

DSC_9144 DSC_9152 Paidat – Gina Tricot (saatu)

Muistuuko muilla mieleen mitään lapsuuden inhokkia, mutta nykyistä suosikkia?

♥ Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Annathin 11 huhtikuun, 2015 at 11:50 am

    Ihanan näköinen ja sopii kyllä sun tyyliin täydellisesti! 🙂

  • Leave a Reply