VIHERSMOOTHIE VOL. MILJOONA

11 huhtikuun, 2015

Onnistuin pari päivää takaperin tekemään taas sen verran herkullisen aamusmoothien, että aiiiivan pakko laittaa taas resepti jakoon myös täällä blogin puolellakin. Tajusin muuten juuri, etten edes muista milloin viimeksi olisin tehnyt jonkin muunlaista smoothieta kuin noita vihreitä… nuo vaan sattuvat olemaan niin superhyviä ja raikkaita, että muut ovat jääneet taka-alalle. Täytyy kyllä nyt vaihtelun vuoksi ottaa taas marjatkin kunnolla takaisin repertuaariin!

DSC_7625

 • 1 banaani
 • 2 kiiviä
 • baby-pinaattia
 • lehtikaalia
 • jäisiä mangokuutioita
 • limen mehu
 • Bonne -päärynäsosetta
 • tuoretta minttua

Ihan superhyvää! Itse tykkään juoda smoothieni aina melkeinpä mahdollisimman kylmänä ja siksi lisäänkin yleensä joukkoon aina jotain jäistä – jääpalatkin toimivat, jos jäisiä hedelmiä tai marjoja ei löydy pakastimesta!

 

♥ Janni

2 Comments

 • Reply Nimetön 11 huhtikuun, 2015 at 3:15 pm

  Mistä noita mukeja/laseja saa? 🙂

  • Reply Janni 14 huhtikuun, 2015 at 7:04 pm

   Omani ostin Tukholman Lagerhousesta 🙂

  Leave a Reply