PERJANTAIN ASU

14 huhtikuun, 2015

DSC_9205Kirjoittelinkin noista Gina Tricotin ihanista pellavapaidoista kunnon ylistystekstin jo täällä ja perjantaina tietenkin vetäisin heti yhden niistä päälleni töihin. Mulle tuli samantien mieleen, että sinisävyiset paidat sopisivat tosi kivasti yhteen valkoisien farkkujen sekä tennareiden kanssa ja niillä mentiin. Toimi tosi näppärästi ja keväinen freesi asu sopi hyvin aurinkoiseen päivään 🙂 Vielä kun noista villakangastakeista uskaltaisi luopua…..DSC_9327 DSC_9243 DSC_9275 DSC_9260Takki Zara – Paita ja farkut Gina Tricot (saatu) – Kengät Converse – Aurinkolasit Ray-Ban

♥ Janni

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Henna 14 huhtikuun, 2015 at 7:14 pm

    Tosiaan ihanan freesi asu, ja ihanat kuvatkin! 🙂

  • Reply Ellu 15 huhtikuun, 2015 at 5:13 pm

    Ihastuin tohon paitaan jo siinä siun aikasemassa postauksessa ja tän postauksen näkemisen jälkeen löysinkii itteni ginan verkkokaupasta.. HEH, pari päivää pitäs malttaa oottaa että paita tulee postissa!! Sopivasti viikonlopuksi 😉

  • Reply Jenspa 16 huhtikuun, 2015 at 6:25 pm

    Toimii! Ihanan sävyinen ja mallinen tuo harmaa takki. Houkuttais kovasti ostaa valkoiset farkut, mutta jääköhän nuo kuitenkin käyttämättä…

  • Leave a Reply