LEATHER, STRIPES AND DENIM

19 huhtikuun, 2015

Perjantaina vetäsin päälleni pitkästä aikaa nahkarotsin, vaikka sää ei olisi sitä kyllä sallinut. Mulla oli onneksi villahuivi mukana ja ulkona ei tarvinnut kärvistellä kuin hetki. Tuo Vilan nahkarotsi on palvellut hyvin jo parin vuoden ajan, mutta jo jonkin aikaa olen katsellut sillä silmällä hieman jämäkämpää versiota. Luulin jo löytäneeni Zarasta täydellisen, mutta sovittaessani takki ei kuitenkaan tuntunutkaan istuvan päälleni. Pienempi koko vaikutti liian napakalta ja isompi ei sitten taas enää istunut hartioista. Nyt minun täytyy kuitenkin ehkä mennä sovittamaan sitä vielä uudelleen, sillä hyvä ystäväni ostanut kyseisen takin itselleen ja se näytti pirun hyvältä.. jospa tein edellisellä kerralla virhearvion? Tai sitten on vain uskottava, että takki on itselleni väärän mallinen!

DSC_0163 DSC_0201 DSC_0253 DSC_0172 DSC_0241Nahkatakki Vila – Paita H&M – Farkut Levi’s JC – Laukku Pull & Bear

Jospa talvitakit pian saisi vietyä kokonaan alakerran varastoon ja noita kevyempiä takkeja voisi alkaa huoletta käyttää ilman pystyyn jäätymisen pelkoa. Saas nähdä!

Rentoa sunnuntaita kaikille!

♥ Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anna 19 huhtikuun, 2015 at 9:52 am

  Hei Janni, ihana valo näissä kuvissa! Oikeanlaisen, istuvan nahkarotsin löytäminen voi kieltämättä olla aika hankalaa. Omani on Zarasta, ja mielestäni merkin takeissa hinta-laatusuhde on ihan kohdillaan. Itse olen unelmoinut Sandron tai Acne Studiosin nahkatakista jo pidempään, mutta niissä sitten hintalappukin on aikamoinen. Taitaa jäädää haaveeksi siis. Rentouttavaa sunnuntaipäivää sinnekin! ♥ http://www.arcticvanilla.com/

  • Reply Janni 20 huhtikuun, 2015 at 12:29 am

   Kiiitos 🙂 tykkäsin itsekin näiden kuvien fiiliksestä kovasti. Ja joo Zaran takeissa tosiaan hinta-laatusuhde vaikuttaisi olevan kohdillaan 🙂 Ehkäpä vielä löydän itselleni sopivan!

 • Reply Hanna 19 huhtikuun, 2015 at 9:14 pm

  Hihiii <3 nahkatakkikuumetta pitelee!

 • Leave a Reply