JETI VASTAA JYKÄN HAASTEESEEN

20 huhtikuun, 2015

Nyt olisi vuorossa hieman erilaista postausta, sillä Mimmin ihana Jykä-koira haastoi Jetin jo aikoja sitten hauskaan koiramaiseen kyselyyn. Jykä on varmaan jo ihmetellyt, että on kyllä ihme janari, kun ei Jetin vastausta tähän haasteeseen ole kuulunut. Jetillä on ollut tässä kevään aikana omia kiireitään, mutta sain nyt vihdoin patistettua vastaukset ulos ja tämän postauksen valmiiksi!

1. Olen… kuusivuotias Bichon Frisé poika Jeti. Alunperin olen kotoisin Lappeenrannasta, mutta melko pian syntymäni jälkeen muutin omistajieni luo Kotkaan ja sittemmin olen helsinkiläistynyt.

2. Parhaat päikkärit nukun.. milloin missäkin, mutta makoisimmat unet saan kyllä jommankumman omistajani kyljessä kiinni.

3. Paras kaverini on.. perheeni ja muut läheiset. Nyt tarkoitan siis ihmisiä, sillä minun on ollut koko elämäni ajan hieman vaikeuksia löytää tasoistani seuraa lajitovereistani. Ihan nuorena pojankloppina viihdyin muiden koirien seurassa, mutta melko pian kasvoin ulos niistä piireistä. Jotenkin sitä vain viihtyy paremmin ihmisten seurassa ja muut lajitoverini eivät herätä minussa oikein tunteita suuntaan tai toiseen. Joskus sitä innostuu hieman leikkimään jonkun kanssa, mutta ei sellaista kyllä pidemmän päälle jaksa!

DSC_9860

4. Jos saisin valita, ruokakupistani löytyisi aina… raakaa naudan jauhelihaa, sillä se on suurinta herkkuani. Yleisesti ottaen myös kaikki ihmisten ruoka on äärimmäisen herkullista ja anelenkin usein, että saisin edes nuolla muiden lautaset ruokailun päätteeksi. Monesti se kannattaa!

5. Kun minua pyytää tuomaan lelua, kannan omistajani eteen… ehdottomasti joko lähes itseni kokoisen kilpikonna pehmolelun tai vihreän vinkuvan sammakon. Vaikka en tykkää leikkiä muiden koirien kanssa, niin ihmisiä leikitän silti todella mielelläni!

6. Kotihiiri, agilitykiitäjä vai näyttelyiden palkintorohmu? Kotihiiri ehdottomasti, jos noista vaihtoehdoista pitää valita.

DSC_9854

7. Mikä muisto tai tapahtuma on jäänyt pörröisestä elämästäsi parhaiten mieleen? Kaikki ihanat kesäiset mökkireissut ehdottomasti. Mökillä sitä saa nauttia elämästä kaikin rinnoin, kun voi kirmailla vapaana ja vahdata pihalla ohi kulkevia ihmisiä. Voisin istuskella raittiissa ilmassa muiden rapsuteltavana kaiket päivät ja loikoilla viileällä nurmikolla. Mökillä tehdään monesti myös kaikkia herkullisia sapuskoja, joista minäkin pääsen usein nautiskelemaan!

8. Kenet blogosfäärin karvaturreista haluaisit tavata? Yksi blogimaailmasta tunnettu koira minulla asuukin ihan naapurissa ja usein törmäämmekin Sanchon kanssa rappukäytävässä. Ihan hyväntahtoinen ja harmiton kaveri, mutta energiaa löytyy vähän liikaa minun makuuni. Tietenkin Jykän kanssa olisi mukava tavata, sillä olihan se häneltä ystävällinen ele haastaa minut vastaamaan tähän hauskaan kyselyyn. Myös Luka vaikuttaa erittäin mukavalta veijarilta, mutta kohtalaisen suuri ikäeromme hieman arveluttaa!

 

♥ Jeti

6 Comments

 • Reply Tarja 20 huhtikuun, 2015 at 7:18 pm

  Heh… Jeti <3

 • Reply tarza 20 huhtikuun, 2015 at 8:15 pm

  Voi että! Sydäntäraastavan söpöjä kuvia ja kiva teksti ^^ mukavaa vaihtelua 🙂

 • Reply Annika 20 huhtikuun, 2015 at 9:23 pm

  Awww mikä postaus!! 😀 ♥

 • Reply iina 21 huhtikuun, 2015 at 7:01 pm

  Voiii, niin symppis postaus! Tästä tuli hyvälle mielelle 🙂

 • Reply kitiii 21 huhtikuun, 2015 at 7:51 pm

  Hahaha<3 Ihana, mulla on ihan paska päivä mutta tää pisti kyl hymyilyttämään:)

 • Reply anni 21 huhtikuun, 2015 at 9:08 pm

  hahaha ihana 😀

 • Leave a Reply