PARIN VUODEN TAKAA

21 huhtikuun, 2015

Mulla on tapana aina tietyin väliajoin fiilistellä vanhoja asupostauksia. Ei niinkään niitä asuja, vaan kaikkia muistoja, joita ne tuovat mieleen. Valehtelematta lähes jokaisen asun kohdalla tulee mieleen fiiliksiä kyseisestä päivästä – minne olin menossa, kenen kanssa ja mitä muuta sillä hetkellä oli elämässä meneillään. Tuo muistojen säilöminen kuvien muodossa onkin varmasti yksi bloggaamisen parhaista puolista ja välillä mietin kauhulla sitä, jos tekniikka joskus pettää ja kaikki vuosien varrella kertyneet kuvat tuhoutuvat. Pelkkä ajatuskin suoraan sanottuna kauhistuttaa!

Liitin tähän postaukseen muutamia asukuvia suunnilleen tasan parin vuoden takaa. Olin tuolloin töissä Kouvolan Vilassa, jonne ajoin Kotkasta vuoden verran suunnilleen viisi kertaa viikossa. En vielä tuolloin tiennyt, että muutaman kuukauden päästä tekisin päätöksen muutosta Helsinkiin ja irtisanoisin itseni alkusyksyllä Vilasta. Moni asia on noista ajoista muuttunut, mutta kaikki tärkeä pysynyt silti ennallaan ja hyvä niin.  Käytin tuolloin paljon statement -kaulakoruja sekä camo -kuosia niin vaatteissa kuin asusteissakin. Sattuneesta syystä päältä löytyi päivittäin paljon Vilan tuotteita ja tuon kevään lemppari taisi olla kuvissakin näkyvä kevätmalliston nahkarotsi, joka on ainoa nahkatakkini edelleen. Olin tuolloin ladannut koneelleni ensimmäistä kertaa Photoscape -kuvankäsittelyohjelman ja innostunut ehkä hieman liikaakin sieltä löytyvistä filttereistä.. sama softa on muuten käytössä edelleen Lightroomin ohella!

cats3 cats2 cats cats5 cats4 cats6Muistatteko te enää yllä näkyviä kuvia? 🙂

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Elsa 21 huhtikuun, 2015 at 9:54 am

    Hui, miten hyvin muistan kaikki nuo asut ja tuntuu, kuin niiden näkemisestä olisi ihan lyhyt hetki. Varsinkin nuo kuvat nahkarotsin ja punaisen neuleen kanssa jostain syystä muistan kuin eilisen. Mutta pari vuotta! Miten aika juokseekin!

    Allekirjoitan muuten saman noiden asukuvien suhteen. Itselle ne eivät kerro pelkästään sen hetkisestä tyylistä, vaan myös elämäntapahtumista ja fiiliksistä muuten. Omien kuvien lisäksi näitä on kiva selailla myös muiden blogeista! :–)

  • Reply emma 22 huhtikuun, 2015 at 9:31 pm

    ihana tyyli sulla myös noissa vanhemmissa kuvissa! ja muistan kyllä nuo camokuosit hyvin!:) saanko udella missä olet nykyään töissä?=)

  • Leave a Reply