MINUN ONNENI

22 huhtikuun, 2015

Bloggaajan onni on näin upea kuvausmesta duunipaikasta tien toisella puolella sekä bloggaava ystävä, joka asuu duunipaikasta parin minuutin pyöräilymatkan päässä ♥ Maanantaina sovittiin taas Saran kanssa kuvaustreffit lounastauon lomaan ja saatiinpa nauttia upeasta auringonpaisteestakin!

DSC_0834 DSC_0784 DSC_0802 DSC_0830Takki H&M – Paita Zara – Farkut Gina Tricot – Kengät Converse – Aurinkolasit Gina Tricot

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

Kuvat: Sara / Tickle Your Fancy

♥ Janni

2 Comments

  • Reply Riikka Nieminen 22 huhtikuun, 2015 at 11:00 am

    Hyvältä näyttää! Mä just siivoilin vaatekaappiani ja mietin harmaiden farkkujen kohtaloa, tuntuu etten osaa yhdistää niitä enää oikeen mihinkään.. Mutta tässä asussa harmaa farkku hyvältä, ehkä annan omilleni vielä mahdollisuuden 😉

  • Reply Bea 23 huhtikuun, 2015 at 12:17 am

    Kivoja kuvia! Minkä takia et käytä enää sormusta? Oletteko eronneet?

  • Leave a Reply