MIKÄ TEITÄ KIINNOSTAA?

23 huhtikuun, 2015

Tämä blogi on ollut oikeastaan aina todella kuvapainotteinen ja varsinkin asukuvat ovat olleet alusta asti suurimassa roolissa. Nyt ihan viime aikoina täällä ei paljon muuta ole oikeastaan näkynytkään ja mulle on tullut mieleen, että olisi ehkäpä jatkossa mukava tuottaa enemmän myös muutakin sisältöä blogiin. Pääpaino tulee varmasti jatkossakin pysymään asukuvissa sekä pukeutumiseen ja vaatteisiin liittyvissä asioissa, mutta muitakin aiheita olisi ehkä kiva nostaa hieman nykyistä suuremmalle jalustalle. Musta tuntuu, etten viime aikoina ole ihan täysillä pystynyt panostamaan blogiin, sillä olen tässä samaan aikaan totutellut uuteen aikatauluuni ja ollut töissä enemmän kuin ennen.

DSC_7413Olen tässä kevään aikana aloittanut kokopäivätyöt melkeinpä ensimmäistä kertaa elämässäni ja se on tietenkin luonnollisesti vienyt aikaa blogilta. Uuden opettelu niin työtehtävien kuin uuden arkirytminkin muodossa on ajoittain imenyt mehuja ja vapaa-ajalla on ollut mielessä blogin sijaan monet muutkin asiat. Nyt mulla alkaa olla kuitenkin sellainen fiilis, että alkukankeudesta aletaan olla pian selvitty ja kaikki alkaa pikkuhiljaa kulkea rutiinilla. Näin ollen kohtapuolin voisi olla aikaa myös pohtia blogiin liittyviä juttuja hieman syvemmin ja suunnitella jonkin verran monipuolisempia sisältöjä.

Tutkittuani statistiikkoja jopa useamman vuoden ajalta, voidaan kuitenkin varmuudella todeta, että kyllä ne asupostaukset ovat kaikesta huolimatta blogini suosituimpia. Minulla ei tosin ole ikinä ollut tapana kirjoittaakaan mitään kovinkaan syvällisiä pohdiskelevia postauksia saatika mitään vahvoja mielipiteiden ilmauksia, jotka yleensä tuppaavat olemaan oikeita klikkimagneetteja. Jotenkin en vain ole melkeinpä ikinä kokenut tarpeelliseksi avautua täällä mistään sen kummemmin, eikä se ole minun tyylistäni. Mielipiteitähän minulta löytyisi asiasta kuin asiasta, mutta niiden julkinen puiminen ja oman näkökannan toitottaminen eivät ole minun juttuni. En tarkoita, ettenkö joskus voisikin ottaa täällä blogin puolella kantaa joihinkin painavampiinkin asioihin, mutta kovinkaan usein se ei tunnu mielekkäältä. Näen tämän oman blogini teeman olevan nimittäin jossain ihan muualla ja juurikin siellä kevyemmissä aiheissa!

DSC_7416Mitä ne muut aiheet vaatteiden ja pukeutumisen ohella sitten olisivat? Hiusjuttuja, meikkejä, treenikuulumisia, ruokaa, sisustusta, matkustelua, valokuvausta, shoppailuvinkkejä vai jotain muuta… Mikä teitä kiinnostaa eniten? Toki nuo kaikki edellä mainitsemani aiheet ovat pyörineet täällä menossa mukana aina, mutta olisiko joku aihealueista sellainen, joka kiinnostaisi erityisesti ja johon toivoisitte minun panostavan entistä enemmän? Toiveita saa esittää!

 

♥ Janni

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply katsku 23 huhtikuun, 2015 at 9:50 pm

  Treeni- ja hyvinvointipostaukset kiinnostaa aina! Tietenkin mielipidepostaukset kans, mutta jos se ei ole sun juttu niin ei tietenkään väkisin tarvitse mitään tänne kirjoittaa ja hyvä niin, että haluat pitää blogin ilmapiirin tietynlaisena. Se on nimittäin harmillista, että usein blogien kommenttiboksien ilmapiiri muuttuu huonoksi juuri näiden mielipidepostauksien jälkeen.. Ainakin jos puhutaan paljon mielipiteitä jakavasta aiheesta! Ihanaa kevättä Janni 🙂

 • Reply Janita 23 huhtikuun, 2015 at 9:53 pm

  meikki- ja hiusaiheiset jutut kiinnostais ainakin itseäni! 🙂

 • Reply tarza 23 huhtikuun, 2015 at 10:07 pm

  Noi sun mainitsemat jutut ehdottomasti! Lisäks ois joskus kiva kuulla sun arkipäivän oivalluksista, randomisti tämän hetken lemppareista, rentoutumisvinkeistä ja ehkä sellaisista tulevaisuudensuunnitelmistakin jos sellaisia löytyy. Joku vertailu Janni 15 vuotta vs. Janni 25 ois myös tosi mielenkiintoinen! 🙂

 • Reply L 23 huhtikuun, 2015 at 10:09 pm

  meikki- & hiusaiheet kiinnostais kovasti!! Just esim ihan peruspäivän meikki kuvien kera niinku vaiheittain, että esim eka kuva missä on laitettu meikkivoide, toka missä peiteaine … kulmat … silmät jne jne, et ei vaan meikkituotteista ja valmiista meikistä kuvia haha 😀

  Ja muutenkin kiinnostais kuulla sillee lifestyle tyylisesti enemmän sun elämästä ihan arjesta ja juhlastakin tarkemmin 🙂

  + ei pliis ainakaan tätä enempää ruokajuttuja – tuntuu että joillain muotiin ja kauneuteen yms keskittyvillä bloggaajilla ne on just niitä postauksia että väkisin väännetään että saadaan jotain postattua 😀 ei sillä et en tietenkään statistiikkoja tiedä (niidenkään) klikkauksista mutta itelle ne ei ainakaan nappaa jos esitellään esim ”maailman parhaan jauhelihakastikkeen tai tortillojen” ohjeita tai vastaavaa 😀

 • Reply L 23 huhtikuun, 2015 at 10:16 pm

  Ruokajutut kiinnostaa aina 🙂

 • Reply MinniP 23 huhtikuun, 2015 at 10:28 pm

  Moi!:) Tykkään blogistasi juuri sellaisen tietyn keveyden ja rentouden vuoksi. Aina kun klikkaa itsensä tänne, tulee mukava fiilis! Mua kiinnostais ehkä eniten sellaiset ns. arkipostaukset. Olet muistaakseni joskus kirjoitellut, ettet halua blogissasi tuoda mitään kovin henkilökohtaisia asioita esiin ja se on ihan ymmärrettävää, mutta olisi kiva kuulla hieman enemmän arjestasi – voihan siitä kertoa menemättä liian henkilökohtaisuuksiin. Esimerkiksi ne Päivä kanssani -postaukset on aina kivoja ja mieleenkiintoisia. Mua kiinnostais kovasti myös tietää mitä syöt arkena, miten vietät vapaapäivääsi, millaisia arkisia rutiineja ja tottumuksia sulla on tms. Jotain sellaista, mikä elävöittäisi blogiasi hieman asukuvien ja sisustuskuvien lisäksi:))

 • Reply Hanna 23 huhtikuun, 2015 at 10:37 pm

  Ruokapostaukset! Helpot arkiruuat, eväät töihin, smoothiet…:)

 • Reply janskuidaa 24 huhtikuun, 2015 at 8:45 am

  Ehdottomasti kiinnostaisi sisustus- ja kotijutut! Sun sisustustyyli on niin kiva ja mielenkiintoinen, että sellaisia kuvia ja juttuja katselisi enemmänkin. 🙂 Olen saanut oman kämppäni sisustukseen inspiraatiota juurikin täältä sun blogista ja sisustus- ja kotipostauksista.

 • Reply Janni 24 huhtikuun, 2015 at 9:12 am

  Sisustusjutut ja treeniasiat kiinnostaa!! 🙂

 • Reply Jasmin 24 huhtikuun, 2015 at 9:25 am

  Ihan näin heti alkuun..; Onneksi olkoon kokopäivätyöstä! 🙂 Ei ole mikään itsestäänselvyys näinä aikoina – ja varsinkaan juuri kaupan alalla.. Ihan mahtavaa! En tiedä miten itse ajattelet sen, mutta näen tuon kyllä saavutuksena! 😉

  Ja sitten blogiin 😉 .. Sulla on ollut mahtava blogi läpi vuosien! Tykkään kevyemmästä otteesta, mutta toki välillä jotain henk.koht. juttujakin/mielipiteitä voi tuoda esiin. Mutta ei se mikään pakko ole 🙂 Kuvapainotteiset blogit vetoo täällä meikäläiseen ja sulla on onneksi sellainen! 🙂

 • Reply milkainnamaaria 24 huhtikuun, 2015 at 9:31 am

  Mä lukisin mielelläni treenipostauksia ja totta kai postaukset valokuvaamisesta kiinnostelee aina! 🙂

 • Reply Mirkku 24 huhtikuun, 2015 at 9:37 am

  Ruoka- ja matkailupostaukset! Aina innolla olen odottanut ja lukenut postauksia reissuistanne 🙂 Ruokavinkit taas tulevat tarpeeseen etenkin silloin, kun omassa arjessa alkaa valmistamaan TAAS jotakin samaa ateriaa, mitä edellisilläkin viikoilla 😀

 • Reply Nea 24 huhtikuun, 2015 at 9:59 am

  Sisustusjutut ja ruokajutut kiinnostaa 🙂

 • Reply anna 24 huhtikuun, 2015 at 10:53 am

  Sisustuspostauksia ja ehkä vinkkejä enemmän ehdottomasti! sulla on niin hyvä maku sen suhteen 🙂

 • Reply Laura 24 huhtikuun, 2015 at 12:27 pm

  Moikka Janni!
  Ensiksi kiitos blogistasi. Olen seurannut sinua jo Labels or love ajoilta ja päivittäin käy kuulumisiasi kurkkimassa. Kuitenkin viime aikoina blogisi on ollut hieman tylsähkö. Kaipaisin blogiisi enemmän arkisia juttu. Eihän siitä kovin kauaa olekkaan, kun itse teit postauksen, jossa kerroit että blogiisi alkaa tulemaan lisää arkisia juttuja niin kuin ennen vanhaan. Siispä niitä toivon lisää. Esim kun kerroit mukavasta viikonlopusta kun teillä oli kavereita kylässä, niin olisi ollut kivempi siitä lukea jos seassa olisi ollut muutama fiiliskuva 🙂
  Aurinkoista viikonloppua!

 • Reply noora 24 huhtikuun, 2015 at 2:01 pm

  Sulla on upea blogi! Sun kuvat on aina niin laadukkaita, että valokuvausaiheiset postaukset kiinnostaisi mua erityisesti. Niiden lisäksi treeni- ja sisustuspostaukset olisivat tosi mielenkiintoisia. Tykkään tosi paljon sun sisustusmausta. 🙂 mukavaa kevättä janni!

 • Reply nenita 24 huhtikuun, 2015 at 3:58 pm

  treenijutut, ruokajutut ja sisustusjutut!

 • Reply Reetta 24 huhtikuun, 2015 at 5:03 pm

  Sun treenipostauksia olisi tosi mukava lukea!! 🙂 esimerkiksi jonkinnäköinen juoksupostaus (sinä kun vissiinkib juokset jonkinverran) olisi kiva!

 • Reply Jenspa 24 huhtikuun, 2015 at 7:34 pm

  Tykkään blogistasi juuri asupostausten ja sen takia, että et ala paasaamaan täällä mistään mielipideasiasta tai tuputa tietynlaista ruokavaliota tai elämäntapaa. Sun ”arkiset” postaukset on mukavaa luettavaa, esimerksi mitä olet kunakin päivänä tehnyt. Kaipailisin lisää vaatekollaaseja, yleisiä tyylipostauksia ja shoppailuvinkkejä. 🙂

 • Leave a Reply