LAUANTAIAAMU

26 huhtikuun, 2015

Eilinen aamu aloitettiin lenkillä sekä porrastreenillä. Käytiin juoksemassa kerrankin oikealla pururadalla ja täytyy myöntää, että kyllä se olisi huomattavasti parempi vaihtoehto useamminkin mun asfalttilenkkien sijaan. Mä vaan tykkään mielummin aina lenkkeillä jossain muualla kuin metsän keskellä, joten siksi nuo asfalttireitit tuleekin yleensä valikoitua. Pitää nyt kuitenkin alkaa hyödyntämään tota pururataa useamminkin, kun kerran sellainen löytyy ihan läheltä. Herttoniemen hyppyrimäen lähellä sijaitsevat portaat ovat myös olleet kiva löytö lenkin varrelta ja olenkin käynyt niitä kipittämässä jo moneen kertaan!

DSC_1718 DSC_1745

Urheilusuoritusten jälkeen maistui kotona herkullinen aamiainen!

DSC_1768 DSC_1773Rentoa sunnuntaita!

♥ Janni

No Comments

Leave a Reply