FRENCH BRAID

28 huhtikuun, 2015

Nyt ovat maailmankirjat sekaisin – tai korkeintaan ainakin meikäläisen hiuspäiväkirjat! Normaalistihan mulla on kolme erilaista hiustyyliä ja ne ovat joko auki, korkealla nuttura tai poninhännällä. Tänään sitten tapahtui jotain kummalista ja väsäsin aamulla hiuksiini kuvissa näkyvän lettikampauksen. Hämmästyksekseni se vielä sattui onnistumaan ihan kivasti ja pysyi koko päivän kivannäköisenä. Jotenkin mä vaan aina ajattelen, että en osaa laittaa hiuksiani, mutta enhän mä edes ikinä yritä poiketa sieltä tutusta ja turvallisesta. Nyt tästä innostuneena aion ehdottomasti jatkossa haastaa itseäni näissä hiusjutuissa!

DSC_2434Tämä kampaus syntyi yksinkertaisesti niin, että aloin normaalisti tekemään ranskanlettiä koko tukkaan, mutta stoppasin sen jossain puolivälissä korvien yläpuolella ja sidoin päät kiinni ponnarilla. Alla oli hiukan hiuspuuteria ja päälle suihkaisin vähän lakkaa. Todella iisiä!DSC_2424 Mitähän ihmettä luottokampaajani Johanna viimeisellä värjäyskerralla oikein laittoi mun hiuksiin, kun ne eivät vielä puolentoista kuukaudenkaan jälkeen edes suorassa auringonpaisteessa taita punaiseen? On se kyllä vaan taitava!

Miltä näyttää hieman tavallisesta poikkeava kampaus?

Kuvat: Sara / Tickle Your Fancy

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Miru 28 huhtikuun, 2015 at 7:42 pm

  Hyvältä näyttää! 🙂

  • Reply Janni 29 huhtikuun, 2015 at 11:39 pm

   Kiiiitos!! 🙂

 • Reply Terhi 29 huhtikuun, 2015 at 7:53 am

  Super makee! Varsinkin noin paksuissa hiuksissa toimii täydellisesti, mun hiiren hännässä ei välttämättä näyttäis noin coolilta : D

  • Reply Janni 29 huhtikuun, 2015 at 11:39 pm

   Onneks on pidennykset 😀 Hahah.

  Leave a Reply