VAPPUAATTO RAVINTOLA YUMESSA

1 toukokuun, 2015

Tämän vapun teema on ehdottomasti hyvä ruoka! Eilen vietettiin Joonaksen kanssa iltaa kahdestaa ravintola Yumessa ja tänään puolilta päivin lähdetään Joonaksen isän varaamalle vappubrunssille. Oltiin molemmat kuultu useammilta tahoilta eilisestä raflavalinnastamme Yumesta pelkkää hyvää ja se oli roikkunut pienen ikuisuuden visitointilistallamme, kunnes vihdoin teimme eiliselle pöytävarauksen. Eikä tarvinnut kuulkaa pettyä – otimme molemmat ravintolan valmiit Street food -menut ja jokainen annos oli pelkkää hyvää. Yllätyimme myös annosten isosta koosta ja totesimme, että poiketen monista muista fine dining -mestoista tuonne voisi kyllä mennä isommankin nälän kanssa. Todella herkullinen ruoka, ystävällinen palvelu ja viihtyisä paikka – mennään ehdottomasti tuonne uudelleenkin!

Nämä eiliseltä olevat muutamat kuvat on napattu puhelimella, sillä en tällä kertaa jaksanut raahata kameraa mukana. Pahoittelen siis huonoa laatua, mutta näillä mennään nyt!

20150430_194056

Nahkarotsi Esprit* – Paita Vila* – Housut Gina Tricot* – Kengät H&M* – Aurinkolasit Ray-Ban*

* = Saatu20150430_194046

Ja vielä pari kuvaa Yumen herkullisista annoksista – nam!

20150430_200310 20150430_210232Hauskaa vappupäivää kaikille!!

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply