THE BRAND WITH THE THREE STRIPES

5 toukokuun, 2015

Voi ei mikä ihana ylläri mua odotti tänään postissa. Adidakselta oli lähetetty mulle supermakea setti kevään uutuuksia, jotka kaikki olivat mulle todella mieleisiä. Kassin sisällä oli kortti, jossa toivottiin paketin piristävän päivää ja huikattiin ihanaa kevättä – onnistui kyllä piristämään ihan täysillä 🙂

DSC_3531 DSC_3495 DSC_3501 DSC_3513

Ihan mahtavaa kevättä siis myös Addun tiimille sekä isot kiitokset päivän piristyksestä!

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply hämmästyttää 6 toukokuun, 2015 at 11:49 am

  Ihmetyttää miksi noita pitää joka blogissa esitellä et nyt sain tätä ja sitä.
  miksi? Mikä idea siinä on?
  Pitääkö ne esitellä kun on pakko jos ne saa jostain?ettei maksa siis.
  todella ärsyttävää ja siksi on mun osalta monen blogin lukeminen jäänyt.

  Ei monikasan esim esittele just itse ostamia kalliita alusvaatteita esim.
  Tai autoaan yms..

  • Reply Janni 7 toukokuun, 2015 at 10:17 pm

   Ihan samalla tavoin esittelen myös itse ostamiani tuotteita. Monesti nämä blogissa esiteltävät tuotteet ovat sellaisia, jotka liittyvän blogini aihepiireihin (vaatteet, muoti, meikit, hiukset…) ja siksi päätyvät esille tänne. Joskus yhteistyökumppanin kanssa saatetaan erikseen sopia tuotteiden esittelystä blogissa, mutta hyvin harvoin. Esittelen omasta mielestäni kivoja tuotteita ja tällaiset postaukset ovat itseasiassa olleet aina toivottuja, kuten myös ostosten esittelyt ym 🙂

 • Reply Hemppe 6 toukokuun, 2015 at 10:59 pm

  I-HA-NAT ! <3 nyt kyllä rakastuin ja kovaa 😀 vitsit mulla on nuo addun kengät erivärisenä, ihan sairaan mukavat jalassa ! 🙂

  • Reply Janni 7 toukokuun, 2015 at 10:19 pm

   Mulla oli aikaisemmin tollaset ZX FLUXit mutta ne jäi tosi vähälle käytölle, kun materiaali ei jotenkin hengittänyt ollenkaan. Nyt nuo tuntuvat paljon paremmilta 🙂 Tykkään myös noiden vaatteiden kuoseista tosi paljon!

  Leave a Reply