BLOGILISTA LOPETETAAN

6 toukokuun, 2015

Olettekin ehkä jo kuulleet siitä, että legendaarinen Blogilista lopettaa toimintansa ja sivusto suljetaan 1.6.. Itse olin kyseisen sivuston suurkuluttaja blogimeininkien alkuaikoina ja vielä muutama vuosi siitä eteenpäinkin. Nyt en ole enää pitkiin aikoihin seurannut blogeja Blogilistan kautta, mutta sen lopettaminen toki harmittaa minua, sillä tiedän monien lukijoideni käyttävän kyseistä sivustoa ahkerasti. Siksipä ajattelinkin nyt hieman muistutella, että mistä muualta meikäläisen päivityksiä voi seurailla sitten kesäkuusta eteenpäin!

 • Aikoinaan päädyin itse blogilistan käytöstä Blogloviniin, sillä koin käteväksi seurata samalta sivustolta niin suomalaisia kuin ulkomaalaisiakin blogeja. Just My Imaginationia pääset seuraamaan TÄSTÄ!

jh

 • Seuraan nykyään monia blogeja myös Facebookin kautta, sillä postaukset tulee kätevästi luettua samalla, kun plärään muutenkin Facebookia monta kertaa päivässä. Just My Imaginationia pääset seuraamaan Facebookin kautta TÄÄLTÄ!

face

 • Lisäksi minut löytää tietenkin myös Instagramista nimimerkillä janniehari

insta

Mitä kautta te tykkäätte mieluiten seurata blogeja? Onko teillä selaimessa joku suosikkilista/kirjanmerkkejä vai käytättekö mielummin jotain palvelua?

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Rii 6 toukokuun, 2015 at 8:58 am

  Valaise jooko tyhmää, eikai tuo siis vaikuta Bloggeriin?:o

  • Reply Janni 7 toukokuun, 2015 at 10:13 pm

   Ei vaikuta!! 🙂

  Leave a Reply